تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: لپ تاپ تا " 2 " تومن ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

توی فروم های خارجی ،ظاهرا" hp توی سری های جدید خیلی موفق عمل نکرده !
    متمرکز شوید روی n56vm که یک مقدار گرافیک ضعیفتری نسبت n56vz دارد وایضا" قیمت کمتری،ولی ظاهرا" هنوز وارد نشده!
    یعنی DV6 سری 7000 از N56 بدتره؟؟ میتونی چندتا نمونه بیاری؟
    در ریوی زیر جز خوبی چیزی نمیبینم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم ریوی از N56 VZ عیب زیاد داره

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ببینید دوستان ...من خیلی خوشحال شدم دیدم کسایی که می خوان خرید لپ تاپ کنند به فروم های خارجی مراجعه کردند...در فروم خارجی یا کاربران حرفی نمی زنند یا اگر هم مطلبی می نویسند عین واقعیت هست نه تعصبات مسخره یا ساخته پرداخته ی ذهن بیمار خود...اگر به من باشه و دوباره بخوام لپ تاپ بگیرم حتما یا سونی می گرفتم یا اسوس (دلیلش هم تجربه ی من و دوستانم و همکارانم هست)...دوستان اونقدر ها هم که فکر می کنید سونی پول برند نمی خوره اما در کنار این حرف ها کیفیته بالایی هم داره مخصوصا مخصوصا صفحه نمایشش که غوغاست!!!زیر نور شدید افتاب می تونید متنی رو خیلی راحت بدون انعکاس (reflection) بخونید...یا اسوس بعضی از مدل هاش مخصوصا g53 همیشه خنک و بی صدا کار می کنه حتی زمانی که بازی می کنید!!!!
    این ها هستند که با طراحی دقیق و مهندسی شده لپ تاپی رو به بازار عرضه می کنند...

3. 3 کاربر از حمید031090 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه r4deon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چیزی که از ریویو مهمتر است نظر استفاده کنندگان است،توی review فقط چند ساعت در اختیار تست کنندگان قرار میگیرد و توی این مدت مشکل خاصی بعید است پیش بیاید،چه بسیار دیوایس هایی که توی ریویو بسیار خوب بودند و لی توی دست مشتری مشکلات خودشان را نشان دادند.
    دوربین nikon d800 آخرین ساخته ی فول فریم و کراپ دار نیکون بود و توی همه ی ریویوها بهترین دوربین بود که تا کنون شناخته شده بود.ولی بعد از چند مدت چند مورد انفجار این دوربین گزارش شد و نیکون فراخوان داد برای تعویض باتری ها.
    گوشی htc one x نیز همینطور،زمانی که معرفی شد توی ریویوها بی نظیر بود،ولی دست مشتری که رسید،گرمای بیش از حد،زرد شدن صفحه ،ورود گرد وخاک به زیر صفحه ،مشکل وای فای و ...
    پس نظر مصرف کننده صد مهمتر از review هاست.review ها ضعف ظاهری یا ضعف قدرت را بررسی میکنند.پ
    این لینک ها را ببینید علی الحساب در باره dv6t7000:

5. 2 کاربر از r4deon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوربین nikon d800 آخرین ساخته ی فول فریم و کراپ دار نیکون بود و توی همه ی ریویوها بهترین دوربین بود که تا کنون شناخته شده بود.ولی بعد از چند مدت چند مورد انفجار این دوربین گزارش شد و نیکون فراخوان داد برای تعویض باتری ها.
    برار اینجوری نگو من به نیکون تعصب دارم
    حداقل توی ایران و از بین خریداران زیادی که داشته هیچ مشکلی مبنی بر مشکل باتری ارائه نشده نمیدونم شما از چه منبعی این حرف رو میزنین
    حداقل یه نگاهی به فروم تخصصی عکاسی بندازین هیچ خبری از همچین مشکلی نیست!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برار اینجوری نگو من به نیکون تعصب دارم
    حداقل توی ایران و از بین خریداران زیادی که داشته هیچ مشکلی مبنی بر مشکل باتری ارائه نشده نمیدونم شما از چه منبعی این حرف رو میزنین
    حداقل یه نگاهی به فروم تخصصی عکاسی بندازین هیچ خبری از همچین مشکلی نیست!

خوب،اون موقع ،هنوز وارد ایران نشده بود.
    یک مشکلاتی هم توی فوکوس داشت که توی review ها معلوم و نشد ویک عکاس پی برد و منتشر کرد وسایرین نیز پی بردند که این مشکل را دارند.
    لینک فراخوانی سایت رسمی نیکون امریکا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by r4deon; 16-07-2012 at 19:50.

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام...ای کاش به این نکته اشاره می کردید که سی پی یو های جدید یعنی ivy bridge ها نسبت به سندی بریج ها دمای خیلی کمتری و بازده بالاتری دارند...لینک هایی که شما ارسال کردید اشاره به لپ تاپی هست که سی پی یو ivy رو مجهزه پس داغ کردن اون بی معنیه...به هر حال خوشحال شدم که با ارائه مدرک به گفته تان سندیت بخشیدید و باعث تبادل اطلاعات شدید

9. این کاربر از حمید031090 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام...ای کاش به این نکته اشاره می کردید که سی پی یو های جدید یعنی ivy bridge ها نسبت به سندی بریج ها دمای خیلی کمتری و بازده بالاتری دارند...لینک هایی که شما ارسال کردید اشاره به لپ تاپی هست که سی پی یو ivy رو مجهزه پس داغ کردن اون بی معنیه...به هر حال خوشحال شدم که با ارائه مدرک به گفته تان سندیت بخشیدید و باعث تبادل اطلاعات شدید
    هیچ چیز مطلقی وجود ندارد،دما تا حدودی کاهش پیدا کرده،قبول بفرمایید مشکل گرما داشتن با ivy bridge فاجعه است.

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

دوستان واقعا ممنونم که اینجا یه بحث خوب راه افتاد که اطلاعات همه بیشتر بشه.
    در جواب شما دوست عزیز
    که همش در مورد دیزاین زیبای HP و هیولا بودن اون میگید باید عرض کنم خوشگلی یک وسیله سلیقه ای هست و من اصلا از شکل این نوت بوک خوشم نیومد. و دوستانی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از مدیران هستند و پیش کسوت ، کاملا با ایسوز موافقن.
    تو سایت های خارجی بله تو رویو ها از HP خوب گفته بودن ولی کاربر ها اصلا راضی نبودن. در عوض کاربر ها از سیستم های ایسوز خیلی راضی هستند و از پرفورمنس عالی اون ها میگن. اتفاقا من فکر میکنم شما خیلی متعصبانه دارید از HP حمایت میکنید چون خیلی ها از HP بد گفتن ( که کاربرش بودن) و شما میگید به حرف 4 تا خارجی نمیشه اعتماد کرد. و میگید من به حرف یک نفر اعتماد کنم.

HP 6C55 مانیتور LCD داره بدون Full HD در حالیکه N55SF مانیتورش LED هست و FHD داره...

پس من قید HP رو زدم.

حمید جان شما گفتید SONY خیلی پول برند نمیخوره. من هم از همون اول دنبال ASUS یا SONY بودم. از دوستان میخوام یه لطفی بکنن و متناسب با بودجه ی من یه سیستم رو پیشنهاد بدن که در رده خودش بهتر باشه.
    از نظر خودم ASUS N55SF خیلی عالیه. اگه نظری در مورد این نوت بوک و مدلهای دیگه دارید لطفا بگید...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان واقعا ممنونم که اینجا یه بحث خوب راه افتاد که اطلاعات همه بیشتر بشه.
    در جواب شما دوست عزیز
    که همش در مورد دیزاین زیبای HP و هیولا بودن اون میگید باید عرض کنم خوشگلی یک وسیله سلیقه ای هست و من اصلا از شکل این نوت بوک خوشم نیومد. و دوستانی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از مدیران هستند و پیش کسوت ، کاملا با ایسوز موافقن.
    تو سایت های خارجی بله تو رویو ها از HP خوب گفته بودن ولی کاربر ها اصلا راضی نبودن. در عوض کاربر ها از سیستم های ایسوز خیلی راضی هستند و از پرفورمنس عالی اون ها میگن. اتفاقا من فکر میکنم شما خیلی متعصبانه دارید از HP حمایت میکنید چون خیلی ها از HP بد گفتن ( که کاربرش بودن) و شما میگید به حرف 4 تا خارجی نمیشه اعتماد کرد. و میگید من به حرف یک نفر اعتماد کنم.

HP 6C55 مانیتور LCD داره بدون Full HD در حالیکه N55SF مانیتورش LED هست و FHD داره...

پس من قید HP رو زدم.

حمید جان شما گفتید SONY خیلی پول برند نمیخوره. من هم از همون اول دنبال ASUS یا SONY بودم. از دوستان میخوام یه لطفی بکنن و متناسب با بودجه ی من یه سیستم رو پیشنهاد بدن که در رده خودش بهتر باشه.
    از نظر خودم ASUS N55SF خیلی عالیه. اگه نظری در مورد این نوت بوک و مدلهای دیگه دارید لطفا بگید...
    من اگه بجای شما باشم fhd رو بیخیال میشم و یک v3 571g میگیرم واقعا قیمتش مناسبه
    در ضمن بجای n55sf دنبال n55sl باش.

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

خوب،اون موقع ،هنوز وارد ایران نشده بود.
    یک مشکلاتی هم توی فوکوس داشت که توی review ها معلوم و نشد ویک عکاس پی برد و منتشر کرد وسایرین نیز پی بردند که این مشکل را دارند.
    لینک فراخوانی سایت رسمی نیکون امریکا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برادر انفجار کجا بود ترسوندی گفتم الان دوربین تو دستم میترکه
    متن خبرش هست
    امروز نيكون اعلام كرده كه در باتري دوربينهايي كه بعد از 29 فوريه 2012 فروخته بعضي از استانداردهاي نيكون رعايت نشده و احتمال داغ شدن بيش از حد و دفرمه شدن بدنه وجود داره، البته اين مورد براي D7000 و D800 و 1V1 اعلام شده و گفته شده كه تا بحال موردي گزارش نشده ولي براي اطمينان تصميم گرفتن كه باتريها را عوض كنند.
    فقط احتمال داده والا هیچ اتفاقی رخ نداده!
    اون مشکل فوکوس هم چیز خاصی نیست تو دوربین های حرفه ای هر محصولی یه موردی داره که با آپدیت نرم افزاری حل میشه
    کجا داریم بحث عکاسی میکنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •