تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: ..:تاپیک اختصاصی بــــابک جهـــانبخش:..

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

موسیقی ما – بهمن بابازاده: بابک جهانبخش در آستانه اجرای بزرگش در تهران، تک قطعه «تو چشمای منی» را به عنوان عیدی و هدیه ویژه به دوستدارانش تقدیم کرد.
    «محسن شیرالی» ترانه سرای این قطعه است که با ملودی خود بابک جهانبخش ساخته شده است. تنظیم این قطعه نیز از سوی بهزاد گرجی‌پور انجام شده است و «آرش پاکزاد» آنرا میکس و مستر کرده است.
    این خواننده که آلبوم موفق «من و بارون» را امسال در بازار موسیقی کشور منتشر کرد، قرار است در روزهای ۲۵ و ۲۶ اسفند ماه با اجرایی جدید به دیدار دوستدارانش برود.
    گفتنی ست این کنسرت از سوی موسسه فرهنگی هنری «اکسیر نوین» برگزار خواهد شد.

2. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

شب زیبای «بابک جهانبخش» برای دوستدارانش در حضور چهره های شاخص موسیقی و فوتبال برگزار شد

تولدت مبارک «بابک»!

موسیقی ما – بهمن بابازاده: بابک جهانبخش بار دیگر به دیدار دستدارانش رفت تا شب عاشقانه دیگری را برای همه علاقمندانش به موسیقی و ترانه هایش بسازد.
    این خواننده که این بار سبک و چینش برنامه اش را به طرزی جدید و ویژه تغییر داده بود، ابتدای برنامه اش را با «دوست دارم» آغاز کرد تا بر خلاف برنامه های قبلی که این اثر معمولا در انتهای برنامه اجرا می شد، دوستدارانش را سوپرایز کند.
    قطعاتی چون «باور کن، ای دل، چی شده، افسانه، هذیون، و...» دیگر آثاری بودند که در این برنامه اجرا شدند تا بابک جهانبخش در دو شب خاطره انگیز، اجراهایش را در سالن همایش های برج میلاد روی صحنه برده باشد.
    صحنه آرایی و دکور اجرای جدید جهانبخش نیز نسبت به بقیه برنامه هایش کاملا تغییر کرده بود و یک دکور شیک پر از نور و لیزر و کفپوش های نورانی، دکور اجرای جدیدش را تشکیل داده بود که مشخصا وقت و انرژی زیادی صرف تهیه و اجرای آن شده بود.

• حاشیه ها:

* انیمیشن های زیبایی در هنگام اجرای جهانبخش روی مانیتور استیج پخش می شد که مشخصا خلاقیت بالای سازنده هایش را نشان می داد. خود جهانبخش هم در این انیمیشن ها حضور داشت و تصویرش به خوبی ساخته و نمایش داده شده بود.
    * بچه گربه ای در روز دوم اجرای جهانبخش، قبل از شروع سانس دوم، روی صحنه و سن برج میلاد دیده شد که باعث شوخی و خنده گروه شد. این بچه گربه باعث شد تیم حراست سالن دقایقی را درگیر گرفتن و به بیرون بردن این گربه باشند!
    * در اواسط سانس دوم برنامه، رضا تاجبخش به یک باره میکروفن را از دستان بابک گرفت و رو به همه گفت :«خوب حالا نوبت ماست که همه با هم بابک رو غافلگیر و سوپرایز کنیم. بعد از گفتن حرفام دوست دارم بلند ترین جیغ عمرتون رو برای بابک بزنید: بابک تولدت مبارک!» و سالن بعد از این حرکت غافلگیرانه گروه جهانبخش به هوا رفت. نوازنده های گروه ملودی «تولدت مبارک» را اجرا کردند تا همه حاضران در سالن این ترانه را همصدا با هم بخوانند و کانون هواداران جهانبخش نیز کادو ها و هدایای ویژه ای را به خواننده مورد علاقه شان دادند تا جهانبخش که غافلگیر شده بود با چشم هایی خیس فقط بتواند بگوید:«واقعا بهترین شب عمرم را ساختید. مرسی از همه...»
    * ارکستر بابک جهانبخش از نوازنده های بزرگ و سرشناسی چون یاشار و ایلیار خسروی، رضا تاجبخش، بهنام حکیم، بابک ریاحی پور، انوش تقوی، مسعود همایونی و...تشکیل شده بود.
    * چهره های و مهمانان زیادی در این دو روز مهمان برنامه جهانبخش بودند که از آن جمله می توان به محسن یگانه، پیام صالحی، مهدی رحمتی، آرش برهانی، فرزاد مجیدی، هومن غفاری و .... اشاره کرد.
    * این کنسرت به همت موسسه «اکسیر نوین» به مدیریت «محمد رضا خانزاده» برگزار شد.

منبع:
    اختصاصی سایت موسیقی ما

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

در گفتگو با «موسیقی ما» عنوان شد:

آلبوم جدید «بابک جهانبخش» اواسط تابستان منتشر می شود

موسیقی ما – بهمن بابازاده: مدیر برنامه های «بابک جهانبخش» از انتشار آلبوم جدید این خواننده در اواسط تابستان امسال خبر داد.

محمد رضا خانزاده در گفتگو با «موسیقی ما» در این باره گفت :«در حال نهایی کردن مراحل انتهایی آلبوم جدید بابک جهانبخش هستیم و تیم کاری این آلبوم آخرین تلاشهایشان را جهت هر چه بهتر و قوی تر شدن این مجموعه انجام می دهند تا آلبوم جدید این خواننده بتواند باز هم موفقیت های آلبوم «من و بارون» را تکرار نماید.»

مدیر عامل شرکت فرهنگی هنری «اکسیر نوین» در ادامه افزود: « چهره ها و هنرمندان زیادی در این آلبوم حضور دارند و همکاری کرده اند که از آن جمله می توان به کوشان حداد ، رضا تاجبخش، پیام هوشمند، اشکان آبرون، یاحا کاشانی و ... نام برد که تمام سعی مان این است که خروجی کار، مجموعه ای در خور شان دوستداران این خواننده باشد. خود بابک جهانبخش هم در این آلبوم هم آهنگسازی کرده و هم برخی قطعات را تنظیم نموده است.»

خانزاده همچنین درباره زمان انتشار این آلبوم نیز گفت: « همه سعی مان این است که این اثر هر چه زودتر به مرحله انتشار برسد. هنوز اسم خاصی هم برای آن در نظر نگرفته ایم و در حال مشورت و همفکری هستیم تا بتوانیم به نتیجه نهایی برسیم. اما آن طور که از شواهد و نوع زمان بندی ما به نظر می رسد، پس از اخذ تمام مجوز های لازم، اواسط تابستان زمان انتشار آلبوم جدید این خواننده خواهد بود. »

گفتنی ست بابک جهانبخش در سالهای گذشته آلبوم هایی چون «چی شده»، «زندگی من» ، «بی اسم»، «احساس» و «من و بارون» را در بازار موسیقی کشور منتشر کرده است.

منبع:

اختصاصی موسیقی ما

6. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

تا اواخر تابستان منتشر می شود

آلبوم جدید بابک جهانبخش «اکسیژن» نام گرفت

موسیقی ما – امید شایان: بابک جهانبخش پس از انتشار آلبوم «من و بارون»، آلبوم جدید خود را در بازار موسیقی کشور منتشر می کند. این آلبوم «اکسیژن» نام گرفته و با این نام در حال طی کردن آخرین مراحل اخد مجوز خود از دفتر موسیقی وزارت ارشاد است.

این خواننده سال گذشته و پس از انتشار آلبوم «من و بارون» توانست نظر مساعد دوستدارانش را به دست بیاورد و در جشن «مومسیقی ما» نیز قطعه «من و بارون» به عنوان بهترین قطعه از دید کارشناسان انتخاب و معرفی شد.

بابک جهانبخش در این آلبوم از حضور چهره هایی چون کوشان حداد، پیام هوشمند، یاحا کاشانی و ... بهره برده است.

این خواننده تاکنون آلبوم هایی چون چی شده، بی اسم، زندگی من، احساس و من وبارون را در بازار موسیقی کشور منتشر کرده است.

منبع:

اختصاصی موسیقی ما

8. 2 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دموی آلبوم جدید و پر احساس بابک جهانبخش با نام اکسیژن ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

خیلی عالیه ، خیلی عالی
    میترکونه مثه منو بارون .....

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

من دمو رو دیروز گوش دادم ولی متاسفانه اصلا منو راضی نکرد...

درسته ک نمیشه کامل نظر داد ولی احساس میکنم تکرار موفقیت من و بارون سخت باشه..

13. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bahador fab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

به نظرم آلبوم خوبی باشه مثل منو بارون
    ترک مشاعره بابک فک کنم از همه ترکهای اکسیژن سرتره

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    من پشیمون شدم
    دمو فریب دهنده بود
    بخاطر شور و شوق بسیار زیاد دانلودش کردم ، ترانه ها ضعیفن ، شاید دوسه تا ترک خوب داشته باشه
    منو نگاه کن از همه بهتره به نظر من
    به نظرم ارزش خرید نداره برا کسی که شاید فوق فوقش 4 تا ترک گوش بده از این آلبوم ...
    با محمد موافق شدم تکرار موفقیت منو بارون سخته ...

16. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام
    من پشیمون شدم
    دمو فریب دهنده بود
    بخاطر شور و شوق بسیار زیاد دانلودش کردم ، ترانه ها ضعیفن ، شاید دوسه تا ترک خوب داشته باشه
    منو نگاه کن از همه بهتره به نظر من
    به نظرم ارزش خرید نداره برا کسی که شاید فوق فوقش 4 تا ترک گوش بده از این آلبوم ...
    با محمد موافق شدم تکرار موفقیت منو بارون سخته ...
    حالا کی گفته آلبوم من و بارون موفق بوده..؟ یه تراک هیت داشت اونم رضا صادقی توش فیت داده بود که گرفت..
    وگرنه آلبومش هم مثل آلبوم های قبلیش معمولی بود یعنی همون تکرار کردن خودش...
    ولی انصافا از لحاظ تنظیم خیلی کارش قوی هست..و اصلا دلایل شنیده شدن کاراش همین هست..
    این آلبوم جدیدش هم هنوز گوش نکردم هر وقت شنیدم نظرم رو میگم
    Last edited by ali_agha1981; 13-08-2013 at 21:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •