وامپر عزیز ممنون از این که راحنماییم کردید ولی یه مدلی نوع چیپستی یک ادرسی که به مغازه دار می گم فورن بفهمه من چی می خوام ممنون
وامپر عزیز ممنون از این که راحنماییم کردید ولی یه مدلی نوع چیپستی یک ادرسی که به مغازه دار می گم فورن بفهمه من چی می خوام ممنون
خوب 7600gt لسم چیپشه دیگه حلا از هر شرکتی که خواستی بگیر ولی Xfx رو در درجه اول قرار بده چون هم گارانتیش خوبه و هم کاراییش خوبه
خیلی خیلی ممنون از این که منو راهنمایم می کنید همتون را دوست دارم و نمیدونم چجوری ازتون قدر دانی کنم
Last edited by ساش; 18-07-2006 at 10:16.
عزیز شما به چه زبونی حرف میزنی بابا یکم اون دستور زبان جملتو بالا ببر اصلا نفهمیدم چی گفتی!!! [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ببخشید تقصیر کیبوردم بود من می خواستم بدونم که قیمت این کارت چنده بعدش من تو روزنامه خوندم که قیمت 256 با جی تی 5200 قیمت بالاتری از 256 با جی تی 6600 داشت چرا ؟ خیلی ممنون
6600gt رو میخواستن بنویسن 147000 تومن اون 1 رو جا انداختن
اون کارت هم حدود 220 تا 250 هزار تومن قیمتشه
نوشته شده توسط vampire_viper
اخ من چی به شمابگم از عزیزانی که به منظور راهنمایی من مطلب من رو زیر سوال !! می برن خوب خرفی نیست
ولی از اونهایی که می خوان طرف مقابلشون رو خراب کنن بگم که ....
عزیزان این نظر شخصیه من بود وسلام عجب غلطی کردیم راهنمایی کردیم
نوشته شده توسط vampire_viper
اخ من چی به شمابگم از عزیزانی که به منظور راهنمایی من مطلب من رو زیر سوال !! می برن خوب خرفی نیست
ولی از اونهایی که می خوان طرف مقابلشون رو خراب کنن بگم که ....
عزیزان این نظر شخصیه من بود وسلام عجب غلطی کردیم راهنمایی کردیم
هرچی پست دادم رو هم در این زمینه حذف می کنم که دیگه حدیث قدسی براش در نیارین
سلام
سیستم من این هست
AMD 2400 Sempron 32bit
VGA 5500 128mb Turbocach
512mb ddr400
حالا میخوام 2 تا کار با مشورت شما انجام بدم . 1 - فقط 512 مگ رم اضافه کنم بصورت دو کاناله بشه 1 گیگ برای گیم مثل Hitman blood money کافی هست 2- هم رم و هم کارت رو عوض کنم نظر خودم XFX 6200 256 128bit هست که توربو کش هم نیست .
به نظر شما این کارت با 5500 چقدر اختلاف داره تو بازیها ؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)