تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 52

نام تاپيک: بياييد جهت دستيابي به قانون كپي رايت محتوا و مطالب در وب سايت ها از اينجا شروع كنيم!

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    اين مسئله خيلي حرف و حديث توشه.
    من اول از خودمون شروع ميكنم.
    من توي سايت p30world هم ديدم بعضي ها از اين كارها بكنند(البته جسارت نباشه ها) خيلي ها هم منبع رو مينويسن كه كارشون درسته و موضوع بحث اونها نيستن(مثل خودم)..پس بنابراين نتيجه ميگيريم كه اول بياييد سايت خودمون رو درست كنيم.(جا داره يه مثال كم ربط هم بزنم: يه روز يه انجمن هاي مجيد آنلاين سر ميزدم كه ديدم يكي از مباحثي كه اونجا در موردش بحث شده بود كپيش توي سايت p30wolrd بود / حالا نميدونم كدوم از روي كدوم كپي زده بودن :lol: )

ولي خوب اصل اين كارها مسئله زشتيه و بايد جلوشو بگيريم و حتي ميشه گفت بياييد كپي رايت در اينترنت(چه اشكالي داره اصلا در كل ايران) از اين سايت شروع بشه.
    و اين كار وقتي به وقوع مي پيونده كه ما با اين مسئله مبارزه كنيم.
    من از اين حرفي كه بعضي از دوستان خيلي خوشم اومد.حالا نظر خودمم در اينجا ميگم.

من ميگم اول بايد اين جور سايت ها در اينجا معرفي بشه (لينك فعال نذاريم) و ايميل هم بعلاوه امضاء اعضاي سايت براش بفرستيم و ازش بخواهيم كه تجديد نظر كنه يا مطلب رو پاك كنه يا منبع رو بعنوان جريمه بزرگ بنويسه و معذرت خواهي كنه و يه مهلت چند روزه بهش بديم اگه ديديم نه هيچ تأثيري نداره بعد بايد تنبيه بشه (بوسيله ما بروبچه هاي p30world :mrgreen: )
    (يكي از دوستان ميگفت فقط ايميل بزنيم و آبروشو ببريم::: در جواب بايد بگم دوست عزيز ايميل رو فقط خودش ميبينه و آبروش نميره)
    (يكي ديگر از دوستان هم ميگفت نبايد با اينها خشن رفتار كرد و بايد مؤدبانه ازشون بخواهيم كه دست از كارشون بردارن::: در جواب اين دوست عزيز هم بايد بگم در خيلي از سايتها در اين مورد انتقاد شده و ديگه همه ميدونن كه اين كار مساوي با دزدي (اون طرف هم خودش ميدونه) حالا ميخوام از شما بپرسم آيا با دزد بايد مؤدبانه صحبت كرد؟ آيا شما وقتي دزد مياد خونتون ازش ميخواي دست از كارش برداره؟ تازه من در بالا گفتم اين كار رو هم بكنيم و اگر تآثير نداشت بايد اون وب سايت هك بشه.(دوستان اين كاره هم كه زيادن)

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با حرفهاي mohammadkh شديدآ موافقم.

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

ايران قانون كپي رايت نداره . پس مطالب هم شامل قانون كپي رايت نمي شن و اگه كسي منبع رو بزنه لطف خودش رو رسونده . البته بعضي از مطالب چند خطي نياز به منبع نداره ولي در مورد مطالب چند صفحه اي به نظر من لينك منبع يا نام نويسنده بايد ذكر بشه . البته اينكه شما مي گي اين كار دزدي يه من مي گم نه ! دزدي نيست . دزدي يعني خلاف قانون عمل كردن با توجه به اينكه اين قانون در كشور ما نيست پس نمي شه بهش گفت : " دزدي " . اگه اسم اين كار رو دزدي بزاريم پس همه يه ما دزديم ! دزدي از اين بالاتر كه نرم افزار چند هزار دلار رو فقط با پرداخت چند صد تومان بخريم ! در مورد هك كردن : به نظر من هرچيزي از راه درستش بايد وارد شد . چند دفعه اول تذكر كافيه اگه بازم تكرار شد بالاترين حالتش اينه كه يه جايي پر كنين كه فلاني داره از فلان جا مطلب مي دزده و ...

داره خودمونی میشه ©'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    دنياي مجازي

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mafia

مافيا : با اين وجود براي جلوگيري از تبليغ لينك ويرايش شد
    تاپيك اصلاح شد
    واقعا كه ديگه گندشو در آوردين . حالا فكر كردي مدير هستي حق هر كاري رو داري؟ :x
    آقاي مافيا شما به چه حقي پست منو ويرايش ميكني. :?:
    اونقدر دركت پايينه كه تفاوت بين تبليغ رو با رسوايي يك سايت نمي فهمي!
    شما اگه مدير هم باشي حق نداري اينجوري گند بزني به نوشته من.
    اين تاپيك هم با هدف رسوا سازي وب سايت هاي به اصطلاح دزد مطالب ايجاد شده و وجود آدرس اونا (بصورت غير فعال) براي رسواييشون امري ضروري هست. اگه نميدوني بدون.
    در ضمن يك كلاس پي اچ پي بي بي هم برو كه اين كدهاي بالا رو حداقل درست ويرايش كني اينقدر كد بينشون نباشه.
    جاي تاسفه كه كسي مثل تو بايد مدير يكي از انجمن هاي سايت خوبي مثل پي سي ورلد باشه.
    لطفا قبل از عمل يكمي فكر كنيد بعد اقدام هاي مسخرتون رو به مرحله اجرا بگذاريد!

تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

بابا اين چه طرز حرف زدنه . خب حتما دليلي بوده مي تونستي بجاي اينكه اينطوري حرف بزني يه نامه براش مي فرستادي
    به هر حال مديره مي تونه ويرايش كنه و دليلشم نوشته !
    من نمي دونم چي بگم . خودت متن رو ويرايش كن و درستش كن وگر نه ...

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    دنياي مجازي

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط navid_kashani
    ايران قانون كپي رايت نداره . پس مطالب هم شامل قانون كپي رايت نمي شن و اگه كسي منبع رو بزنه لطف خودش رو رسونده . البته بعضي از مطالب چند خطي نياز به منبع نداره ولي در مورد مطالب چند صفحه اي به نظر من لينك منبع يا نام نويسنده بايد ذكر بشه . البته اينكه شما مي گي اين كار دزدي يه من مي گم نه ! دزدي نيست . دزدي يعني خلاف قانون عمل كردن با توجه به اينكه اين قانون در كشور ما نيست پس نمي شه بهش گفت : " دزدي " . اگه اسم اين كار رو دزدي بزاريم پس همه يه ما دزديم ! دزدي از اين بالاتر كه نرم افزار چند هزار دلار رو فقط با پرداخت چند صد تومان بخريم ! در مورد هك كردن.

دوست عزيز اگه ما از نرم افزارهاي ديگر سايت ها استفاده ميكنيم شايد به قول شما دزدي كنيم ولي دزذي از بيگانه با دزدي از خودي كمي تفاوت داره.
    در ضمن شما نميتوني همه رو متهم به دزدي كني چون دوستان زيادي هم از نرم افزار هاي رايگان و اپن سورسي همچون لينوكس و ابزارهاي آن استفاده ميكنند!
    به نظر من شرم آور تر از دزدي از مطالب هم وطنان خودمون وجود نداره.
    فراموش نكنيد كه فرهنگ كپي رايت رو خود ما بايد در جامعه مون بسازيم و تقويت كنيم.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
    به نظر من هرچيزي از راه درستش بايد وارد شد . چند دفعه اول تذكر كافيه اگه بازم تكرار شد بالاترين حالتش اينه كه يه جايي پر كنين كه فلاني داره از فلان جا مطلب مي دزده و ...
    كاملا موافقم. :arrow:

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    دنياي مجازي

پيش فرض

بابا اين چه طرز حرف زدنه . خب حتما دليلي بوده مي تونستي بجاي اينكه اينطوري حرف بزني يه نامه براش مي فرستادي
    به هر حال مديره مي تونه ويرايش كنه و دليلشم نوشته !
    من نمي دونم چي بگم . خودت متن رو ويرايش كن و درستش كن وگر نه ...
    نويد جان اگه تو هم مثل من كلي وقتت رو صرف پيدا كردنش سايتي مثل سايت فوق كرده بودي متوجه دليل عصبانيت من ميشدي.
    فراموش نكنيد كه بهتر بود ابتدا آقاي مافيا دليل اين امر رو به صورت منطقي با من در ميان ميگذاشت. نه اينكه بعد از اينكه كار تمام شده حالا تازه انتظار داريد من به ايشون پي ام ميزدم.
    بله مشخصه ديليت كردن يا استفاده از كليد بك اسپيس خيلي راحت هستش ولي نوشتن مطلب و پيدا كردن سايت هاي ناقص كپي رايت كار ساده اي نيست!!! :roll:
    ميشه لطف كنيد آدرس فوق رو به من برگردونيد؟ :arrow:

تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

من نمي گم كار شما درست بوده يا كار مافيا غلط بوده و بلعكس . چيزي كه الان واضحه اينه كه لحن شما خيلي بده . پس سريعتر پاكش كن :arrow:

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز حرف شما درسته ولي از ديدگاه خودتون.
    بله از ديدگاه شما اگر ما كپي مطالب رو دزدي خطاب كنيم گرفتن برنامه و كرك كردن اون هم دزديه.
    ولي شما به اين مسئله فكر نكرديد كه ما راه ديگه اي نداريم.(يكي از دلايل نبودن قانون كپي رايت هم شايد همين باشه) توي كشورهاي اروپايي و آمريكايي ارزش پولشون طوريه كه ميتونند اين برنامه ها رو بخرن و دزدي نكنن ولي ما ارزش پولمون كمه و اگر بخوايم اين كار رو بكنيم خيلي زياد ميشه/ بر فرض مثال اگر در ايران قانون كپي رايت تصويب بشه دولت بايد يه سوبسيدي روي اين نرم افزارها بده كه ارزون بشه و ماها بتونيم بخريمشون (كاري ندارم كه خوبه يا بده) در اين صورت ديگه كسي دزدي نرم افزار نميكنه و از ترس قانون هم كه شده ديگه تقريبا همه نرم افزارها رو ميخرن.(فكر كنم خيلي ها موافق اين حرف من باشن)
    در اين صورت فكر ميكنم دليل دزد نبودن ما معلوم ميشه.

حالا اگر فرض رو هم بر اين بگيريم كه حرف شما درست باشه به نظر من ما اول بيايم مشكلات داخل رو درست كنيم بعد به مشكلات خارجي و برنامه ها(كه معمولا خارجي هستند) برسيم (حداقل براي شروع)

كرك نرم افزار مشكليه كه ما به جز اين كار چارة ديگه اي نداريم ولي دزدي مطلب كه اجبار نشده بخاطر همين خيلي سوزش داره و...

عزيزان لطف كنيد درست صحبت كنيد بزاريد قبل اينكه اين تاپيك قفل بشه به نتيجه برسيم.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن ميخواستم در مورد حرفهاي آقا mohammadkh (كه اميدوارم زودتر كنكورشون تموم بشه و به حضور فعالانه ايشون رو در سايت ببينيم) كمي صحبت كنم.
    ميدونم وقتي آدم كلمه هك رو ميبينه يا ميشنوه (مخصوصا در اينجا كه مطرح شده) در نگاه اول معناي خرابكاري در ذهنش بياد ولي اينطوري نيست.

فكر كنم در اين مورد در خيلي از سايت ها صحبت شده و منم زياد حوصله نوشتن ندارم فقط بگم اگه به طرحهايي كه اين دوستمون دادن به صورت كنترل شده و علمي عمل بشه حداقلش اينه كه بار [u/]علمي, امنيتي[u] (و دفاعي :mrgreen: ) سايت خيلي بالا ميره.چه اشكال داره يه انجمن يا 1-2 تاپيك درست حسابي در مورد هك باشه (كه با اطلاعات و تخصص و مديريتي كه براي كنترل توي اين سايت هستش) ميتونه خيلي مفيد باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •