تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: مشکل در درایوها

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

باید اون رو استفاده کنم احتمالاً چون از دیشب حدود 2.5 تا الان که ساعت 10 یه خط پر کرده
    روی حالت Quick باید میگذاشتی که سریع بره ، فک کنم گذاشته بودین روی حالت Complete یا Full که اون خیلی زیاد طول میکشه.

موفق باشی.

2. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

واقعاً دمت گرم کل حافظه که کلی نوشته های شخصی و عکس و فیلم و برنامه بود رو تونستم برگردونم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط اسمش جای D شد I

در ضمن Acronis disk director 11 اصلا نتونست مشکلمو حل کنه اما easeus partition master خیلی عالی بود حتی نیم ساعت هم طول نکشید که کل درایو رو برگردوند بازم ممنون

4. این کاربر از mahdijava112 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

واقعاً دمت گرم کل حافظه که کلی نوشته های شخصی و عکس و فیلم و برنامه بود رو تونستم برگردونم

فقط اسمش جای D شد I

در ضمن Acronis disk director 11 اصلا نتونست مشکلمو حل کنه اما easeus partition master خیلی عالی بود حتی نیم ساعت هم طول نکشید که کل درایو رو برگردوند بازم ممنون
    تبریک میگم ،چه خوب !! ( ازین به بعد دیگه Easeus رو معرفی میکنم) دیدی گفتم ناامید نشو میدونم از دست دادن اطلاعات شخصی چقدر سخته

برای عوض کردن بی دردسر نام درایو هم اگه بخوای بهت روششو میگم.

موفق باشی

6. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگه راهی داره اره چون عادت کرده بودم به اسمش

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اگه راهی داره اره چون عادت کرده بودم به اسمش

ازینجا بخون برو تا ته ببین کدوم راه برات آسونتره

موفق باشی.

9. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

داداش بازم ممنون به خاطر همه وقت و کمکی که کردی الان کامپیوترم شد همونی که بود
    تازه کلی هم چیز یاد گرفتیم دم شما گرم

11. این کاربر از mahdijava112 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    چجوری می تونم 3تا درایو بسازم؟ من الان یه drive c دارم که primery هست! توی computer managment هرچی دارم نوشته primery. چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    چجوری می تونم 3تا درایو بسازم؟ من الان یه drive c دارم که primery هست! توی computer managment هرچی دارم نوشته primery. چیکار کنم؟
    برنامه MiniTool Partition Wizard ازلینک پایین دانلود کنید بعدش که نصبش کردین اجراش کنید روی پارتیشنهای خودتون به غیر از c که بصورت primery رو مابقی کلیک کنید از طریق همین برنامه بعدشم طبق شماره 2 شما گزینه logical انتخاب کنید برای تغییر سایزم درایو c رو شما عملا نمیتونید دست بزنیدچون بوت سیستم بهم میخوره ویندوز شمابالا نمیاد اما برای مابقی درایوها اگر بخواین اینکاربکنید از طریق همین برنامه روی درایو خودتون کلیک راست گزینه move/resize انتخاب میکنید بعدش اونمقدار فضایی که میخواین به درایو دیگه اختصاص بدین انتخاب میکنید برای اون درایو میسازین در ضمن هم برای مرحله اول که توضیح دادم هم دوم بعد از اتمام کار باید روی دکمه apply کلیک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

برنامه MiniTool Partition Wizard ازلینک پایین دانلود کنید بعدش که نصبش کردین اجراش کنید روی پارتیشنهای خودتون به غیر از c که بصورت primery رو مابقی کلیک کنید از طریق همین برنامه بعدشم طبق شماره 2 شما گزینه logical انتخاب کنید برای تغییر سایزم درایو c رو شما عملا نمیتونید دست بزنیدچون بوت سیستم بهم میخوره ویندوز شمابالا نمیاد اما برای مابقی درایوها اگر بخواین اینکاربکنید از طریق همین برنامه روی درایو خودتون کلیک راست گزینه move/resize انتخاب میکنید بعدش اونمقدار فضایی که میخواین به درایو دیگه اختصاص بدین انتخاب میکنید برای اون درایو میسازین در ضمن هم برای مرحله اول که توضیح دادم هم دوم بعد از اتمام کار باید روی دکمه apply کلیک کنید

سلام دوست عزیز
    با تشکر ... انجام شد
    موفق باشید ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من امروز سیستمم بالا نمیومد با cd ویندوز repair کردم اما وقتی بالا اومد دیدم درایو D نیست... جلوی درایو D هم خورده system reserved و همون 100 مگ هم حجمشه... الان برنامه هایی که تو اون درایو دارم ایکونشون روی desktop به صورت unknown در اومده و روشون کلیک می کنم می زنم not exist اما عکسایی که تو D بوده و رو desktop تنظیم شده هنوز موجوده باید چی کار کنم کلی چیز تو اون درایو دارم
    سلام... من این مشکلی که سال پیش داشتم تا امروز دو سه بار برای من اتفاق افتاد که با همون برنامه ها تونستم درستش کنم... اما امروز دوباره اینطوری شد... فایل ها موجوده اما به خاطر اینکه اون درایو گمشده جلوش خورده system نمی شه برگردوند کسی نمی دونه چطوری می شه درستش کرد؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •