واقعا تاسف بار انقدر اطلاعات دوستان پایین هست ...
دیزاین اچ پی بده و بی کیفیت ؟
اصلا نمی تونم درک کنم کسی بتونه این حرفو بزنه ...
دوست عزیز کاملا مشخص هست که اصلا نه با اچ پی کار کردی و نه اطلاعاتی در موردش داری ...
اچ پی بزرگترین تولید کننده و پرفروش ترینی برند کامپیوتر دنیا هست ...
اونم تو اقتصاد آزاد ودر بین رقبای بسیار زیاد ..
ایران نیست که از فروش بالا بشه نتیجه گرفت که بهترین نیست تو سطح دنیا هست ...
برین گزارش دیروز مجله گارتنر - آی دی سی رو بخونبن که بازم اچ پی بهترین تولید کننده نوت بوک -پی سی دنیا شناخته شد ...
دوست عزیز که میگی منصرف شدم من همین الان دارم با 6050 یکی از مدل های سری 6000 اچ پی این پست رو می زارم ...
واقعا اگر بخوام ازش بگم نمی دونم باید ازکجا بگم ...
تمام کسانی که کوچکترین اطلاعی در مورد نوت بوک دارن به دیزاین عالی و بسیار شیک اچ پی اذعان دارن ...
این نوت بوک به قدری کیفیتش بالا و فوق والعاده هست که من که 15 ماه پشت هم و روزی 20 ساعت دارم باهش کار وحشتناک می کنم کوچکترین خللی تو عملکردش ندیدم ...
باور کنین اگر همین الان بزارم تو پک کسی نمی تووه تشخیص بده که این نوت بوک استفاده شده هست ...
خیلی شگفت زده م از کیفیت بدنه و متریال به کار رفته تو ساختش ...
ضمنا دوست عزیز نوت بوک به هیچ عنوان کانفیگ نیست و اولویت های بالاتر و مهم تر برای خرید وجود داره مثل طراحی بدنه و مدار / سیستم کولینگ و ...
واسه کمپانی مثل Asus خیلی زود هست که بخواد جلوی اچ پی به ایسته ...
کمپانی که نمی تونه واسه محصولش یه دیزاین جذاب و به روز بزنه باید هم کمتر از 5 درصد تولید نوت بوک رو در اختیار داشته باشه ...
در صورتی که اچ پی بالای 26 در صد رو در سطح دنیا در اختیار داره می دونین یعنی چی این آمار ...
ضمنا برین تو همین تاپیک ببینین چقدر از کاربرا از کیفیت کیبرد . بدنه و تاپ پد Asus بد گفتن و حتی از تاچ استفاده نمی کنن به خاطر این که رنگش می ره ...
توضیح زیاده اما همین مقدار واسه شما کافیه چون شما دوس داری تصور غلط داشته باشی و الکی هم سنگ Asus رو به سینه می زنی ...
چون نمی دونی سطح Asus چقدر پایین تر از اچ پی هست ...
مدل های جدید اچ پی رو ببینین و دلم می خواد یه مدل از هر برندی که دوس داشتین بیارین تا بتونه ذره ای به اینا برسه عمرا نتونی از هیچ نظر ...
دیزاینشون کل موجودیت Asus رو بر باد میده امکانات و ویژگی های سخت افزرای که بماند ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]