تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: سینمای خانگی زیر یک میلیون

داره خودمونی میشه wriatoth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم کیفیت egreat 6s چه جوریه؟ قیمتش چنده؟ مهمتر این که اگه بهش بلوری رام وصل بشه میتونه blueray 3d پخش کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان سپاس بابت راهنمايي هاتون. واقعا عالي بود.

حالا از كجا مي تونم سينما خانگي پايونيير رو بخرم؟ گارانتي دار، درسته؟ فكركنم پايونيران باشه. نمايندگيش كجا هست؟ تو كدوم خيابون؟ كه قيمتش هم مناسب باشه؟

سپاس

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان سپاس بابت راهنمايي هاتون. واقعا عالي بود.

حالا از كجا مي تونم سينما خانگي پايونيير رو بخرم؟ گارانتي دار، درسته؟ فكركنم پايونيران باشه. نمايندگيش كجا هست؟ تو كدوم خيابون؟ كه قيمتش هم مناسب باشه؟

سپاس
    خواهش می کنم.
    بله گارانتی داره.گارانتی پایونیران.نمایندگی پایونیر تقاطع خ جمهوری و خ حافظ میشه.فروشگاه راستین.یه نمایندگی دیگه هم هست تو خ حافظ پاساژ شرکا.انتهای پاساژ سمت چپ.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوروددوستان سپاس از راهنمایی هاتون.همچنین جناب رایاندیروز به پاساژ شرکا رفتم.دوتا مغازه بود که سینماخانگی های پایونییر داشت.من اولیش رو رفتم.برام تست صدا گرفت.البته از مدل rs33.خوب بود.اقساط هم قبول میکرد.ولی مشکل این بود که من چون پلیرش رو نمیخواستم گفتم که پلیرش رو برمیدارن.اونها هم گفتن آزه.اگه نخواین برمیداریم.گفتم چقد میگیرین؟گفت بابت پلیر 80تومن کم می کنیم.اونوقت گفتم این پلیر بیرو چنده.که گفتن 85تومن.این قیمت که واقعا خیلی کمه.درسته؟من اگه پلیرش رو هم بردارم ضرری نمیکنم.من گفتم حداقل 150به بالا پلیرش رو برمبدارن.چون پلیرش همه چیز داره و کم چیزی نیست.جالب اینجاست که آخه دست دو هم باشه قیمتش از این بیشتره"!!!نظر شما چیه دوستان؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوروددوستان سپاس از راهنمایی هاتون.همچنین جناب رایاندیروز به پاساژ شرکا رفتم.دوتا مغازه بود که سینماخانگی های پایونییر داشت.من اولیش رو رفتم.برام تست صدا گرفت.البته از مدل rs33.خوب بود.اقساط هم قبول میکرد.ولی مشکل این بود که من چون پلیرش رو نمیخواستم گفتم که پلیرش رو برمیدارن.اونها هم گفتن آزه.اگه نخواین برمیداریم.گفتم چقد میگیرین؟گفت بابت پلیر 80تومن کم می کنیم.اونوقت گفتم این پلیر بیرو چنده.که گفتن 85تومن.این قیمت که واقعا خیلی کمه.درسته؟من اگه پلیرش رو هم بردارم ضرری نمیکنم.من گفتم حداقل 150به بالا پلیرش رو برمبدارن.چون پلیرش همه چیز داره و کم چیزی نیست.جالب اینجاست که آخه دست دو هم باشه قیمتش از این بیشتره"!!!نظر شما چیه دوستان؟
    پلیر رو هم بردارید.بهرحال استفاده میشه.
    ولی یه نکته ای.مدل پلیر rs33 مدل 320 هست و تا اونجایی که می دونم حدوده 100 تا 110 قیمت داره نه 85 تومن.
    یسری هم به نمایندگی اصلیش بزنید.تقاطع حافظ و جمهوری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAMELAIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میخواستم ببین از دستگاه پخش بلوری الجی فیلم بلو ری میشه کپی کرد توی هارد اکسرنال ؟؟؟؟

باتشکر

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •