سلام
اول از همه یه نظر کلی میدم چون راستش رو بخواهید هنوز امکاناتش نیست که تی وی رو درست تست کنم
1- از نظر ظاهری : به نظر من هیچ کم و کاستی نداره هرچند که من خودم از سری 8 بیشتر خوشم میاد اما برای دکور های مدرن و خونه های جمع و جور امروزی بسیار انتخاب مناسبی است
به خصوص با فریم بسیار باریک و مشکی رنگش ( فریم سری 8 نقره ای رنگ است ) میتونم بگم اگه از نظر مالی برای کسی امکان داشته باشه حتی سایز 55 اینچ هم به راحتی تو هر فضایی زیباست.
2-از نظر امکانات جانبی: همراه دستگاه 4 عدد عینک هست که فکر کنم نیاز اکثر خانواده ها رو برطرف کنه. در مورد کنترل صوتی و حرکتی هم من از اول حس خوبی نداشتم. به قول نصب کننده دستگاه تقریبا باید دستگاه رو دعوا کنی تا متوجه بشه چی میگی البته این هم باید در نظر داشت که محیط سالن خونه ما گاها بسیار نویزی است ( به خاطر صدای خیابان ) . کنترل حرکتی و سایر امکانات به دلیل نبود اینترنت فعلا تست نشده.
3-از نظر کیفی : به نظر من بزرگترین ایراد دستگاه و در واقع تنها ایراد اون و تمامی محصولات 2011 و 2012 سامسونگ صدای نه چندان دلچسب بلندگوهای تی وی هستش که البته به سادگی با وسایل جانبی قابل رفع هست.
نکته بعدی تصویر خیره کننده دستگاه هست و جزییات بسیار خوب و رنگ مشکی دلچسب که البته باز هم بهتر میتونست باشه اما به اندازه کافی خوب هست
من زیاد با تصویر آشنایی ندارم اما جزییات اونقدر زیاد هست که بشه ایرادات یک سری از کلیپ های HD رو کاملا تشخیص داد.
راحتی استفاده از عینک سه بعدی هم جالب توجه هست . فیلم Ghost rider رو دیدم که برام بسیار جالب بود ( تجربه دیدن فیلم در سینما رو داشتم اما در TV فقط کلیپ دیده بودم )
یه نکته هم این بود که توی کلیپ ها تصویر از تیوی میاد بیرون اما من توی این و تا فیلمی که دیدم چه سینما چه تی وی تصویر عمق داره .... نمیدون همه فیلم ها به این صورته یا من اشتباه میکنم؟!!
سرعت پاسخ دهی در صحنه های سریع سه بعدی هم نسبتا خوب بود ( چون تی وی دیگه ای ندیدم نمیتونم مقایسه کنم )
اما پیشنهاد میکنم در تاریکی کامل فیلم سه بعدی ببینید.
تصاویر اس دی رو هم به اندازه کافی خوب نمایش میده. و یه قسمت دیگه این دستگاه که من رو شیفته خودش کرده توانایی بسیار عالی پنل در جذب نور هست که من تقریبا هیچ انعکاسی توش ندیدم.
در کل من بسیار از خریدم راضی هستم و به کسانی که میخواند توی این رنج از تی وی های موجود در ایران یک انتخاب هوشمند داشته باشند 100% این مدل و سری 8 رو توصیه میکنم
انشالله عکس و بررسی درست حسابی هم بمونه بعد از اینکه شرایط فراهم شد.
باز هم از همه دوستان ممنونم.