تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: مشاوره ی خرید لپ لپ!!

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

شما دوتا اگه تونستین با دلیل خوب همدیگر رو قانع کنین همین شنبه برند پیشنهادی شمارو میخرم
    برند هرکی که پیروز شه
    بخدا مردیم از بس چرخیدیم اینجا
    من فقط از این میترسم که لنو زیاد طرفدار نداره..در عین حال هیشکی ایرادیم ازش نمیگکیره
    ببین من تعصبی دارم به لنوو رای می دم ایشون هم به ایسوس حالا ببینیم کی برنده می شه......................

شرکت ایسوس یکی بزرگترین تولید کننده های مادربرد و صفحه نمایشه و در لبتاب های خودشم از ساخته های خودش استفاده میکنه اما برندهای دیگه فقط طراح پوسته هستند با اسمای مختلف/اما ایسوس مادربرد برا خودشه/صفحه نمایش برا خودشه و همچنین از هارد معتبر سیگیت استفاده میکنه با این اوصاف اگه تو این برند تعصب نداشته باشی جای تعجب داره
    ایسوس سری گیم داره که ترکونده اما لنوو چی...
    تو اور کلاک بازم ایسوس سره
    تو خرابی هم کمتر پیش میاد نسبت به برندای دیگه خراب بشه
    بهترین تیم طراحی رو ایسوس داره که که برندای دیگه ندارن...واقعا دیزاین لبتاب های ایسوس حرف نداره

دوستان این بحث قبلا بارها انجام شده !!!

مقایسه هایی که شما دارید انجام میدید کاملا اشتباهه ، ما باید اولا رو مدل بحث کنیم ( نکته » مدل همرده ، مثلا مولتی مدیا با مولتی مدیا ی 2 برند )

آقا مجید برای جمله به جمله ی شما جواب دارم ولی در حوصله ی تاپیک نیست ، بهتره ادامه ندید .

موفق باشید.

2. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام مستر چند وقت ازت خبر نداشتمفکر کردم شاید به پیشنهادی که درباره ی آواتارت دادم فکر کردی و رفتی و اون طرف رو نفلش کنی

لنوو یا همون آی بی ام اولین شرکتی بود که در سال 1886 (اگه اشتباه نکنم)اولین بار کامپیوتر ساخت و لنوو بعد از چند سال سهام آی بی ام رو به طور کامل خرید.هم اکنون لپ تاپ های لنوو کمترین خرابی رو در ایران دارن و یکم این برند خارق العاده مورد کم لطفی قرار گرفته.و تا حالا تمام کسانی که از لپ تاپ های لنوو استفاده مردن خیلی کم شکایت کردن .

لپ تاپ های ضد ضربه و مهندسی لنوو از سری think pad مقاوم ترین لپ تاپ های دنیاست.

لپ تاپ های سری ideapad مناسب هر کاری از ساده ترین اعمال کامپیوتری گرفته تا قوی ترین حد آن جواب می ده.بازی خوره تر از ران که نداریم درسته؟؟؟؟بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه.

صفحه نمایش برا خودشه
    نه!!!!!صفحه نمایش برای خودش نیست.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

اینم بگم که سابقه ی لنوو 14 سال قبل از شرکت ایسوس تاسیس شد.

چهارمین برند برتر در تولید لپ تاپ هست.

لنوو :تولید تلفن همراه ،دوربین دیجیتال تلویزیون و....رو نیز داراست.بزرگترین شرکت در آسیا به علاوه ی بیشترین فروش رو در بازار آسیا رو داره.جالب اینه که ایسوس هم در آسیا قرار داره اما.............

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوست من چرا تعصبی روی برند نظر می دین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما واقعا چقدر برندهای لپ تاپ رو می شناسین که می گین asus؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اینجا بجای تاپیک گفتگو داره میشه تاپیک دعوا....دوست عزیز من ادعایی نکردم که من فلانم...چیزی که ثابت شده رو دارم میگم/در کل من نظرمو با توجه به چیزهایی که از ادمای بزرگ شنیدم گفتم/در کل انتخاب لبتاب بازم سلیقه ای هستش/نه ایسوس برا بابایه من نه لنوو برا شماست/فعلا که بازار لبتاب ایران دست ایسوس/ایسر و اچ پی هستش و لنوو داره خوب خاک میخوره

6. این کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام مستر چند وقت ازت خبر نداشتمفکر کردم شاید به پیشنهادی که درباره ی آواتارت دادم فکر کردی و رفتی و اون طرف رو نفلش کنی
    وقت امتحاناته دیگه ، کمتر میرسم بیام p30 .

فردا هم احتمالا برم قم تا چند 3 شنبه اونجا باشم .

برامون دعا کن .

یاعلی

در ضمن بهتره بحث رو ادامه ندی چون تاپیک به مجادله کشیده میشه و در آخر چند نفر توسط مدیر های محترم اخطار میگیرن .

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

فعلا که بازار لبتاب ایران دست ایسوس/ایسر و اچ پی هستش و لنوو داره خوب خاک میخوره

الان با توجه به گارانتی های معتبری که ایسوس داره ، و فروش فوق العاده ای که تو ایران داشته ، هیشکی نمیتونه پیشتاز بودن این برند رو انکار کنه .

کلا خرید لپ تاپ باید بر اساس نیاز باشه ، ممکنه تو برند های دیگه مدلی به مراتب بهتر از ایسوس پیدا بشه که خرید اون مدل عقلانی تر هست .

الان رقابت بسیار زیاده و هیچ برندی بد نیست .

موفق باشید.

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

الان با توجه به گارانتی های معتبری که ایسوس داره ، و فروش فوق العاده ای که تو ایران داشته ، هیشکی نمیتونه پیشتاز بودن این برند رو انکار کنه .

کلا خرید لپ تاپ باید بر اساس نیاز باشه ، ممکنه تو برند های دیگه مدلی به مراتب بهتر از ایسوس پیدا بشه که خرید اون مدل عقلانی تر هست .

الان رقابت بسیار زیاده و هیچ برندی بد نیست .

موفق باشید.
    صد در صد همینه مثلا 5755 ایسر واقعا حرف نداره در حالی که همین کانفینگ رو تو برندهای دیگه باید گرون تر بخری
    همین ایسر رو تا چند سال پیش کسی سمتش نمیرفت اما الان کولاک کرده
    ممنون از راهنماییهاتون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

اینجا بجای تاپیک گفتگو داره میشه تاپیک دعوا....دوست عزیز من ادعایی نکردم که من فلانم...چیزی که ثابت شده رو دارم میگم/در کل من نظرمو با توجه به چیزهایی که از ادمای بزرگ شنیدم گفتم/در کل انتخاب لبتاب بازم سلیقه ای هستش/نه ایسوس برا بابایه من نه لنوو برا شماست/فعلا که بازار لبتاب ایران دست ایسوس/ایسر و اچ پی هستش و لنوو داره خوب خاک میخوره
    من وقتی داشتم این پست رو می دادم با خودم فکر کردم که نکنه منظور من رو خشن دریافت کنی که همینجورم شد ولی من واقعا منظور حرفم این طوری نبود و بیشتر همون نباید روی برند زیادی تعصب داشته باشیم نه به برند دیگه ای توهین کنیم.الان مثلا برند فوجیتسو خیلی مورد کم لطفی قرار گرفته در صورتی یکی از بهترین لپ تاپ های موجود هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درود

من قصد دارم یک لپ تاپ بخرم و باید شرایط زیر را داشته باشد:

1- کار کردن با نرم افزار های مهندسی مثل متلب و ...

2- دیدن فیلم و موسقی و تفریحاتی در این زمینه

3- باز کردن چند برنامه به صورت همزمان بدون مشکل ( مثل یاهو مسنجر، مرورگر وب، برنامه ی دیدن فیلم و موزیک و....)

4-قیمتش حداکثر 1.5 میلیون تومان باشد

5- به گارانتی احتیاجی ندارم زیرا میخاهم به خارج از ایران بروم.

6- مطمئناً مشکلاتی مثل گرم شدن، هنگ کردن، سر و صدای ناجور ، خرابی قطعات و ... نداشته باشد.

7- در بسیاری از مواقع از لپ تاپ به عنوان PC استفاده کنم.( بدون مشکل)
    تنها دلیل اینکه PC نمیخرم این است که نمیتوانم PC را به کشور مقصد ببرم، وگرنه من علاقه چندانی به استفاده از لپ تاپ ندارم.

8-تا 3، 4 سال بدون مشکل کار کند و 6 ماه دیگر از رده خارج نشود !

اینها را گفتم تا با شرایط من بهتر آشنا شوید و نظراتتان تخصصی تر باشد، لطفاً اگر نظری ، پیشنهادی دارید، بفرمایید.

امیدوارم همه شما موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

درود

من قصد دارم یک لپ تاپ بخرم و باید شرایط زیر را داشته باشد:

1- کار کردن با نرم افزار های مهندسی مثل متلب و ...

2- دیدن فیلم و موسقی و تفریحاتی در این زمینه

3- باز کردن چند برنامه به صورت همزمان بدون مشکل ( مثل یاهو مسنجر، مرورگر وب، برنامه ی دیدن فیلم و موزیک و....)

4-قیمتش حداکثر 1.5 میلیون تومان باشد

5- به گارانتی احتیاجی ندارم زیرا میخاهم به خارج از ایران بروم.

6- مطمئناً مشکلاتی مثل گرم شدن، هنگ کردن، سر و صدای ناجور ، خرابی قطعات و ... نداشته باشد.

7- در بسیاری از مواقع از لپ تاپ به عنوان PC استفاده کنم.( بدون مشکل)
    تنها دلیل اینکه PC نمیخرم این است که نمیتوانم PC را به کشور مقصد ببرم، وگرنه من علاقه چندانی به استفاده از لپ تاپ ندارم.

8-تا 3، 4 سال بدون مشکل کار کند و 6 ماه دیگر از رده خارج نشود !

اینها را گفتم تا با شرایط من بهتر آشنا شوید و نظراتتان تخصصی تر باشد، لطفاً اگر نظری ، پیشنهادی دارید، بفرمایید.

امیدوارم همه شما موفق باشید

سلام

عضویتتون رو تو p30 تبریک میگم

پیشنهاد :

بهتره یه تاپیک مجزا بزنید و تمام نیازی هایی که الان گفتید رو بگید .

- در بسیاری از مواقع از لپ تاپ به عنوان PC استفاده کنم.( بدون مشکل)

خب کاری نداره که ، برو همون کشور مقصد pc بخر .

اگر واقعا علاقه نداری ، بهتره لپ تاپ نخری !!!

در ضمن وقتی میخوایید برید خارج ، بهتره لپ تاپتون رو هم از همون ور تهیه کنید !!!

موفق باشید.

13. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •