اون محصولات به گرین ربطی ندارن بلکه گرین (آینده سیما) فقط واردکننده ـشونه؛ و متأسفانه این شرکت میره میگرده جنسای ته بازار چین که ناشناخته ـن رو شاید به خاطر یکم ارزون تر بودن گیرمیاره وارد میکنه...! منم مشکلی با گرین ندارم و پاور خودم از مدلای 140-50 تومنی خود گرینه...
اونم که گفتم، منظورم بیشتر به Deepcool بود که انقدر شرکت چینی ناشناخته ایه که تقریباً تمام محصولاتش (به جز شاید یکی دو مدل) "هیچ گونه" review ـیی ازشون وجود نداره و در سایت های خرده فروشی خارجی اصلاً اسمشون نیست...!
در کل حرف من این بود که اگر بخوام 120-130 تومن پول واسه یه کولر پردازنده بدم، 100 درصد ناکچوا NH-U12P SE2 رو میگیرم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولم قصد داشتم همینو بگیرم ولی بعد تصمیمم عوض شد.
مسئله مالی نیست و پول کم ندارم؛ مسئله ارزشیه که آدم واسه 3-4 درجه تفاوت انقدر پول بده...
در نتیجه تصمیمم اومد روی همین جنسای معمولی چینی و کره ای و تایوانی تا نهایتش 80-90 تومن.
حالا ختم کلام اینکه:
توی محصولات این شرکتا:
Thermaltake, CoolerMaster, Zalman, Enermax, Thermalright و دیگر برندهای مشابه (به جز Deepcool)
به نظرتون بهترین انتخاب، تا ارتفاع نهایتاً نه چندان بلندتر از 160 میلیمتر، و قیمت نهایتاً 80-90 تومن، چه مدلی هست؟
و p.s.: نظرتون درباره اینا چیه؟:
Thermalright HR-02 Macho که توی review ـهایی که دیدم خیلی به نظر کم نویز میاد در کنار خنک کنندگی بالا
و این سه تا که به نظر شبیه به هم میان:
ENERMAX ETD-T40-TB
ENERMAX ETD-T40-TA
ENERMAX ETD-T40-VD