امیدوارم این نسخه بتونه موفقیت های پیشین رو دوباره برگردونه . نسخه run که خوب بود امیدوارم اینم خوب باشه .
امیدوارم این نسخه بتونه موفقیت های پیشین رو دوباره برگردونه . نسخه run که خوب بود امیدوارم اینم خوب باشه .
EA ویدئو جدید رو برای Need for Speed: Most Wanted نمایش داد که در اون ماشین های Corvette ZR1 , The Koenigsegg Agera R و The Hummer H1 Alpha رو نشون میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویر این ماشین ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Killzone2; 03-08-2012 at 01:17.
فقط و فقط امیدوارم بازی گند نزنه و نام خوب most wanted و خراب نکنه...
از نسخه قبلی که خیلی راضیم، واقعاً لذت بردم ازش. جدا از یه سینگل خوب، بخش چلنج فوق العاده ای هم داشت که مدت ها منو سرگرم کرد.
امیدوارم این نسخه از قبلی هم بهتر باشه و بتونه توقعات رو برآورده کنه...
(همین عکسای Mustang و Camero کافیه تا برای بازی روز شماری کنم )
Last edited by marmolak kocholo; 03-08-2012 at 00:09.
من که با موست وانتد زندگی کردم
سه بار بازی رو تا آخرش رفتم
اون زمان دانشجو بودم
یادمه یه روز با دوستم از ساعت 8 شب تا 6 صبح یکسره بازیش کردیم و از نفر 13 بلک لیستش تا نفر 7 رسیدیم
بهترین بازی تاریخ کل NFS بوده تا حالا.
امیدوارم اینم مثل همون جذاب باشه
اما اینطور که از عکسها و دموها دیدم متاسفانه خبری از تیون کردن و کاستومایز ماشین خبری نیست![]()
خدا کنه بخش جذاب تیونینگ رو بزارن
اگه این بخش داخلش نباشه واقعا بسیار بسیار بازی کیفیت و جذابیتش افت میکنه.![]()
همه این بخش ها هست تو بازی سازنده بازی هم تایید کرده! که تو صفحه اول هم اشاره کردم یه مواردی رو در این بخش قابلیت بالا بردن قدرت ماشین ها استفاده از nitrous و عوض کردن بدنه ماشین که body kits بهش میگن و خیلی از قابلیت های دیگه تو یک بازی خوب باید باشه
البته این بخش نباشه خب خیلی از بازی ها این بخش رو ندارن ولی کیفیت بالایی دارن چیزی که NFS تو این مدت حسابی خراب کرده نداشتن کیفیت تو بازی هاش هست ولی با توجه به تریلر های منتشر شده کیفیت کلی خوبی داشت در سیستم تصادف و آسیب ماشین , تیون کردن ماشین و همینطور تنوع ماشین ها...
یه مورد دیگه هم که باعث میشه نظرات یه مقدار بهتر باشه درباره بازی سازنده این عنوان هست.
![]()
تو این نسخه یه اتفاق قشنگ دیگه هم که افتاده اینه که ماشینایه شاسی بلندم توش هست!
امیدوارم اون تیونینگی که ازش حرف میزنید مثل run نباشه و مثل کربن یا حداقل خود MW یا under cover باشه!
تمام نسخه های این عنوان به یه طرف,نسخه ی فوق العاده ی NFS:UG2 هم به یه طرف..هیچ یک از شماره هایی که تا به امروز ساخته شده به اندازه ی UG2 جذاب و مهیج نبوده.طبق روالی که سازنده ها پیش گرفتن مطمئنن دیگه هرگز تاریخ تکرار نمیشه.
دقیقا وحید!
شاهکاری بود واقعا کاملترین حتی به نظرم حرف نداشت بازیش
+
مولتی پلیر زیبایی داشت قابل توجه وحید! : دی
از عکس ها معلومه که دوباره از AA خبری نیست تنها مشکلی که بازی HP داشت همین بون امیدوارم اینو رفع کنن نصخه ی RUN بد نبود مخصوصا مرحله برفش خیلی خوب بود فقط ته سوتی بود 7000 کیلومتر تو 3 ساعت تموم میشد یعنی از بوینگ هم سریع تر میرفتیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)