تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: بهترین گوشی از نظر شما تا 500 هزار

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان شما پاساژ علاالدین رو در تهران قبول دارین برای خرید.من میخوام با ضمانت نامه کامتل که بهترینه تو ایران خرید کنم.البته از علاالدین میترسم چون میگن خیلی میندازن به مردم و به زور برنامه میریزن که پول بگیرن.نظرتون چیه.البته میدونید که بازار موبایل هم قیمتش خیلی بالاتره و تقریبا 60تا70 تومن گرون تر نسبت به پاساژ میده.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان.ایا درسته ارک اس بعد از اپدیت اندروید به نسخه 4 کند میشه و هنگام بازی یا کارهایی که سنگین هست به قول خودمون یه کم تراک میزنه. اگه درسته ایا باز هم به خریدش خوبه یا نه.

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

داداش تو اول معلوم کن دنبال چی میگردی ؟ تا بتونیم راهنماییت کنیم .اگه دوربین برات مهمه Arc s رو بگیر خلاص. آندروید 4 خیلی ضروری نیس فعلا و اگه حال و حوصله ی دردسر آپدیتش رو نداری(فکر کنم هنوز آپدیتش به 4 رو ندادن بیرون) یا قید 4 رو بزن یا دنبال یه گوشی اندروید 4 بگرد. ضمنا تو داری الان گوشی رو میخری یعنی اگه اندروید 5 و 6و 7 بیاد تضمینی نیس که این گوشیهایی که اندروید 2.3 دارن به اون نسخه ها هم آپدیت پشن بنابراین این رو هم در نظر داشته باش.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

داداش تو اول معلوم کن دنبال چی میگردی ؟ تا بتونیم راهنماییت کنیم .اگه دوربین برات مهمه Arc s رو بگیر خلاص. آندروید 4 خیلی ضروری نیس فعلا و اگه حال و حوصله ی دردسر آپدیتش رو نداری(فکر کنم هنوز آپدیتش به 4 رو ندادن بیرون) یا قید 4 رو بزن یا دنبال یه گوشی اندروید 4 بگرد. ضمنا تو داری الان گوشی رو میخری یعنی اگه اندروید 5 و 6و 7 بیاد تضمینی نیس که این گوشیهایی که اندروید 2.3 دارن به اون نسخه ها هم آپدیت پشن بنابراین این رو هم در نظر داشته باش.
    دوست من تصمیمم رو گرفتم و همین روز ها برای خرید میرم.اما منظور منم همین بود از سوال بالا که بفهمم اگه کند میشه اپدیت نکنم.

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

دوستان شما پاساژ علاالدین رو در تهران قبول دارین برای خرید.من میخوام با ضمانت نامه کامتل که بهترینه تو ایران خرید کنم.البته از علاالدین میترسم چون میگن خیلی میندازن به مردم و به زور برنامه میریزن که پول بگیرن.نظرتون چیه.البته میدونید که بازار موبایل هم قیمتش خیلی بالاتره و تقریبا 60تا70 تومن گرون تر نسبت به پاساژ میده.
    متاسفانه
    همه جا هم ادم خوب هست وهم ادم بد ولی به نظر من بهتره همون بازار علاالدین رو خوب بگردی منظورم اینه که از طبقه -1تا اخر بلاخره یکی رو پیدامیکنی که ارزون تر باشه
    من هر دفعه که میرم همین کارو میکنم ونتیجم میده
    مثلا همون اوایل که گلکسی اس2اومده بود من برای خرید گوشی برای یکی از دوستام رفتم بازار علاالدین اونجا اس2 رو قیمت گرفتم قیمت ها بین900تا730 بود این تفاوت نشان دهنده خیلی چیز هاست
    برای خرید اول قیمت بگیر بعد بگو با برنامه یا بدون برنامه وچیزهای اظافه اگر هم یه زمانی خدای نکرده گیر این افراد که پول برنامه میگیرن فتادی سریع دادو بیداد کن وبرو پیش رویس مجتمع وفاکتورو نشونشون بده اگه حق باتو باشه یا مغازه دار باید باهات را بیاد یا زنگ میزنن بازرس تعزیرات جکومتی میاد تمام رسید ها وخریدوفروش های مغازه رو چک میکنه و مچه فروشنده رو میگیره

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

نکته ی مهمی که وجود داره اینه که بهتره دیگه معطل نکنی چون دوباره دلار رفته بالا از چند روز دیگه موج گرونی گوشی و... شروع میشه واونوقت باید قید arc s رو بزنی.
    بهتره سریع باشی رفیق.

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

از همین الان فروش گوشی زیاد شده به دلیل اتمام امتحانات ونتیجه ه اومده کنکوری هام که سراسری دادن دیگه کم کم شروع میشه

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان قیمت experia pچنده.خیلی با ارک اس فاصله داره.فقط کمک کنید تا اخر هفته میخواهم بخرم.دوستان جدیدا مد شده میگن میشه گوشی رو اورکلاک کرد ایا اطلاع دارید.ایا میشه p رو هم اور کلاک کرد.در مورد اور کلاک برام توضیح میدین.
    Last edited by 147milad; 01-07-2012 at 12:05.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گرونه
    800تومن ایناس
    ارزش نداره 800برای سونی بدی

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •