تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: خرید تبلت زیر 300 دلار

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظور آرمان در مقایسه یا Motorola XOOM یا Galaxy Tab 10.1 هست

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

منظور من اصلا این نبود. منظور من ور رفتن با دستگاه بود به شکلی که هدف ور رفتن باشه، نه کار مفید.

آیپد 2 16 گیگ 399/349 دلاره، نه 500 تا. 10 اینچ هم هست و نه 7 اینچ، دقت کن چی گفتم:
    آیپد هم ارزون ترین تبلت رده بالا در سایز خودشه.
    حالا فهمیدم منظورت چیه .
    نه هدف من صرف ور رفتن نیست اش . هنوز اون قدر پول دار نشده ام که برای ور رفتن اسباب بازی به این گرونی بخرم .

مقایسه آیپد 2 تا نکسوس درسته به نظرت ؟ روی کاغذ و سخت افزار درست نیست ، لا اقل آیپد 3 ، تازه اگه 2 رو هم بگیری ، 150 دلار گرون تره .

آخه رده بالا رو توصیف کن ؟ بقیه تبلت ها حرفی دارن برای زدن اصلا ؟ اگه آدم بخواد اون قدر هزینه کنه ، آره ، آیپد بهتره که ، حتی 2 بخره بهتر از بقیه برند ها / او اس هاست ، این نکسوسه که یه چیز خاص رو کرده ، به نظرم البته .
    منظورم این بود که در مقایسه دو تا دیوایس که سرشون به تنشون بیارزه ، اپل گرون تره ، معمولا

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نظر من اینه که صبر کن ببین نکسوس 7 مثل بقیه تبلتهای اندرویدی میشه یا سرنوشتش فرق میکنه. من تا الآن به غیر از پشتیبانی گوگل، فرقی با بقیه تبلتهای اندرویدی توش پیدا نکردم.
    البته گوگل هیچ وقت توی دیوایس های نکسوسی مخاطب عام رو هدف قرار نمیده، توی اسمارت فونها که این شکلی بود.

4. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

متاسفانه با این که شرایط تست ایپد و گالاکسی فراهم نشد ، تصمیم بر گرفتن یک عدد نکسوس 16 گیگ گرفته ام و تا چند روز دیگه اردر خواهم داد . ( فروم ایکس دی ای رو می خوندم ، اگه روت بشه ، یو اس بی آن ده گو هم اوکی می شه ، می تونم رم بگیرم بزنم تنگش )

می خواستم چند تا چیز کوچولو سفارش بدم ، گفتم راهنمایی بگیرم ، اینها رو خواهم گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استند هم یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تو گرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو دل شده ام ، اینجا گیر می آد ؟

آیا چیز دیگه ای هم هست که اینجا گیرم نیاد و توصیه بشه که حتما اردر بدم برام بیارن ؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظر من اینه که صبر کن ببین نکسوس 7 مثل بقیه تبلتهای اندرویدی میشه یا سرنوشتش فرق میکنه. من تا الآن به غیر از پشتیبانی گوگل، فرقی با بقیه تبلتهای اندرویدی توش پیدا نکردم.
    البته گوگل هیچ وقت توی دیوایس های نکسوسی مخاطب عام رو هدف قرار نمیده، توی اسمارت فونها که این شکلی بود.
    فرقی بینشون نیست؟ قیمت عالی+تگرا 3
    نکسس ها بله دولاپری بودن. ولی گلکسی نکسس و همینطور نکسس 7 کاملا این موضوع رو عوض میکنه. 240دلار تبلت میزنه برا چی پــَ

7. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

متاسفانه با این که شرایط تست ایپد و گالاکسی فراهم نشد ، تصمیم بر گرفتن یک عدد نکسوس 16 گیگ گرفته ام و تا چند روز دیگه اردر خواهم داد . ( فروم ایکس دی ای رو می خوندم ، اگه روت بشه ، یو اس بی آن ده گو هم اوکی می شه ، می تونم رم بگیرم بزنم تنگش )

می خواستم چند تا چیز کوچولو سفارش بدم ، گفتم راهنمایی بگیرم ، اینها رو خواهم گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استند هم یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تو گرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو دل شده ام ، اینجا گیر می آد ؟

آیا چیز دیگه ای هم هست که اینجا گیرم نیاد و توصیه بشه که حتما اردر بدم برام بیارن ؟

مرسی
    تمام چیز هایی که اضافه کردید تو ایران نیستند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

تمام چیز هایی که اضافه کردید تو ایران نیستند

می دونم ، عرض کرده ام که ، قراره یه عزیز برام بیاره ، فقط اون هولدره ، خیلی بد باره ، فکر کنم سختش باشه که برام بیارتش .

چیز دیگه ای به ذهن شما می رسه که سفارش بدم ؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم پاسخ این سوالتون رو دادم عزیز
    اینجا گیر می آد ؟
    به نظرم حتی هولدرش هم اضافیه
    ما مگه دیوایس رو میزاریم رو زمین بمونه؟!
    بعد OTG رو بیخیال شید. چون فعلا هیچی رو این تبلت تایید نشده. پس صبر کنید تا روت بشه و بعد از اون درباره این که MHL بگیرید یا OTG تصمیم بگیرید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این رو حذف کنید
    همینطور کیبورد هم تایید نشده. کلا هیچکدوم تایید نشدن تا وقتی که نشه روش MHL استفاده کرد .
    اما درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینا برای آیپد 10اینچی هستند
    این کوچولو از وسطش فرتی میفته پایین

11. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فرقی بینشون نیست؟ قیمت عالی+تگرا 3
    نکسس ها بله دولاپری بودن. ولی گلکسی نکسس و همینطور نکسس 7 کاملا این موضوع رو عوض میکنه. 240دلار تبلت میزنه برا چی پــَ
    نه فرقی نیست. XOOM, Prime هم سخت افزار قوی داشتند. منظور من این بود که این هم به تبلت 7 اینچی با سیستم عامل اندروید هست که ظاهراً همون کارهایی که تو این دو ساله با تبلتهای اندرویدی دیگه میکردن هم الان میشه کرد.
    فقط یه فرق داره و اینه که پشتیبانیش رو گوگل انجام میده و باید منتظر بمونیم ببینیم میتونه موفق بشه یا نه.
    پیشاپیش مبارک باشه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •