msi z77a-gd65 حدود 490-495 بود البته امروز کل قیمتها تغییر کرده و امروز رفته بودم یه هارد 1 سیگیت بگیرم یارو گفت175 اصلا" بیخیال خریدنش شدم.
msi z77a-gd65 حدود 490-495 بود البته امروز کل قیمتها تغییر کرده و امروز رفته بودم یه هارد 1 سیگیت بگیرم یارو گفت175 اصلا" بیخیال خریدنش شدم.
دوستان توی منطقه های آزاد قیمت ها به چه شکله؟
msi z77a-gd65 قیمتش 485 شده بود
2600k هم قیمتش 570 بود انقدر قاط زدم بقیه رو قیمت نکردم
قیمت روز به روز میره بالاتر , همه چی بی کیفیت تر و تقلبی تر و دست دو به اسم آک میشه , همه مسئولین هم میدونن و سرشونو کردن زیر برف , خیلی عالیه ...
حداقل این وضع موجود فقط تو همین زمینه آی تی هم که بهش نگاه کنیم چهره خیلی بدی داره , استعدادها و علاقمندان به آی تی تو کشورمون از خیلی کشورهائی که الان تو صنعت آی تی به مراتب حرف بیشتری برای گفتن دارن تا ایران بیشتر و قوی تره
اما هرچی بیشتر اینجا میمونن سرعت رشدشون کندتر و کندتر میشه , تو همین شرایط به چشم دیدم منابع بزرگی از لحاظ تکنولوژی و امکانات تو همین کشورمون زیر دست افرادی نالایق میذارن که هزاربرابر اونها نیروی متخصص تر تو کشور ریخته و دسترسی به ساده ترین چیزهارو ندارن
به مدیریت بخش پیشنهاد می کنم بجای اینکه این تاپیکو ببنده بذاره بچه ها بحثو حداقل پیرامون موضوع کاملا مرتبط با بخش اینجا و طبق قوانین و بدون توهین به سمتی ادامه بدن و تحلیل و دیدگاهشونو مطرح کنن , این انتقاد , تحلیل و دیدگاه ها تو هر زمینه مرتبط که متخصصای خودشو تو اون زمینه میطلبه باید باشه اما .... , تو رسانه های داخلی انقد جائی برای تحلیل و انتقاد باقی نمونده که کسی حتی بتونه این 2 تا کلمه حرف بزنه و میبینین که تا حرفی به میون بیاد همه دلشون میخاد 2 تا کلمه حرفشونو بزنن
این چنتا خط هم نه خلاف قانونه نه توهین به سمتی و دوستان هم این همیشه باید مد نظرشون باشه , بای
Last edited by benyamin_pc; 26-06-2012 at 02:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)