مودم قبلی من هم تندا d810r بود
تندا متاسفانه snr & Attenuation رو نشون نمیده
مودم قبلی من هم تندا d810r بود
تندا متاسفانه snr & Attenuation رو نشون نمیده
الان اینه.
Line Rate - Upstream (Kbps): 681 Line Rate - Downstream (Kbps): 3751
چرا تغییر میکنه؟
من یه بار ریست کردم مودممو. دوباره کامفینگ کردم اینجوری شد
سلام- من به تازگي از مخابرات اينتر نت ADSL با سرعت 512 را دريافت كردم و مودمم هم D-LINL چهار پورته مي باشد .متاسفانه بعد از چندين بار سعي و خطا فقط صفحه اول سايت ها رو مي آورد ( مثل گوگل يا يا هو ) و هيچ يك از صفحات بعدي را باز نمي كند . در خواست كارشناس از مخابرات نمودم وايشان هم مجددا مودم را نصب كردند و گفتند مشكل از مخابرات هم نيست ولي متاسفانه مسئله به قوت خود باقيست .ويندوز كامپيوتر من سون است ؛ آيا ممكن است مشكل از ويندوز باشد يا مشكل ديگري وجود دارد ؟
چه جالب..اینا هم مسخرشو در آوردن..من که 10 روزه اینترنتم قطعی داره همشون پاشونو کردن تو یه کفش می گن مشکل از خودتو..انگار با هویج طرفن..بعد که اطلاعات براشون رو می کنی شاکی هم می شن و می گن آقا اصلا شما باسواد ما بی سواد.. جواب دادن رو نیگا کن..یکی نمی دونم از دهنش در رفت خدا ترس بود می خواست کار مارو راه بندازه گفت اشکال از سروره ما سعی می کنیم رفع کنیم.. ولی امروز که زنگ زدم یکی دیگه می گفت نه اصلا امکان نداره.. سرور مگه می شه خراب شه.. کلا نشستن ملت رو بپیچونن..می گه وایسا برات IP ست کنم.. منم گفتم خانوم مگه نمی دونی من با سوادم..بلدم..خودم قبلن اینکارو کردم..جواب نمی ده این کار..قاطی نکرد..کلی حال کردم.. چهار تا باقالی نشستن فقط بلدن بگن اشکال از خودته. کلا این سامانه 2828 رو ........بوق........ توش. الانم می گه بذار بذات کارشناس بفرستیم 10 تومان هم باید بسلفی.. بیاد برات مودمت رو تنظیم کنه..من نمی دونم یه یوزر پسورد وارد کردن مگه کارشناس می خواد..
به هر حال ما که خیری ندیدیم... کار مارو که راه ننداختن و مارو پیچوندن... امیدوارم خدا هم بپیچونتشون..( چی گفتم.. )
سلام خدمت همه عزیزان.
من مودم tenda d810 دارم
چن روزی هست که خیلی زود داغ میکنه که این یه مشکله
نمیدونم چرا ریست میشه خود به خود. چراغ adsl و lan یک دفه خاموش میشه بعد انگار تازه روشن کردم.
خواهشا کمک کنین
سلام به همه دوستان
یه راهنمایی کلی میکنم در مورد مودم
در اکسر مودم ها ( tp-link و ...) از منوی Device Info > Statistics > ADSL میتونید SNR , Rate و خیلی از خصوصیات دیگه رو ببینید
SNR : کیفیت خط تلفن که هر چه بیشتر باشه بهتره (20 به بالا )البته با افزایش پهنای باند snr پایین میاد (مثلا برای پهنای باند 56 اگر 36/36 باشد برای پهای باند 512 میشه 25/25 )
Rate : همون پهنای باندی است که به شما اختصاص داده میشه (اصطلاحا خودشون میگن فیزیکی خط) که مثلا برای یه پهنای باند 128 توربو دار اینو روی 256/256 (Downstream Upstream) ست میکنند که شرکت مخابرات اینو برای همه 1024/512 به بالا میزارن و بخاطر همن هست که شما با پهنای باند 128 به اندازه 1مگ دانلود میکنید (بماند)
CRC Error :موقعی که سیم تلفن از کنار کابل برق رد شده باشه یا اتصالات سیم تلفن سولفاته شده باشه (پوسیده شده باشه) این اررور کنتر میندازه
اما برای اون دسته از دوستانی که با باز کردن خیلی از سایت ها مشکل دارن(مثل خودم)
مشکل در DNS مخابرات است شما باید DNS رو به صورت دستی تغییر بدید (بهتره بزارید روی 4.2.2.4 که جهانی است)
خیلی مشکلات دیگه هم داره که در این بحث نمیگنجه
امیدوارم کمکی کرده باشم
به امید روبه راه شده اینترنت مخابرات
ببخشید پست 2 بار ارسال شد
Last edited by mohammadhosin; 26-02-2013 at 00:07.
دوستان عزيز ، بيخود و بي جهت سر اين snr و ... بحث نكنيد ، مشكل از يه جاي ديگه س !!!
هيچكدوم از پارامترهايي كه در موردش بحث كرديد براي خط من تغييري نداشته اما قطعي مكرر اعصابمو خرد كرده
اون از قضيه پورت 443 و pptp ، اينم از اين !!!
اينترنت يه مملكت رو دارن انگولك ميكنن
من خودم این مشکلو داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مشکل از خط بوده دوست عزیز وقتی snr پایین باشه کم کم مودم هم ضعیف میشه اما اگه یه مودم قوی تر استفاده کنی وصل میشه، من خودم الان دارم با شاتل دستو پنجه نرم میکنم! یه ماهه دارم میرم و میام! مودم رو هم بردم گارانتی گفتن مشکلی نداره به احتمال زیاد snr خطت پایینه! بالاخره امروز از شاتل اعتراف گرفتم ولی چه فایده! میگن به ما مربوط نیست نمیدونم به کدوم پدر سگی مربوطه! آخه من نباشم پدرم میدونه snr چیه که بره دنبالش حلش کنه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)