سیستم کنونی من این هست
CPU Intel E8400
Ram 2Gig
Graphic geforce gso 768
MB Giga Ep35-ds
Hard 1 tra wd
به نظرتون چند بر میدارن؟
احتمال زیاد نگهش دارم تا با این سیستم جدید شبکه بکنمش
سیستم کنونی من این هست
CPU Intel E8400
Ram 2Gig
Graphic geforce gso 768
MB Giga Ep35-ds
Hard 1 tra wd
به نظرتون چند بر میدارن؟
احتمال زیاد نگهش دارم تا با این سیستم جدید شبکه بکنمش
در مورد تفاوت اون دو مدل باید بگم که مینی که شما معرفی کردین یه سری خصوصیات اضافه داره و شاید اصلا به کارتون نیاد .لینکشون رو می ذارم خودتون ببینید و مینی که معرفی کردم قیمت خوب و امکانات مناسب داره و برای ارتقا هم مشکلی نداره به نظر من نیاز نیست که بیشتر از این برای مین خرج کنید. فقط توجه کنید که مدل دقیقش اینه MSI: Z68A-G45 G3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دوستمون هم که می گه مین گیگا با کیفیت هست با کیفیت گیگا کاری نداریم. ولی موضوع اینه که مین MSI هم مین بی کیفیتی نیست و گیگا فقط اسم دارتر هست وگرنه از نظر قیمت/ کارایی MSI سرتر هست. و این نکته رو هم بگم که فروشندگان قطعات کامپیوتری جزو بی سوادترین قشر فروشندگان هستند و برای بازارگرمی اجناس خودشون حرف های مفت زیادی می زنن و بی خود یک برند رو بسیار بالا می برند که اصلا اینطور نیست. و با فرض اینکه بعدا برای فروش گیگا راحت تر هستید( که به نظر من فرقی نمی کنه) این دلیلی بر خرید گیگا نمی شه.
اصلا باید اسم برند رو فراموش کنید فقط فقط امکانات مین باید قبال توجه باشه
مثلا اگه یه برند عجیب و غریب بیاد usb3 و pci-e 3 و چیپ اورکلاکی با یه سری امکانات دیگه بزاره و مثلا 150 تومن اون وقت مردم میرن سراغ این مین یا مین گیگا با اون قیمت ها؟
متاسفانه میرن سراغ مثلا گیگابایتی که usb2 داره و یه سری امکانا عقب افتاده چون گیگابایت هست و با کیفیت!
به خود مقازه دارا نفروش تا حد امکان به کابر بفروشی خیلی بهتر می خرن می تونی یه کاری بکنی هارد یه ترای اینو بردار هارد 320 که گفتی یدکی داری انو بزار روش برای کیس جدیدی که می خری هارد برندار پولشو خرج کارت گرافیک و سی پی یو بکن این کیس هم من حدسی بهت می گم بالا ی 450 تومان می تونی به کار بر بفروشی به مقازه دار ها هم حد اکثر 300 تا 350 تومان ولی سعی کن که به کار بر بفروشی چون خیلی بهتر می خرن و قیمت خیلی بالا تری ازت بر می دارن
این مدل مادربوردی که ام اس آی بود ظاهرا بهش نمیشه کابل IDE نصب کرد
چون هارد قبلی من که 320 هست ساتا نیست درسته؟
من الان دقیق دو مدل رو بررسی کردم تنها مزیتی که مدل 65 داره اینه که 4 تا پورت ساتا3 داره ولی مدل 45 پورت ساتا3 دو تا داره و یه گزینه دیگه هم مدل 65 داره به اسم DrMOS با توجه به این موارد فکر کنم دادن 50 تومن پول اضافی برای مادربورد بیهوده هست و همون مدل 45 رو انتخاب میکنم
درست میگم؟
فقط یه توصیه به شما میکنم:
رم با کیفیت تهیه کنید.
فرق پردازنده های i5 و i3 به همراه مادربورد مناسبشون حدود 250 تومن میشه ولی تفاوت 4 گیگ رم خوب با 4 گیگ بی کیفیت حدود 30 تومان میشود و البته روی سرعت کامپیوتر و کیفیت اون بسیار تاثیر گذار خواهد بود. رمهای سری گیمینگ Adata رمهای خوبی هستند....
در ضمن این گرافیکی که معرفی کردید برای ATI هست
من همیشه طرفدار جیفورس بودم
الان گرافیکی از مدل جیفورس هم رده این کارت و هم قیمت اون هست و اینکه ضمانت هم داره یا خیر؟
در مورد رم بیشتر افراد کینگ استون گفتن که 4 گیگش 45 هست
رم 4 گیگ بهتری هم در بازار هست؟
در ضمن این گرافیکی که معرفی شده قابلیت سه بعدی هم داره؟
به نظر میاد این کارت گرافیک ای تی ای مال حدودا دو سال پیش هست
اینم یه بررسی مال ابان 89 از این کارت
چهارشنبه ، 19 آبان 1389 ، 13:27
مدت کمی پس از معرفی مدل مرجع سری جدید کارتهای گرافیک AMD، شرکت XFX به عنوان یکی از بزرگترین شرکای تجاری AMD از نخستین شرکتهایی است که اقدام به تولید و توزیع این کارتها کرده است. دو کارت جدید Radeon HD6870 و HD6850 به دومین سری از موتورهای گرافیکی AMD مجهز شده اند که قادر به پشتیبانی از بازیهای جدید مبتنی بر DirectX 11 هستند.
هرچند که کارتهای جدید دارای قابلیتهای جدید و بهینه سازی شده ای هستند، اما مدل بالاتر و جدید بودن این کارتها به معنای بهترین بودن آنها نیست، در حقیقت هدف AMD از معرفی کارت HD6870 عرضه یک محصول فوق پرقدرت نبوده و باید کارایی آن را با مدلی مانند HD5850 قیاس کرد. شاید بتوان ارائه این کارتها را به نوعی خود زنی AMD یا همان به روزرسانی که خودشان می گویند به حساب آورد، چرا که طبق اعلام AMD کارت HD6870 قرار است با قیمتی پایینتر از HD5850 به بازار عرضه شود و مصرف انرژی کمتری نیز داشته باشد. که البته می توان این کاهش توان مصرفی را مهمترین تغییر و نکته در کارت جدید به حساب آورد.
اما با توجه به بازار هدف این محصول و در نظر گرفتن محصولات رقابتی AMD و NVidia این کارت به منظور رقابت با کارتهای میان قیمت 1 گیگابایتی و 768 مگابایتی GTX460 روانه بازار شده است. کارت گرافیک Radeon HD6870 تولیدی XFX تقریباً مشابه مدل مرجع معرفی شده از سوی AMD است درحالی که کارت HD6850 تولیدی XFX تفاوتهای بیشتری با مدل مرجع دارد. این کارت که از دسته کارت های گرافیک پهن کارت به حساب می آید، به براکت پهن مجهز است که بر روی آن می توان دو درگاه mini-Display Port 1.2، یک درگاه خروجی HDMI 1.4a، یک درگاه خروجی Dual-link DVI و یک درگاه خروجی Single-link DVI را مشاهده کرد. فرکانس هسته و حافظه محصول XFX نیز مشابه مدل مرجع و به ترتیب 900 و 1050 مگاهرتز است.
با نگاهی اجمالی به جدول زیر متوجه خواهید شد که این کارت از قدرتمندترین کارت سری پیش ضعیف تر است و در بسیاری از موارد مشخصات ضعیف تری دارد. به عنوان نمونه در ساختار کارت HD6870 از 480 واحد Stream Processor و 24 واحد Texture Unit کمتر نسبت به مدل قدیمی تر HD5870 استفاده شده است. ضمن اینکه این کدل به یک گیگابایت حافظه گرافیکی اختصاصی مجهز شده است که فرکانس حافظه و هسته این مدل همانطور که در بالا نیز اشاره شد به ترتیب 1050 و 900 مگاهرتز در نظر گرفته شده است، در حالی که این فرکانسها در مدل قدیمی تر به ترتیب 1200 و 850 مگاهرتز بوده.
با توجه به اینکه این کارت در آینده نزدیک روانه بازار می شود و دسترسی به آن در هنگام نگارش این مطلب مقدور نبود، تنها مرجع بررسی توان و کارایی این محصول، مطالب منتشر شده در اینترنت و در وب سایت های محدودی بود که به این محصول دسترسی پیدا کرده بودند. مهمترین نکته ای که در این بررسی ها جلب توجه می کند عملکرد مناسب تر این مدل در قیاس با مدل مرجع، علی رغم مشخصات مشابه است. این کارت همچنین از عملکرد بسیار مناسبی در قیاس با نسخه های معمولی و اورکلاک شده 1 گیگابایتی و 768 مگابایتی کارت GTX460 برخوردار است.
کارت گرافیک XFX Radeon HD6870 نسبت کارایی به قیمت فوق العاده ای دارد، ضمن اینکه نسبت کارایی به توان مصرفی (به ازای هر وات انرژی) این مدل نیز بسیار خوب است. یقین بدانید که این کارت پس از عرضه به بازار از به یکی از موفق ترین کارتهای گرافیک عرضه شده تا بحال تبدیل خواهد شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)