تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: بررسی شبکه های انیمیشن ایرانی

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ا
    ین شبکه هم هیچ کمکی به میخکوب کردن بچه های کوچیک پای تلویزیون و جلوگیری از شیطونی کردنشون نمی کنه
    بحث سره شیطونی نکردن بچه ها نیست .. بچه باید شیطونی کنه .. حتی پای تلویزیون و موقع دیدن کارتون .. چقدر بچگی های خودمون می رفتیم توی کوچه با توپ پلاستیکی شیه می اوردیم پایین تا شوت ببری کاکرو رو یاد بگریم !!!!
    ولی این شبکه جز پخش کردن کارتون های تکراری چیز دیگه ای بلد نیست .. واقعا بچه های امروزی دیگه زیاد به تام جری نمی خندن !!1 اصلا براشون مهم نیست بابا لنگ دراز چی هستش .. اینقدر چشم و گوششون از این ها دیده و شنیده که فقط دنبال بهترین ها هستند .. این شبکه با این برنامه های سطح پایین که یه زمانی از شبکه 1 و 2 پخش می کرد نمی تونه کاری از پیش ببره..
    باید کار جدید بیارن و پخش کنن.. چیزی که زیاده کارتون و انیمیشن +3 !!!! نمی دونم چرا اصراری برای این کارتون های فسیل شده هستش .. چند تاییشون اصلا سازنده هاشون مردند !! تنشون داره تو گور می لرزه .. . یه بخشی بزارن مثلا به عنوان +30 مثل نمونه خارجی که برای بزرگسال ها هم خاطره انگیز باشه ..

2. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

دوست عزیز دیروز این شبکه همراه با شبکه ورزش به صورت رسمی افتتاح شدن و فکر نمیکنم هیچ ایرادی داشته باشه که یه تاپیک در موردش زده بشه
    عزیز دل من گفتم ایراد داره ، من گفتم چرا چنین تاپیکی زده شده ...
    به نوعی متلک زدم
    مطمئنا نمیشه حالا حالاها اینو با پرژن تون مقایسه کرد اما همینکه یه خرده هم تلاش کنن که باهاش رقابت کنن بازم خوبه و ما هم دقیقا همینو میخواهیم! بازم میگم هر چند که بعیده به اون شبکه برسه!
    چرا که نه !؟ مگه پرژن تون چند وقته که روی ایر رفته؟
    در ضمن کانالی روی شبکه دیجیتال ایران با دسترسی به آرشیو صدا وسیما و بودجه های سرسام اورش و بدون توجه به سود دهی انتظار خیلی بیشتری ازش میره مخصوصا در قیاس با پرژن تون روی هاتبرد با اون کیفیت ، پخش آزاد و مسلما خرید امتیاز پخش ماه.واره ای کارتونها و انیمیشنهاش که باید هزینه خرج شده را در بیاره.
    به علاوه دلم می خواد هیچ جایگاهی بین بچه ها پیدا نکنه چون اون بودجه ها مال من و شماست و حداقل تحقیر شدنشون لذت بخشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

یک کانال دیگه هست به نام هدهد فارسی...
    بعد از راه اندازی شبکه هدهد عربی این شبکه توسط حجت الاسلام سید جواد شهرستانی وکیل آیت الله سید علی سیستانی راه اندازی شده ودفترش توی قم هست.(میگن )
    من یک بار زدم مسابقه داشت ،یکبارم قرآن .
    جدول برنامه هاشو که نگاه کردم عنوان معروفی نیافتم و باتوجه با اینکه مذهبیه چندان امیدی بهش نیست البته هدف اصلیش ترویج اسلام هست .
    اینم سایتش ،فرکانس هم داخلش هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

4

راستش خودمم فکر نمیکردم یه روز بتونم از شبکه ای که خودم تاپیکش رو زدم سوتی بگیرم!

دیشب تقریبا بین ساعت های 8 و 9 بود که به صورت اتفاقی زدم شبکه پویا دیدم داره کارتون کایوت و رودرانر(میگ میگ ) رو پخش میکنه نشستم نگاه کردم وسط هاش که رسید یه دفعه ای دیدم زیرش علامت سایت دانلود ها ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اومد و یه دفعه ای حذف شد اینم از وضعیت بیننده های ایرانی میرن کارتون رو از سایت هایی مثل این دانلود میکنن و واسه بیننده پخش میکنناین سایت انیمیشن های کوتاه رو واسه دانلود میذاره که خودم از این سایت چندتا دانلود کرده بودم!

یه اتفاق مشابه اینم چهار پنج سال پیش افتاده بود وقتی برنامه سینما گلخانه تازه کارش رو شروع کرده بود یه بنده خدایی میگفت مسئول تامین فیلم های سینمایی رو تو یه ویدئو کلوپ دیده که اومده بوده فیلم بخره تا از شبکه سه پخش کنن

6. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

• سایت شبکه‌ی پویا هم چند وقتیه شروع به کار کرده:

سایت خوبیه،
    به قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سر بزنید تا برنامه‌ی روزانه‌ی ساعت پخش برنامه‌ها رو ببینید.

• سایت شبکه‌ی پرژن‌تون :

البته انگار فعلا باز نمیشه، به جاش سایت اطلاع‌رسانی پرشین‌تون رو دنبال کنید:
    اینم بخش‌های خوبی داره اما هنوز کامل نیست.

---------------------------------------
    پی‌نوشت:
    شبکه‌ی پویا پیشرفت خوبی داشته، البته با توجه و حمایت دولتی.
    با این حال پرژن‌تون همچنان چند گام جلوتر هست. در حالی که در دوبله سریال‌ها و آثار جدید یکه‌ تازی میکنه و همکاری با "گلوری" هم سطح کیفی بالایی رو به وجود آورده.

8. 2 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

• سایت شبکه‌ی پویا هم چند وقتیه شروع به کار کرده:

سایت خوبیه،
    به قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سر بزنید تا برنامه‌ی روزانه‌ی ساعت پخش برنامه‌ها رو ببینید.

• سایت شبکه‌ی پرژن‌تون :

البته انگار فعلا باز نمیشه، به جاش سایت اطلاع‌رسانی پرشین‌تون رو دنبال کنید:
    اینم بخش‌های خوبی داره اما هنوز کامل نیست.

---------------------------------------
    پی‌نوشت:
    شبکه‌ی پویا پیشرفت خوبی داشته، البته با توجه و حمایت دولتی.
    با این حال پرژن‌تون همچنان چند گام جلوتر هست. در حالی که در دوبله سریال‌ها و آثار جدید یکه‌ تازی میکنه و همکاری با "گلوری" هم سطح کیفی بالایی رو به وجود آورده.

من که دیگر شانس دیدن شبکه پرژن‌تونرو فعلا از دست دادم ( از بس بهشون لطف دادن که هیچی انتن نمی دن)
    تو لیستشون دیدم فوتبالیستا هم دارن پخش می کنن ( گرچه نمی دونم نسخه ایرانه یا نسخه ترکیبی مثل بابالنگ دراز - چون هنوز گروه ساب فوتبالیستها ساب رو مجددا شروع نکرده - اگر از جای دیگر سورس تونسته باشن گیر بیارن دیدنی خواهد بود.)

+
    این شبکه پویا رو فقط رو دیجیتال میشه دید؟

10. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

من که دیگر شانس دیدن شبکه پرژن‌تونرو فعلا از دست دادم ( از بس بهشون لطف دادن که هیچی انتن نمی دن)
    تو لیستشون دیدم فوتبالیستا هم دارن پخش می کنن ( گرچه نمی دونم نسخه ایرانه یا نسخه ترکیبی مثل بابالنگ دراز - چون هنوز گروه ساب فوتبالیستها ساب رو مجددا شروع نکرده - اگر از جای دیگر سورس تونسته باشن گیر بیارن دیدنی خواهد بود.)
    اخیرا میخوان سری جدید انیمیشن "آواتار" (افسانه کورا) رو هم با دوبله گلوری پخش کنن
    فوتبالیست‌ها کیفیت تصویرش خوبه، اونطور که دیدم فقط بخش‌های حذف شده نسخه‌ی دوبله رو با زیرنویس انگلیسی نشون میده.
    این شبکه پویا رو فقط رو دیجیتال میشه دید؟
    بله باید گیرنده دیجیتال داشته باشید. (پویا برنامه شاخش الان گامباست )
    از سایتش و قسمت پخش زنده هم میشه دید که چندان پیشنهاد خوبی به نظر نمیرسه!

12. 2 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اخیرا میخوان سری جدید انیمیشن "آواتار" (افسانه کورا) رو هم با دوبله گلوری پخش کنن
    فوتبالیست‌ها کیفیت تصویرش خوبه، اونطور که دیدم فقط بخش‌های حذف شده نسخه‌ی دوبله رو با زیرنویس انگلیسی نشون میده.

بله باید گیرنده دیجیتال داشته باشید. (پویا برنامه شاخش الان گامباست )
    از سایتش و قسمت پخش زنده هم میشه دید که چندان پیشنهاد خوبی به نظر نمیرسه!
    الان قسمت چنده ؟( من کلی ارزو داشتم نسخه کاملش رو ببینم .... قبول نیست )

کیفیتش نمی ارزه + سرعت موشک هم نداریم + صرف نمی کنه

14. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

الان قسمت چنده ؟( من کلی ارزو داشتم نسخه کاملش رو ببینم .... قبول نیست )
    منظورتون فوتبالیسهاست ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام .

مگه پرشین تون هنوزم برنامه داره ؟ من چند تا فرکانس دادم به سیستم اما پیدا نکرد کانال رو .

از دوستان اگه فرکانسش رو داره برام پیغام خصوصی کنه . ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •