دوستان من بیشتر تاکیدم روی آنتن دهی و اندروید 4 و استحکام بدنه و صفحه لمسی خوبه
نگفتید تو خرید به چه نکاتی توجه کنم
و یه گوشی با قیمت پایینتر هم پیشنهاد بدید
ممنونم
دوستان من بیشتر تاکیدم روی آنتن دهی و اندروید 4 و استحکام بدنه و صفحه لمسی خوبه
نگفتید تو خرید به چه نکاتی توجه کنم
و یه گوشی با قیمت پایینتر هم پیشنهاد بدید
ممنونم
در مورد نکسس. کلا اندروید 4 با این شروع شده و 4.1 هم داره. در کل ارزش هزینه بیشتر رو داره
اگر نه!
Galaxy S Advance یا Xperia Sola
اولی Super amoled هست .
تعریفتون از بدنه خفن چیه؟! آخه مثلا دیفای ضد آب و گرد و خاک و ضربه و ... هست
ولی گوشی هایی که معرفی کردم در برابر ضربه سنگین آسیب پذیرند. پس با توجه به این که چقدر با گوشی مهربانیدمیتونید از بین اینها انتخاب کنید
در ضمن درون قاب نکسس یک لایه ی فلزی هست که استحکامشو بالا برده
اینی که میگید تو جیب حا نمیشه ، مشکل از گوشی نیست! راه حلش اینه که وقتی میرید شلوار بخرید، شلوار سایز خودتون بخرید نه 2 سایز کوچیکتر!
همین حالا من با شلوار جین NOTE رو خیلی راحت تو جیبم میزارم! تازه شلوارم تنگ هم هست!
نمایشگر با کیفیت بخواهید باید SUPER AMOLED باشه! که بهترین گزینه در این رنج قیمت نکسوس هست! ولی اگه براتون بزرگه، S2! و اگه اونم بزرگه "اس ادونس"!(فقط اس ادونس هنوز معلوم نیست به اندروید 4 آپدیت میشه یا نه!)
بررسی تخصصی گلکسی نکسوس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از این منبع بدنه تمام پلاستیکی و مشکلات نرم افزاری مثل در دسترس نبودن فایل منیجر ، دفترچه یادداشت و عدم پشتیبانی از کیبرد فارسی از نقاط ضعفشه
لطقا نظرتون رو بیان کنید
آیا مشکلات نرم افزاریش قابل حله؟
Last edited by mmonemi; 23-07-2012 at 18:29.
نظرت روی اکسپریا پی چیه که بدنش آلومینیومیه؟!
ببین دوست من ، اگر کی برد دار می خواهی بهترین گزینه Xperia Pro است (قیمت 430 تومان) دوربین 8 GPS -WIFI و CPU 1GHZ
اگر صفحه نمایش مهم است تا 700 تومان
Galaxy I9000
HTC Evo 3d
را پیشنهاد می کنم. من خودم اگر 700 داشتم طلبه Evo 3d بودم چون فیلم سه بعدی را بدون عینک نشان می دهد و کیفیت خوبی دارد. آنتن دهی اش هم عالی است.
در مقابل نکسس که حرفی برا گفتن نداره
اما گوشی خوبیه
بدنه تمام پلاستیک نیست . در لایه پلاستیکی یک لایه فلزی به کار رفته. نازکه ولی کار امده
در ضمن فایل منیجر و دفترچه یادداشت و کیبورد فارسی همش چرت و پرت گفته . همش هم قابل اضافه کردنه و آندروید 4 هم کلا فارسی داره. چطور کیبورد رو نداره!
صد در صد نکسوس بهتره من از نظر بدنه گفتم...
البته بدنه نباید انچنان مهم باشه..
شما شلوار من رو دیدید که میگید 2سایز کوچکتره ؟؟
عزیزم مگه میگم گوشی اشکال داره که بزرگه ؟
تازه چون ایشون گفتن تو جیب من یه هو تو ذهنم اومد که کوچک براشون خوبه .تو ذهنم 3.5 کوچک و مناسب برا ایشون اومد. نمیگم که فقط این خوبه!.
چرا سریع تند میری ؟
یعنی شما میگی نوشته های اون سایت الکیه ؟!!!بدنه تمام پلاستیک نیست . در لایه پلاستیکی یک لایه فلزی به کار رفته. نازکه ولی کار امده
در ضمن فایل منیجر و دفترچه یادداشت و کیبورد فارسی همش چرت و پرت گفته . همش هم قابل اضافه کردنه و آندروید 4 هم کلا فارسی داره. چطور کیبورد رو نداره!
باشه اضافه کردنه این نرم افزارها راحت و رایگانه؟ رو ساپورت نرم افزار های رایگان تاکید دارم
باز هم نگفتید موقع خرید مثلا نکسوس به چه نکاتی باید توجه کنم
باز هم ممنون از وقتی که گذاشتید
Last edited by mmonemi; 23-07-2012 at 22:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)