تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: لپتاپ تا 1300 برای مصارف عادی و بازی های نه چندان سنگین

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

. یه پاساژبین بازار رضا و پاساژ ایران هست که اسمش درست یادم نیست که همه مغازه هاش لپ تاپ فروشیه ولی من چون تا حالا خرید نکردم ازشون در مورد انصاف فروشنده هاش اطلاعی ندارم.
    پاساژ پارسیان. قیمتاشون بد نیست. همه جا فروشنده های خوب و بد پیدا می شه.

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

این فالنیک مثله این که گارانتیه معتبریه(فک کنم همون ایران اچ پی هست)... اما نمایندگی فروشش فقط تهرانه مثله این که...تو شهرستان نمایندگی نداره؟ اینترنتی بخریم مشکلی پیش نمیاد؟ پاشم بیام تهران؟
    فالنیک همون ایران HP هست و گارانتی معتبریه ، ولی قیمت هاش از گارانتی های معتبر دیگه مثل مای HP و سریر بیشتره .

سریر گارانتی معتبری هست تو PC و جدیدا ( بعد از آشفتگی تو بازار ) به صورت رسمی وارد لپتاپ هم شد .

اول شهرتون رو بگرد ، ببین قیمت ها چه قدر فرق داره ، و آیاارزش داره بیایی تهران یا نه ؟!!! چون هزینه ی ایاب ذهاب و خستگی راه و .... رو در نظر بگیری ، 30 الی 40 تومن ارزش نداره .

یه راه حل دیگه هم هست ، به یکی از فروشنده های شهرتون بگی ، برات از تهران بیاره !!! ( قیمت اینم بگیر ، مقایسه کن )

موفق باشید .

یه پاساژبین بازار رضا و پاساژ ایران هست که اسمش درست یادم نیست که همه مغازه هاش لپ تاپ فروشیه ولی من چون تا حالا خرید نکردم ازشون در مورد انصاف فروشنده هاش اطلاعی ندارم.
    اسمش پاساژ پارسیان هست و فروشنده های منصفی هم توش پیدا میشه .

نکته: همه جا فروشنده ی منصف هست ، یه مقدار باید بگردی .

موفق باشید.

3. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

جواب من ؟ بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

پس از اینکه لب تاپ ایسوس k53 ام که یک ماه هم از خریدنش نمی گذشت ناگهان ال ای دی اش دچار مشکل شد و سوخت و 160 هزارتومنی روی دستم به خاطر تعویضش خرج گذاشت .
    گارانتی نداشت رفیق ؟
    حادثه ی دلخراشی بود

این چند روز اخیر خیلی روی مدلهای مختلف و مخصوصا در این فروم جستجو کردم و به همین دو مدل از لنوو و hp رسیدم و بینشان مرددم . نمیدانم کدام را انتخاب کنم . از طرفی مدل 6c40 را هم به خاطر طرحش پسندیدم . رم 6 و هارد 750 دارد . البته بین این دو مدل سر گرافیکشان هم مرددم . و نهایتا می ماند درخواست کمکی از شما دوستان که مرا یاری کنید که اینبار لب تاپی را نخرم که نهایتش به ضرر دوباره ام منجر شود
    انتخاب لپ تاپ باید براساس نیاز باشه ، پس نیاز دقیقتو رو بفرمایید .

ولی گرافیک 540 لنوو از HP خیلی قوی تره ، و برای بازی مناسب تره .

در ضمن یه ویژگیه خیلی مهمی هم که لنوو داره ، گارانتی معتبر و 2 ساله ای هست که اگر خدای ناکرده دوباره مشکلی برای لپ تاپ پیش بیاد جوابگو هستن .

و سوال پایانی اینکه نظر شما در مورد صبر کردن و دست نگه داشتن در گرفتن لب تاپ چیست ؟ با توجه به سیستمهای نرم افزاری و سخت افزاری جدید که به زودی نسل جدید سی پی یو و ویندوز را ساپورت خواهد کرد و البته پایین آمدن قیمت لب تاپ . ممنون .
    هدفت رو مشخص کن ، میخوایی دنبال تکنولوژی باشی یا ارزون شدن لپ تاپ .

