من فکر میکنم کا 300 سونی اریکسون....ولی نمی دونم هاااا
ببین کدوم رو بیشتر خوشت میاد...نوکیا6610 هم خوبه....
راستی علامت تعجب های توی پست اولم هم معنی خاصی نداشت والا....منظورم این بود که همه چیزایی که نفر بالایی گفته منم همونو گفتم![]()
من فکر میکنم کا 300 سونی اریکسون....ولی نمی دونم هاااا
ببین کدوم رو بیشتر خوشت میاد...نوکیا6610 هم خوبه....
راستی علامت تعجب های توی پست اولم هم معنی خاصی نداشت والا....منظورم این بود که همه چیزایی که نفر بالایی گفته منم همونو گفتم![]()
دوستان 1100 چنده ؟ فکر کنم این گوشی حدود همین قیمت باشه اگه اشتباه می کنم اصلاح کنید...
من فكر ميكنم يه جورايي سر كاريم آخه دوست من 50 تومان بابت گوشي ميخواي بدي توفع داري برات هندي هم برقصه ؟!!!
شوخي كردم به نظر منم يه كا 300 بگيري بد نيست امكاناتش خوبه ولي دوربينش خيلي ضعيفه
بابا این اولش پول توی دستش رو گفته. خب میتونه قرض کنه . حالا که کمی قیمتا دستش اومده بهتر میتونه تصمیم بگیره . ولی یکی گفته بود z530 بگیر .به نظر من هم همون رو بگیر .اگه هم یه گوشی نازک میخوای حتما" موتو L7 بگیر. L6 نگیر .سعی کن هر گوشی که میخری حافظه قابل ارتقا داشته باشه و حتما" یه راه واسه ارتباط با کامپیوتر . (بغیر از اینفرارد .چون به دردسرش نمی ارزه)
می تونه Sl45 هم بگیره.البته من هنوز دارم رو مرز 40 و 50 تومان می گم.
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
دوست عزيز داره ميگه نره شما ميگي بدوش ؟؟؟![]()
آخه با 50.000 كا300 بخره ؟![]()
يدونه 5110 بگير تمام اين امكاناتو داره تازه اس ام اس ميفرسته بازي داره شماره ميگيره دفترچه تلفن داره اس ام اس ميگيره و كلي امكانات ديگه![]()
قيمتشم 20 تومن
خب خودش مي پرسه ما چيكار كنيم !نوشته شده توسط WooKMaN
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)