شما بخر اومدی اینجا بده صفحه کلید عوض کنن . فکر کنم اینجا حدود 70 بگیرن
البته بشرطی که این مدل اینجا هم باشه.
شما بخر اومدی اینجا بده صفحه کلید عوض کنن . فکر کنم اینجا حدود 70 بگیرن
البته بشرطی که این مدل اینجا هم باشه.
دوستان اگه مقررات از 4سال پیش تا حالا عوض نشده باشه اینجوریه که شما هر چندتا که بخوای بیاری اگه اضافه بار نباشه بدون گمرک میزارن اگه بخوره به اضافه بار گیر میدن بدجور .
نه بابا من 20 کیلو اضافه بار رو با ایران ایر آوردم آب از آب تکون نخورد
کی حال داره بره بکشه بار رو![]()
یه زمانی برای اضافه بار وزن میکردن بعدش منتفی شد هر چقدر میخواستی میاوردی
فقط کارگرا موقع باز زدن یه دست با ساک ها گل کوچیک بازی میکنن![]()
مطمئني؟
ها راستي يه چيز ديگه مالياتي هست كه به لپ تاپ خريده شده تعلق ميگيره (اضافه بر اين قيمتي كه زده)
تو بعضي كشورا با خارج كردن لپ تاپ از مرز اون پولو بهشون پس ميدن
تو بعضي كشورا هم نميدن
اين مورد رو هم جويا بشو
بحث اضافه بار نيست شما ميتونيد تا يه محدوديت خاصي كه الان نميدونم چقدره
وسايل الكترونيكي به صورت مصرف شخصي وارد كنيد
چه از hightech باشه چه يه كولر گازي
ممنون دوستان از توجهتون
با توجه به قيمت هاي لپ تاپ هاي alienware و sager به نظر مي رسه خريد لپ تاپ هاي sager معقولانه تر باشه ،نظرتون در باره ي اين چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون گارانتي نداره احتمال خرابي داره تو اين برند؟ (البته 1 سال داره بين الملل ) (اگه شما بودين اين كارو مي كردين ، منظورم خريد از خارجه .)
اگه بخوام خودم خريد كنم و پست بشه به عراق و يكي از آشنايان به دستم برسونه ، به نظرتون مي ارزه ؟ تقريبا 3.5 در مي آد . هزينه ي پست 340 دلار و خود لپ تاپ 1600 دلار سرجمع با دلار 1800 مي شه 3.490
و 7970 m خيلي قوي تر از 675 ه، درسته ؟
m SATA براي ssd خيلي لازمه ، ؟ اگه الان كانفيگ نكنم بعدا نمي تونم ارتقا بدم ؟
اينم لينك خودش براي كانفيگ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری کاور تازه تولید شده ضد ضربه هست توی کلیک نشون میداد ایپاد را گذاشت توش با توپ پیت بال زد روش هیچیش نشد قیمتش وایناش را نمیدونم ولی فکر نکم گرون باشه بگرد ببین پیدا می کنی اگه دیدی پیدا نشد خیلی نگرد چون مطمئن نیستم برای لبتاپ هم باشه ولی به احتمال زیاد هست
دوستان كسي جواب سوالاي منو نمي ده ؟؟!! لنگ نتيجه ام .
به نظرتون مي ارزه به جاي اين 3.5 يه pc تا 2 تومن و يه لپ تاپ 1.5ت بردارم ، يا همين بهتره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)