دنبال ارزونی نباش ، چون با قیمت دلار تو این چند وقته ، اگه لپ تاپی هم وارد بشه ، قیمتش بالا هست ، پس مدل های ایوی بریج ، همه گرون هستن .

ولی معمولا با ورود مدل های جدید ، مدل های قدیمی ( سندی بریج ) یه مقداری ارزونتر میشه ، که اگر بخوایی برای ارزون شدن 30 الی 40 تومنی تا اون موقع وایسی ، و آخرش هم مدل سندی بریج بخری کار غیر عقلانی هست . ( خب همین الان بدون درد سر میخری دیگه )

موفق باشید.

6. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خیلی لطف کردید ممنونم

چرا گارانتی داشت اما ال ای دی جز گارانتی اش محسوب نمی شد . بدی ماجرا وقتی بیشتر می شود که به جرات می گویم مجموع استفاده ام به 24 ساعت در عرض همین یک ماه نرسید .

اهل بازی نیستم ، نیاز برنامه نویسی به خاطر رشته ام و البته مولتی مدیا هم خیلی مهم است چرا که دستی در نوشتن دارم و فیلم دیدن با کیفیت بالای پخش آن یکی از واجبات است .

و حالا بین لنوو 540 ، 6c40 / 1 7470 و 6c45 / 2 7690 خیلی مرددم . از طرفی هارد بالا نیز خیلی برام مهمه و زیاد با این هاردهای اکسترنال دست و پاگیر جور نیستم . صد درصد 6c40 به 6c45 نمی رسد ولی کمی طراحی زیبایش مرددم کرده . از طرفی به خاطر خراب شدن خیلی زود لب تاپ جدیدم بابت کیفیتش هم کمی نگرانم و این که کیفیت اچ پی در چند وقتی اخیر خیلی خوب نبوده مرا دچار نگرانی می کند . از طرفی دنبال برند معتبر تر نیز هستم که البته این نوع قیاس برند شاید درست نباشد که حتی آی بی ام معتبرتر است ، اینجا کمی نوع برند و شهرتش برایم دردساز شده و این خرید لنوو را برایم کمی مشکل کرده . این وسط تفاوت قیمتی نیز بیشتر براین تردید فشار آورده . نهایتا خودم مانده ام که چکار کنم .

بابت ارزان شدن هم احساس کردم خیلی بیشتر از اینها ارزان خواهد شد .احساس کردم نسل اولترابوک ها و تبلت ها کمی این بازار را از رونق خواهد انداخت . از طرفی هنگام خرید هم از تکنولوژی جدید نمی شود گذشت و شما درست می گوید . البته اینکه نیاز حال حاضرم ایجاب می کند هر چه زودتر خرید کنم ، این برایم ملاک عمل شده و کفه ی خرید خیلی سنگین تر و چه بهتر از این موقع که شدیدا بهش نیاز دارم

حالا اگر با این اوصاف رفته کمکی کنید خیلی ممنون می شوم . چون دیگر به بن بست فکری رسیدم و نمیدانم چه انتخابی کنم که بعدا پشیمان نشوم .

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

اهل بازی نیستم ، نیاز برنامه نویسی به خاطر رشته ام و البته مولتی مدیا هم خیلی مهم است چرا که دستی در نوشتن دارم و فیلم دیدن با کیفیت بالای پخش آن یکی از واجبات است .

و حالا بین لنوو 540 ، 6c40 / 1 7470 و 6c45 / 2 7690 خیلی مرددم . از طرفی هارد بالا نیز خیلی برام مهمه و زیاد با این هاردهای اکسترنال دست و پاگیر جور نیستم . صد درصد 6c40 به 6c45 نمی رسد ولی کمی طراحی زیبایش مرددم کرده . از طرفی به خاطر خراب شدن خیلی زود لب تاپ جدیدم بابت کیفیتش هم کمی نگرانم و این که کیفیت اچ پی در چند وقتی اخیر خیلی خوب نبوده مرا دچار نگرانی می کند . از طرفی دنبال برند معتبر تر نیز هستم که البته این نوع قیاس برند شاید درست نباشد که حتی آی بی ام معتبرتر است ، اینجا کمی نوع برند و شهرتش برایم دردساز شده و این خرید لنوو را برایم کمی مشکل کرده . این وسط تفاوت قیمتی نیز بیشتر براین تردید فشار آورده . نهایتا خودم مانده ام که چکار کنم .

جواب هر رنگ رو با همون رنگ دادم .

چون برای بازی نمیخوایی نیازی به گرافیک قوی نداری ، حتی 540 هم خیلی فراتر از نیازتون هست ، دیگه چه برسه به 7690 ، اون که دیگه غوله ، پس 7470 و یا تو جیفورس 525 خوبه .

فعلا تو بین این مدل ها 6c40 پیشنهاد میشه .

ببین چون چشمت ترسیده ، به نظرم بهتره ، با گارانتی معتبر بخری و رو مدل هایی که امتحانشو پس داده مانور بدی .

مدل های HP کیفیت خوبی دارن ، ولی باید با گارانتی معتبر خریداری بشه و با گارانتی فالنیک حدود 1480 میشه که واقعا ارزش خریدشو میاره پایین .
    پس مدل های HP رو هم قیدشونو بزن .

از برند لنوو V570 رو پیشنهاد میدم ، که گرافیک 525 ( فکر کنم ) داره ، و برای شما مناسب تره .
    از برند سامسونگ هم که گارانتی معتبری داره میتونی 300E5Z رو خریداری کنی .

هر کدوم از اون دو مدل رو خریدی ، برد کردی ، چون کیفیت خوبی هم داره .

اگر بخواییم با گرافیک 540 بخری .

از برند ایسر هم میتونی مدل 5755 و یا v3-571 رو خریداری کنی .

از لنوو هم که Z570 .

بابت لنوو هم نگران نباش ، چون به عنوان برند خر کار معروف شده و به این راحتی ها خراب نمیشه ( اگر خراب بشه دیگه خیلی بد شانسی ) و جدیدا هم فروش فوق العاده خوبی داشته ، پس خدماتش کم کم تو ایران بیشتر میشه و از این بابت جای نگرانی وجود نداره .

موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خیلی خیلی ممنونم از توضیحات کامل شما

پس به نظر شما به طور کلی قید اچ پی رو بزنم ؟ البته تنها دلیلی که سبب شده سمت اچ پی برم برندشه که مثلا بعد از خرید لنوو مورد تهاجم یکسری قرار نگیرم که این چه برندی بود خریدی ، اعتراضاتی نه به حق ولی تاثیرگذار و اذیت کننده که موجبات سرخوردگی و پشیمانی ام را پدید می آورد .از این می ترسم . و اینکه تفاوتهای یک گیگ و 2 گیگ قابل اغماض است ؟ مخصوصا در مارک 6c40 . چون طرح بیرونی و داخلش انصافا دل انگیز است هر چند این شائبه را نیز پدید می آورد که به مرور و در اثر برخورد دست کم رنگ می شود که نمیدانم در اچ پی چنین اتفاقی ممکن است یا نه .

و اینکه در قسمتی فرمودید : فعلا تو بین این مدل ها 6c40 پیشنهاد میشه

این جمله قبل از نتیجه گیری بود ؟ یا اینکه حجت را تمام کردید .

پرسشم به این دلیله که در بین گزینه ها لنوو هم بود ولی شما 6c40 را پیشنهاد کردید

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

پس به نظر شما به طور کلی قید اچ پی رو بزنم ؟
    طی بررسی هایی که کردیم ، HP به درد شما نمیخوره . ( من قید هم گذاشتم اگه عاشق اون مدل شدی ، به دردت میخوره ولی قیمتش بالاس )

البته تنها دلیلی که سبب شده سمت اچ پی برم برندشه که مثلا بعد از خرید لنوو مورد تهاجم یکسری قرار نگیرم که این چه برندی بود خریدی ، اعتراضاتی نه به حق ولی تاثیرگذار و اذیت کننده که موجبات سرخوردگی و پشیمانی ام را پدید می آورد .از این می ترسم .
    نترس رفیق ، من باهاتم

برند لنوو درسته زیاد تو ایران جا نیفتاده ولی نام این برند تحت الشعاع کیفیت فوق العادش قرار میگیره ، یعنی دیگه کسی به نام و مارک و ... توجهی نداره ، کیفیت رو نگاه میکنه .

نکته » من خودم وقتی دنبال لپ تاپ رفتم ، همه بهم HP رو پیشنهاد میدادن ( حتی تاپیکی که تو این فروم زدم هم هست ) ولی من نیاز هامو وقتی بررسی میکردم ، میدیدم یه ایسر 800 تومن هم جوابگوی کار من هست ، رفتم 5742 رو خریدم ( من صفحه نمایش برام مهم نبود و هم چنین زیبایی و نام برند )

شما وقتی مدلی که میخوایی رو از روی علم انتخاب میکنی ، نباید ترس داشته باشی ، وقتی ایسر خریدم ، خیلی ها سرزنش میکردن ، اون خیلی ها کیا بودن ؟ عوام الناسی بودن که نمیتونستن لپ تاپ رو روشن کنن (علم نداشتن ) ، و فقط شنیدن مثلا HP خوبه ، یا دل زیاد تو دست مردم دیدن ، لقلقه ی زبانشون دل شده .
    اصلا به حرف مردم توجه نکن ، فقط خودتو بچسب .
    هر کی هم دیگه خیلی ادعا داشت ، باهاش مباهله کن
    .

و اینکه تفاوتهای یک گیگ و 2 گیگ قابل اغماض است ؟
    تفاوتی بین یک گیگ و 2 گیگ نیست ، فرکانس و پهنای پاند و... مهم تره .
    و بیشتر این 2 گیگ بخاطر بازار گرمی وارد شده ، و چه کنیم که دیگه مدل های یه گیگ پیدا نمیشه یا کمتر شده .

چون طرح بیرونی و داخلش انصافا دل انگیز است هر چند این شائبه را نیز پدید می آورد که به مرور و در اثر برخورد دست کم رنگ می شود که نمیدانم در اچ پی چنین اتفاقی ممکن است یا نه .
    HP کیفیت بدنه ی خوبی داره ، و همیشه تو زیبایی بهترین بوده .

و اینکه در قسمتی فرمودید : فعلا تو بین این مدل ها 6c40 پیشنهاد میشه
    این جمله قبل از نتیجه گیری بود ؟ یا اینکه حجت را تمام کردید .

پرسشم به این دلیله که در بین گزینه ها لنوو هم بود ولی شما 6c40 را پیشنهاد کردید
    من تو مقایسه ی 3 مدل (حالا بین لنوو 540 ، 6c40 / 1 7470 و 6c45 / 2 7690 خیلی مرددم ) گفتم 6c40 بهتره ، چرا ؟

چون برای بازی نمیخوایی نیازی به گرافیک قوی نداری ، حتی 540 هم خیلی فراتر از نیازتون هست ، دیگه چه برسه به 7690 ، اون که دیگه غوله ، پس 7470 و یا تو جیفورس 525 خوبه .
    پس مدل های :

از برند لنوو V570 رو پیشنهاد میدم ، که گرافیک 525 ( فکر کنم ) داره ، و برای شما مناسب تره .
    از برند سامسونگ هم که گارانتی معتبری داره میتونی 300E5Z رو خریداری کنی .
    رو پیشنهاد دادم .

حالا شما قیمت های اینارو در بیار ، بعد بررسی کنیم ، تو بعضی مواقع میبینی قیمت ها چون نزدیک به همه ، ارزش افزایش بودجه داشته باشه .

موفق باشید.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من امروز کل این کرمانشاه خراب شده رو زیر پا گذاشتم هیچ کدوم c45 نداشتن اگر هم داشتن گرافیکش 6490 یا هم چین چیزی بود.... میگم اینترنتی بخرم مشکلی پیش میاد>>؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

وقتتون بخیر

بازم ممنون از کمک و راهنمایی شما

قیمتها به این شرحه :

6c40 : 1460

6c45 : 1560

lenovo z570 : 1340

با این قیمتها و بر اساس همون وسواسهای برندی و طراحی به نظر شما خریدن کدومشون درست تر و عاقلانه تره ؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •