تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 54

نام تاپيک: دستگاه مدیا پلیر با سیستم عامل آندروید 4 ATV3000 - Smart TV Box

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از دوست خومون xdvbxkaomx تشکر می کنم! موافقم
    من هم زبانم خوب نیست ولی این دلیل نمیشه سایت های خارجی رو زیرو رو نکنم
    بالاخره از عکس ها... اصطلاح ها و... یه چیزایی میشه متوجه شد...

اطلاعات کامل تری پیدا کردم که در اختیار باقی دوستان میزارم
    اگه نوشته های عکس معلوم نیست سیوش کنید بعد زوم کنید
    1100 مدل آخرش نیست
    چندتا از مدلاش تیونر داره ATSC / ISDB-T / ----S / ----S2 / ----T2

تا اونجایی که بنده متوجه شدم
    دانل 3G !

موس و کیبرد وای فای a b n

وب کم USB (چت تصویری با اسکایپ)

کیفیت فول اچ دی
    از 480i تا 1080p رو ساپورت میکنه جالبیش اینجاس که مولتی هم میتونید استفاده کنید!!!

فلش پلیر 10 و یه سری مدلاش 11 و HTML 5

آندروید 4 روشونه ولی همه برنامه ها رو ساپورت نمیکنن

HDMI 1.3 دارن (ورژن های HDMI با هم فرق میکنن، بالاترش هم اومده، سرچ کنید)

DLNA
    گرافیک Open GL 3D
    rom 1GB DDR3
    CPU A9

گرافیک فوق العاده ای هم دارن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سایت رو با دقت نگاه کنید

در کل دستگاه جالبیه
    ولی فکر نمیکنم زیاد عمر کنه!
    چون تبلیغات خیلی شرکتا (مثل ال جی) برای تلوزیون های آندرویدی داره شروع میشه
    البته از نظر هزینه خیلی بالاتر در میان!
    یا کسایی که مثل من تلوزیون اسمارت گرفتنو راضی نیستن میتونن تلوزیون آندرویدی با هزینه کمتر داشته باشن
    اگه اطلاعات در مورد فروش پیدا کردین من رو هم در جریان یزارید
    Last edited by ali_kazemi; 13-07-2012 at 15:31.

2. 2 کاربر از ali_kazemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون از زحمتهاتون راستش دیگه داشتم نا امید میشدم که کسی نمیاد تو این تاپیک و اگه هم بیاد اهمیت نمیده و من با وجود بدست آوردن بعضی اطلاعات که شما بالا گذاشتین دلم نمیخواست ادامه بدم شما باعث شدین من دوباره دلگرم بشم .

راستش در مورد تلوزونهای آندرویدی من یکسری مطالب بدست آوردم ، تا اونجا که من فهمیدم قراره تلوزونهایی با پردازنده 4 هسته ای تا آخر امسال بیاد به بازار ( حداقل برای الجی ) و حالا هم چند تا مدل 2 هسته ای تو بازار موجود هست ولی متاسفانه بزرگترین مشکلشون قیمت خیلی زیادشونه اگه در آینده بتونن قیمتها رو بیارن پائین ارزشش رو داره یعنی برای یک تلوزیون هوشمند با وجود پردازنده 4 هسته ای و سیستم عامل آندروید بنظر من بیشتر از 500 تومن اختلاف با یک تلوزیون بدون اون امکانات کافیه و بیشتر از اون ارزش نداره ، از طرفی این دستگاهها بیشتر هدفشون اون تلوزیونهایی هستن که هوشمند نیستن و این دستگاهها به محض وصل شدن به تلوزیونهای قدیمی اعم از سی آر تی و ال سی دی و ال ای دی اونها رو به یک مرکز رسانه تبدیل میکنن که با توجه به اینکه تا بحال صدها میلیون تلوزیون در سراسر جهان از این نوع ها به فروش رفته پس این دستگاهها به این زودی از دور خارج نمیشن و از طرفی من اونطور که متوجه شدم تلوزیونهای هوشمند قرار نیست کاملا آندرویدی باشن و تلفیقی از یک سیتم عامل شرکت سازنده و امکان نصب نرم افزارهای آندرویدی باشن و شاید هم مثلا شرکتهای الجی و یا سامسونگ و سونی و ... بخوان از هر 10 تا مدل تی وی هوشمند 2 تا رو کاملا آندرویدی بزنن که البته صحت حرفهای منو آینده نشون میده شاید هم اوضاع برعکس بشه و امیدوارم که همینطور بشه و من اشتباه کرده باشم چون با توجه به گسترش خیلی سریع آندروید تو دنیا دور از عقل هستش که یک شرکتی بخواد از سیستم عامل اختصاصی خودش استفاده بکنه ، به هر حال امیدوارم این اوضاع آخرش به نفع مصرف کننده باشه فقط حیف که من الان پولشو ندارم یدونه از این دستگاهها رو بگیرم و عملا مزایا و معایبش رو بنویسم ولی چند تا مطلب جالب راجع به این دستگاهها فهمیدم که براتون مینویسم
    با توجه به اینکه سیستم عامل دستگاه کاملا آندرویدی هستش برنام هنویسهای مختلفی دارن رامهای مختلف برای این نوع دستگاهها به سلیقه خودشون مینویسن و بیرون میدن که این یعنی 1 - پیشرفت سریع نرم افزار این دستگاهها . 2- داشتن انتخابهای نامحدود
    با وجود یکسری ترفندها و برنامه های مخصوص امکان روت کردن دستگاهها وجود داره و وقتی دستگاه رو روت کردی میشه تغییراتی رو خودمون تو دستگاه اعمال کنیم مثلا میشه فونتهای مختلف فارسی رو تو دستگاه ریخت و برای مشاهده زیرنویس فیلمها از فونت دلخواه استفاده کرد، امکان بزرگ و کوچیک کردن فونتها تعویض رنگ فونتها ف امکان ایجاد حاشیه با رنگی بغییر از رنگ اصلی فونت برای بهتر دیده شدن زیرنویس و جابجایی زیرنویس در روی تصویر جلو عقب بردن زیرنویس برای سینک شدن با فیلم در حال پخش و ... بکمک نرم افزارهای مختلف پخش ویدئوی تحت سیستم عامل آندروید امکانپذیره حداقل 5 تا نرم افزار خوب تو این زمینه موجوده که بعضی از اونها تا 50 نوع فرمت مختلف صوتی و تصویری رو ساپورت میکنن.

البته بدون روت کردن هم این دستگاهها چیزهای جالب زیادی دارن که بقول شما امکان چت ت صویری با وصل یک عدد وبکم با پورت usb و استفاده از فیییییییییییس بووووووک و اسکایپ و توئییییتر و ... امکان گشتو گذار تو اینترنت با یک تلوزیون بالای 40 اینچ باید تجربه جالبی باشه که بکمک ده ها نرم افزار مختلف میشه اینکار رو انجام داد استفاده از نرم افزارهای آفیس تحت آندروید دیدن pdf ها تو تلوزیون با سایز بزرگ دیدن اخبار با کیفیت صفحات وب و نه بصورت تله تکست و... همه از امکانات جالب این دستگاهها هستش.

میشه بکمک دستگاههایی از این قبیل و با وصل اونها به شبکه خانگی از فایهای به اشتراک گذاشته شده روی پی سی استفاده کرد فیلمهای روی هارد سیستم رو از طریق شبکه روی تلوزیون دید میشه بکمک نرم افزارهای دانلود تورنت فیلمهای روز رو با آخرین کیفیت از اینترنت مستقیما روی هارد وصل شده به دستگاه دانلود کرد و بکمک نرم افزارهای مختلف پیدا کردن زیرنویس و یا از طریق صفحات وب زیرنویس مربوط به اون فیلم رو از اینترنت دریاف و بدین طریق جدیدترین فیلمها رو با زیرنویس فارسی ببینید.
    میشه به اون صفحه کلید و ماوس بیسیم مخصوص که با خود دستگاه موجود هست مرتبط نمود و امکان تایپ ساده تر رو فراهم نمود همچنین از ماوس و کیبرد USB هم میشه استفاده کرد و کاهای مختلف اعم از انجام بازی و تایپ تو نرم افزارهای مختلف و انجام بازیهای آندرویدی رو انجام داد .

ظاهرا یکسری افراد دارن رو این دستگاهها کار میکنن که نسخه محبوب لینوکس یعنی اوبونتو رو هم بچپونن تو این دستگاهها و بصورت دوال بوت از هر دو سیستم عامل آندروید و اوبونتو رو این دستگاه استفاده کردکه اگه این اتفاق بیافته میشه گفت من 80 درصد از پی سی خودم کمتر استفاده خواهم کرد، البته امیدوارم مدلهای دو هسته ای با فرکانس کاری 1.2 . 1.5 گیگا هرتز به بازار بیان که از قدرت خیلی بالاتری برخوردار خواهند بود همچنین دستگاههای جدید دارای پورت HDMI نسخه 1.4 خواهند بود بدین معنی که فیلمهای سه بعدی بصورت سخت افزاری از دستگاه خروجی گرفته و پشتیبانی میشن نه اینکه بکمک نرم افزار شبیه سازی میشنضمنا بکمک نرم افزارهای مختلف میشه از سایتهای دارای فیلم زنده مثل یوتیوب و ... استفاده کرد ، همچنین میشه بکمک نرم افزارها یک بانک اطلاعاتی جالب از آرشیو فیلمهاتون بسازید و مثلا وقتی روی یک فیلم میرید پوستر فیلم نشون داده بشه و اطلاعاتی از فیلم اعم از کارگردان ، هنرپیشگان سال ساخت و ... خلاصه ای از داستان فیلم رو بهتون نشون بده .

من امیدوارم وارد کنندگان سخت افزار مدلهای بیشتری از این دست دستگاهها وارد کنن که ما مصرف کننده ها انتخاب بیشتری داشته باشیم .

Last edited by xdvbxkaomx; 15-07-2012 at 14:54.

4. 3 کاربر از xdvbxkaomx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

لینک چند نمونه از بهترین این دستگاههای مشابه رومیزارم تا شما نظراتتون رو بگید لازم به ذکر هستش که این مدلهای مشابه از آخرین چیپست شرکت Realtak یعنی مدل RTL 1186 استفاده کردن که بنظر من از جهات مختلفی بهتر ازARM Cortex A9 هستش

================================================== ================================

دستگاه انتخابی شماره یک من:

================================================== ================================

دستگاه انتخابی شماره دو من :

دستگاه انتخابی شماره سه من :

دستگاه انتخابی شماره چهار من :

Last edited by xdvbxkaomx; 15-07-2012 at 14:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون از هر دو دوست عزیز که مطالب جالبی نوشتن.
    راستش با وجود اومدن تلویزیون های هوشمند من ترجیح میدم از چنین دیوایس هایی در کنار تلویزیون استفاده کنم. چون همیشه شرکت های سازنده این نوع تلویزیون ها محدودیت های غیرمنطقی روی محصولاتشون اعمال میکنن. اما دیوایس هایی که نمونه هاش در این تاپیک اومده معمولا از لحاظ سیستم عامل و نرم افزارهای کاربردی بسیار پویاتر هستند.

7. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rasis30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان در مورد زیر نویس فارسی و ساپورت فرمت های رایج در این دستگاه کسی اطلاعاتی داره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

درمورد پخش فرمتهای مختلف تقریبا همه دستگاهها یکسان عمل میکنند چون دو نوع چیپ معرفی شده برا دستگاهها بکمک نرم افزارها تقریبا چیزی حدود 50 فرمت مختلف رو شناسایی و پخش میکنند ولی با ریویو های پخش شده هیچکدوم از دستگاهها به پای اکستریمر پرودیجی نمیرسن مخصوصا که هم زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه ( srt - sub ) ( utf-8 ) و هم امکان تعویض فونت زینویس رو داریم یعنی از هر فونتی خوشمون اومد میریزیم تو دستگاه و با اون فونت زیرنویس فارسی رو پخش میکنه ولی متاسفانه من به هر دری زدم نتونستم این دستگاه رو تو ایران گیر بیارم ولی دستگاههای معرفی شده که متعلق به شرکت geniatech هستش هم میتونن زیرنویس عربی رو پخش کنن با این حساب فارسی رو هم باید بتونن پخش کنن البته با توجه به آندرویدی بودن دستگاهها میشه تو دستگاهها با روت کردن اونها و اعمال تغییراتی به این هدف رسید که قبلا برای این قبیل دستگاهها امکان چنین کاری از طرف کاربران امکان نداشت

10. این کاربر از xdvbxkaomx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فکر میکنم همین که روی این دستگاهها اندروید نصب شده بسیاری از محدودیت ها رو از بین میبره!

12. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    یه سوال این مدل هایی که DLNA دارن رو اگر من با DLNA مادربرد سیستمم برای پلیر یه فیلم بفرستم و این فیلم خارج از اون لیست فرمتهایی باشه که میتونه پخش کنه آیا میتونه پخش بکنه؟ منظورم اینه که آیا با این روش هم باز باید فرمتی رو داد که خودش قبول میکنه؟

14. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rasis30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اقا من امروز رفتم مجتمع بهار و دستگاه رو از نزدیک دیدم جدا از اینکه 1 دونه داشتند و به نظر بنده قبلا استفاده شده بود!!! و اینکه به جز یکی از کنترل های دستگاه خبری از بقه کنترل ها نبود !!! گویا از زیر نویس فارسی هم پشتیبانی نمیکرد
    کلا بی خیال این مدل شدم عصر دارم میرم پایتخت ببینم چی پیدا میکنم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا من امروز رفتم مجتمع بهار و دستگاه رو از نزدیک دیدم جدا از اینکه 1 دونه داشتند و به نظر بنده قبلا استفاده شده بود!!! و اینکه به جز یکی از کنترل های دستگاه خبری از بقه کنترل ها نبود !!! گویا از زیر نویس فارسی هم پشتیبانی نمیکرد
    کلا بی خیال این مدل شدم عصر دارم میرم پایتخت ببینم چی پیدا میکنم
    دوست عزیز شما کدوم مدل رو دیدید؟
    قیمتش چقدر بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •