msi gt680
msi gt780 series
with or without dx
msi gt680
msi gt780 series
with or without dx
من سیستم gt680 رو که دیدم به نظرم برتری نسبت به G53SX نداشت...
چرا شما این رو پیشنهاد دادید؟
گرافیکش بهتره نسبت به g53sx ، 1.5 tb hard +128 ssd اگه اشتباه نکنم .در عوض g53sx 3d هم داره .
به نظر من دوستان همین سیستم عالیه. حالا این سیستم گارانتی داره؟
فک میکنم گفته بودین گارانتی سازگار خوبه...
و من یه جا خوندم در مورد جزئیات این لپ تاپ نوشته بود Made in China!
این جریانش چیه؟ آخه جنس چینی سه تومن پول بدی؟؟؟؟
اماسای خواستی میتونی GT683DX بگیری قیمتش حدود سه میلیون و چهارصده و گرافیک 570M داره.البته در مجموع ایسوس کولینگ بهتری داره.گارانتی اماسآی هم ماتریس هست.
اکثر محصولاتی که الان تو بازار هستند چینی هستند.همین آیفون که ملت کلی پولشو میدن مگه ساخت کجاست؟این جریانش چیه؟ آخه جنس چینی سه تومن پول بدی؟؟؟؟
البته من اینقدر پول ندارم.
پس از بابت چینی بودنش خیالم راحت باشه دیگه...
و با گارانتی سازگار بگیرم؟
الان دیگه تقریبا قطعی شده که ایسوز بگیرم. نمیدونم واقعا پولی که میدم هدر نمیره؟ بعدا پشیمون نمیشم؟ در کل بگید همینو بگیرم یا نه؟
در این مورد من کمکی نمیتونم بکنم! شما براساس نیازهاتون خرید کنید.من طرفدار لپتاپهای گیمینگ نیستم چون به نظر من کاراییشون ارزش قیمت بالاشون رو نداره اگه بررسی سایتهای معتبر خارجی رو هم ببینید همینو در موردشون در قسمت نقط ضعف معمولا مطرح میکنن.ضمن اینکه وزن سنگینی هم دارند.الان دیگه تقریبا قطعی شده که ایسوز بگیرم. نمیدونم واقعا پولی که میدم هدر نمیره؟ بعدا پشیمون نمیشم؟ در کل بگید همینو بگیرم یا نه؟
حالا شما اگه فکر میکنید نیاز دارید بخرید.لپتاپهای سری G ایسوس کیفیت بسیار خوبی دارند ضمن اینکه کولینگ مناسبی دارند و نویز خیلی کمی هم موقع بازی دارند.
ایسوس بهترین گارانتیش سازگار ارقامه.ضمنا سری جدید ایسوس داره وارد میشه در واقع من G75 رو دیدم تو بازار ولی قیمت ندادن بهم.گرافیکش ۶۷۰ بود.
خب اگه بخوام یه سیستم سبکتر بگیرم که در کنار کارایی عادیش بتونم بازیارم در حد خوب ( نه عالی ) اجرا کنم چی پیشنهاد میدید شما؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)