یعنی از دوستان کسی نیست که جواب سوالهای پست آخر منو بده؟!!
من این هفته میخوام لپ تاپ بخرم.لطفا راهنمایی کنید!
یعنی از دوستان کسی نیست که جواب سوالهای پست آخر منو بده؟!!
من این هفته میخوام لپ تاپ بخرم.لطفا راهنمایی کنید!
خوب دوست عزیز تو پست دیگه ای دیدم که شما آخرش بعد ار این همه صحبت بازم به Pavilion رسیدین ..
باید خدمت تون عرض کنم به گزینه فوق العاده ای رسیدین و انتخاب عالی کردین ...
توضیح اضافی نمی دم چون میدونین از هر نظر چقدر عالی هست و تکرار مکررات برام خیلی خسته کننده شده ..
پس بدون شک کار خریدشو تموم کنین ...
ممنون از همه دوستان.. فردا میخوام برم دنبالش
فقط لطف کنین و قیمتش را هم بگید؟! من توی اصفهان این لپ تاپو چند میتونم بخرم و با چه گارانتی بخرم؟ و اینکه اگه صبر کنم ارزونتر میشه یا گرونتر؟
بدون گارانتی باید 1480 باشه ...
زیاد روی گارانتی اصرار نداشته باشین موقع خرید بیشتر سعی کنین همه چی رو دقیق چک کنین ...
مهم این هست نوت بوک همون اول سالم باشه بعدش مهم نیست چون اچ پی نه یه برند تخیلی ...
صفحه نمایش / لولا مونیتور / کیبرد و تاچ پی / وایرلس و بلوتوث / باطری و درست جارفتنش / دی وی دی رام / و ...رو خوب چک کنین ...
نه این که ممکن مشکلی داشته باشه ...نه...به دلیل این که اچ پی کنترل کیفی خیلی بالایی داره امکان مشکل زیر صفرهست اما اتمام این کارها صروری هست ...
اگر مهلت تست هم داد که چه بهتر ...
من بازخوردی که دیدم توی فروم های خارجی و ایرانی نارضایتی از سری pavilion خیلی زیاد بوده،ممکن است در این سری های جدید بهینه سازی انجام گرفته باشد ولی باز خطر ریسک هست ضمن اینکه HP گارانتی و پشتیبانی معتبری ندارد توی ایران.از لپ تاپ های asus به نسبت بیشتر راضی بوده اند.
سری Pavilion های مریوط به 2009 - 2008 مشکلاتی داشت مثل گرم کردن بیش از اندازه که دقیقا به علت گرافیم های nVidia بود که سریعا اچ پی چیپ های AMD رو جایگزین کرد ...
تمام FeedBack ها هم مربوط به همون سری هست نه سری 2011 - 2010 ...
یه فروم بیارین بگن سری 2011 مشکل داشته امکان نداره چنین چیزی ...
چون اگر خراب بود من اولین نفر تاپیک می زدن هم اینجا هم تو سایت اچ پی ..
مرض هم نداشتم اچ پی رو تبلیغ کنم ...
من هم 3052nr داشتم که سال 2010 خریدم هم 6050 که پارسال خریدم ...
هم اون خیلی عالی بود هم این که دیگه فراتر از خد انظار بود ...
حتی خود اون کسی که ازش خریدم هم باور نمی کرد یه نوت بوک انقدر عالی کار شده باشه ...
می گفت باورم نمیشه اچ پی قویترین گرافیک رو گذاشته با این قیمت های عالی ...
من 6050 رو اون موقع خریدم 1070 با گرافیک 6770M ...
در صورتی که اصلا پول برام مهم نبود و می تونستم بالاتر بخرم اما 6050 برام کافی بود ...
پولمو خرج کارای مهم تر کردم ...
مثل بعضی ها نمیرم وام بگیرم واسه نوت بوک خریدن ...
توضیح زیاد شد فقط همینو بگم اچ پی رو اطمینانه بالایی بخر و مطمئن باش عاشقش می شی...![]()
دوستان ممنون از کمکتون ولی من الان کاملا دودل شدم...! یکی میگه اچ پی بهترینه،یکی میگه بازخوردهای منفی ازش زیاده!!! درباره دل و ایسر هم که همینو میگن!! سونی و اپل هم که خیلی گرونه!! پس تقریبا فقط ایسوس میمونه!!
بالاخره من چیکار کنم؟
1/5 میلیون میخوام پول بدم...لطفا یه پیشنهادی بدین که پشیمون نشم
از ایسوس چه مدلاییش خوبه؟ سری K بهتره یا N یا A ؟؟؟ ممنون میشم یه توضیح کلی در مورد این 3 سری از ایسوس بدید
دوباره سلام
لطفا نظرتونا درباره این دو مدل بگید
asus N53sn
asus A53sm
درباره N53sn که خیلی تعریف کرده بودن و همه از قدرتو کیفیتش راضی بودن
دوست عزیز من توضیح خیلی بیشتری دادم ولی به شدت سانسور میشه ...
متاسفم .
دوستان سلام
امروز رفتم لپ تاپ خریدم....! اگه گفتین چی خریدم؟.....!
Asus K53sd به قیمت 1/450
6c45 پیدا نکردم.همشون گفتن قدیمی شدهو سری های جدیدترش هست که گرون بود و فراتر از بودجه من بود....دو مدل ایسوزی هم که در پست قبل گفتم چون corei7 بود باز از بودجه من فراتر بود!
نهایتا با پیشنهاد فروشنده سری k53 که گفت نسبتا جدیده و مناسب کارای خونگی هست را پیشنهاد داد (و حتی فراتر از نیازهای من) و پس از یه تحقیق کوچیک و تحقیقایی که از قبل رو این مدل کرده بودم وبنا به اینکه از اچ پی دودل شدم همینا گرفتم والان بسیار راضی و از خرید خودم خوشحالم...
مبارکم باشه!
راستی از مشاوره همتون ممنونم....چه موافق و چه مخالف![]()
Last edited by mr.ali-13; 20-07-2012 at 00:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)