تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: خرید لب تاپ تا 1800برای باری وفیلم

داره خودمونی میشه Bruce Wayne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

خود تون کدوم را استفاده می کنید ؟
    من؟! هیچی
    من که 5010 رو گذاشتم روی یه میز کوتاه و خودم هم لم میدم و معمولا با دسته بازی میکنم! کلا راحتم با لپ تاپم. تعارف که نداریم! فن بخواد خودش میگه
    الان دو ساله از عمرش میگذره. اون اوایل منم دنبال فن بودم. ولی الان دیگه همینجوری هم عمرش رو کرده. چون توی این دو سال یه بار هم خرابی نداشته و حداقل به نظر من واسه یه دستگاه الکترونیک عمر بالایی محسوب میشه
    اگر یه لپ تاپ جدید بخرم فقط و فقط از فن دستساز استفاده میکنم. هم از کاراییش مطمئنم هم از قطعات بکار رفته توش. فقط یکم دانش فیزیک میخواد و حوصله. باور کنید این کارخونه ای ها دو کلاس فیزیک نخوندن. از بعضی فن ها واقعا خنده ام میگیره

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من؟! هیچی
    من که 5010 رو گذاشتم روی یه میز کوتاه و خودم هم لم میدم و معمولا با دسته بازی میکنم! کلا راحتم با لپ تاپم. تعارف که نداریم! فن بخواد خودش میگه
    الان دو ساله از عمرش میگذره. اون اوایل منم دنبال فن بودم. ولی الان دیگه همینجوری هم عمرش رو کرده. چون توی این دو سال یه بار هم خرابی نداشته و حداقل به نظر من واسه یه دستگاه الکترونیک عمر بالایی محسوب میشه
    اگر یه لپ تاپ جدید بخرم فقط و فقط از فن دستساز استفاده میکنم. هم از کاراییش مطمئنم هم از قطعات بکار رفته توش. فقط یکم دانش فیزیک میخواد و حوصله. باور کنید این کارخونه ای ها دو کلاس فیزیک نخوندن. از بعضی فن ها واقعا خنده ام میگیره
    درس فیزیک خونده باشن حتی از مغز تو خالیشون هم استفاده نکردن برای ساختش البته بعضی ها شون وقعا خوبه
    با یکی دو ساعت پشت سر هم بازی اصلا نیاز به فن داره؟
    Last edited by 1376MAXIMUM; 26-06-2012 at 00:37.

3. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

درس فیزیک خونده باشن حتی از مغز تو خالیشون هم استفاده نکردن برای ساختش البته بعضی ها شون وقعا خوبه
    با یکی دو ساعت پشت سر هم بازی اصلا نیاز به فن داره؟
    به نظر من نه. فقط لپ تاپ باید روی یه جای صاف باشه (مثل شیشه یا چوب) نه یه جایی مثل فرش
    البته بسته به نوع نگهداری هم داره. مثلا یکی مثل من اینقدر با لپ تاپ بازی میکنه که آخرش خاموش میکنه، یا مثل قدیم هام تا یکم لپ تاپ داغ کنه فوری دست از کار بکشه. ولی به طور متوسط با یکی دو ساعت بازی نیازی به فن نداره

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

این رو هم توجه کنید که همه فنها خاصیت مکشی دارند.یعنی مثل پنکه باد رو نمی زنن تو لپتاپ.مثل جارو برقی هوا رو می کشن از لپتاپ.واسه همینه که شما فکر می کنید باید مثل پنکه لپتاپ رو خنک کنه.اونجوری هم نیست که دو کلاس فیزیک نخ.منده باشن.این کار هم دلایل خودش رو داره/کلا اگه هوایی که وارد لپتاپ می شه گرم باشه فایده نداره.بهتره هوای اتاقتون خنک باشه تا تهویه درست انجام بشه.فن فقط کاری م کنه که هوایی که فن لپتاپ می ده بیرون بهتر خارج شه.نه اینکه مستقیم خنکش کنه.اگه باد بزنه تو که هوا از داخل لپتاپ خارج نمی شه!کلا فن زیاد تاثری نداره.سعی کنید زیر لپتاپ خالی باشه که هوا جریان دلشته باشه.خود hp coolsense هم اگه دور فن رو تو بازی زیاد کنید خیلی بیشتر تاثیر داره تو خنک کردن

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این رو هم توجه کنید که همه فنها خاصیت مکشی دارند.یعنی مثل پنکه باد رو نمی زنن تو لپتاپ.مثل جارو برقی هوا رو می کشن از لپتاپ.واسه همینه که شما فکر می کنید باید مثل پنکه لپتاپ رو خنک کنه.اونجوری هم نیست که دو کلاس فیزیک نخ.منده باشن.این کار هم دلایل خودش رو داره/کلا اگه هوایی که وارد لپتاپ می شه گرم باشه فایده نداره.بهتره هوای اتاقتون خنک باشه تا تهویه درست انجام بشه.فن فقط کاری م کنه که هوایی که فن لپتاپ می ده بیرون بهتر خارج شه.نه اینکه مستقیم خنکش کنه.اگه باد بزنه تو که هوا از داخل لپتاپ خارج نمی شه!کلا فن زیاد تاثری نداره.سعی کنید زیر لپتاپ خالی باشه که هوا جریان دلشته باشه.خود hp coolsense هم اگه دور فن رو تو بازی زیاد کنید خیلی بیشتر تاثیر داره تو خنک کردن
    من الان کیسم تو بازی هایی که یه خورده پردارش می خواهد دمای سی پی یوم به 100 هم میرسه
    می ترسم که تو لب تاب چون همه چیزش به هم چسبیده دماش زیاد شه و مشکل ساز شه
    Last edited by 1376MAXIMUM; 26-06-2012 at 10:55.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

همه فن ها خاصیت مکشی دارند؟؟؟؟؟ شما مطمئنی؟ فن های خود لپ تاپ یا نه؟
    والله ما هرچی فن کارخونه ای دیدیم هوا رو میده به لپ تاپ. ببینید، از نظر فیزیک هم همین درسته. باید فنی باشه که هوای زیر فن که خنکه رو به لپ تاپ بده و لپ تاپ هم اون هوای وارد شده رو به بیرون میده (توسط فن موجود در خودش). منتها این هوای سرد طی عبور از محیط لپ تاپ گرم میشه و سپس میره بیرون. اگر هم فن لپ تاپ بده بیرون و هم فن جانبی هیچ تاثیری در سرد شدن لپ تاپ نداره
    البته اونی که گفتم دو تا کلاس فیزیک نخوندن اغراق بود. مثلا ایراد خیلی از فن ها اینه که با USB کار میکنند. خوب این باعث میشه که ولتاژ کمتری به آرمیچر برسه و طبیعتا اون هم کمتر میچرخه. اما اگر فنی باشه که با آداپتور کار کنه اوضاع خیلی بهتر میشه. مثل این میمونه که کولر خونتون با برق USB کار کنه!
    اون کسی که نگران جابجایی راحت تر فن جانبی اش هست دیگه بازی سنگین هم انجام نمیده. یعنی مثلا یکی بیاد تو مترو (تازه اگر خلوت باشه) بشینه COD رو روی آخرین گرافیک بازی کنه و توقع هم داشته باشه یه فن هم همراه لپ تاپ باشه!

بازم میگم دستساز ها پر مصرف تر ولی کارامد تر هستند. تازه خرج درست کردنشون هم کمتره. مثلا فنی درست بشه که آرمیچر توی یه محفظه باشه و اون محفظه رو با یخ خنک کنیم. اونوقت هوایی که به بیرون میره خیلی خنکه. مثل کولر
    تاثیر هوای سرد وارده به لپ تاپ خیلی خیلی بیشتر از خروج هوای گرم از لپ تاپه. یه مثال خیلی ملموس:
    شما گرمتونه. حاضرید صورتتون رو جلوی پنکه بگیرید یا جلوی هواکش؟؟؟ کولر بهتر سردتون میکنه یا پنکه؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب اکثر کولپدهای معروف مکشی هستند تااونجا که می دونم.البته احتمالا برعکس رو هم داریم که مثل پنکه عمل کنه.من ندیدم.در هر صورت خیلی از لپتاپها فنشون مکشیه .(یعنی مثلا هوای تازه رو می دن به لپتاپ و هوای گرم رو از یه طرف خارج می کنند) من قبلا یه جا می خوندم که اگه فن لپتاپ مکشیه کول پد هم مکشی باشه بهتره.شاید دلیلش اینه که کول پئها اکثرا مکشی اند.من خودم کول پد نداشتم هیچ وقت.ولی فکر نکنید این کمپانی ها عقلشون نمی رسه که کول پد مثلا دمشی بسازن!حتما دلیلی داره.مثلا شما می خواید فن لپتاپ رو تمیز کنید از پنکه استفاده نمی کنید که!از جاروبرقی استفاده می کنید.چون اگه مثلا از سشوار استفاده کنید احتمال اسیب دیدگی بیشتره.خیر سرم امتحان دارم من!شا دوست داشتی از سیستم خودت استفاده کن اگه بعد سه چهار ماه لپتاپت کار کرد بگو ما هم یسازیم!!

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

خب اکثر کولپدهای معروف مکشی هستند تااونجا که می دونم.البته احتمالا برعکس رو هم داریم که مثل پنکه عمل کنه.من ندیدم.در هر صورت خیلی از لپتاپها فنشون مکشیه .(یعنی مثلا هوای تازه رو می دن به لپتاپ و هوای گرم رو از یه طرف خارج می کنند) من قبلا یه جا می خوندم که اگه فن لپتاپ مکشیه کول پد هم مکشی باشه بهتره.شاید دلیلش اینه که کول پئها اکثرا مکشی اند.من خودم کول پد نداشتم هیچ وقت.ولی فکر نکنید این کمپانی ها عقلشون نمی رسه که کول پد مثلا دمشی بسازن!حتما دلیلی داره.مثلا شما می خواید فن لپتاپ رو تمیز کنید از پنکه استفاده نمی کنید که!از جاروبرقی استفاده می کنید.چون اگه مثلا از سشوار استفاده کنید احتمال اسیب دیدگی بیشتره.خیر سرم امتحان دارم من!شا دوست داشتی از سیستم خودت استفاده کن اگه بعد سه چهار ماه لپتاپت کار کرد بگو ما هم یسازیم!!
    شاید
    چرا باید سیستمم خراب بشه؟ قرار نیست که روی لپ تاپ آب بریزم یا بازش کنم...

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رفتم خمیر سیلیکون گرفتم cpuم را هم باد گرفتم تمیزش کردم ودو باره سر هم کردم حالا دماس به 40 هم نمی رسه دلم برای هنگ هاش تنگ شده نتیجه این شد که دمای لپ تاپ بعد از دوسه ساعت بازی پشت سر هم خیلی هم داغ نمیشه.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •