روی حالت Quick باید میگذاشتی که سریع بره ، فک کنم گذاشته بودین روی حالت Complete یا Full که اون خیلی زیاد طول میکشه.
موفق باشی.
روی حالت Quick باید میگذاشتی که سریع بره ، فک کنم گذاشته بودین روی حالت Complete یا Full که اون خیلی زیاد طول میکشه.
موفق باشی.
واقعاً دمت گرم کل حافظه که کلی نوشته های شخصی و عکس و فیلم و برنامه بود رو تونستم برگردونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اسمش جای D شد I
در ضمن Acronis disk director 11 اصلا نتونست مشکلمو حل کنه اما easeus partition master خیلی عالی بود حتی نیم ساعت هم طول نکشید که کل درایو رو برگردوند بازم ممنون
تبریک میگم ،چه خوب !! ( ازین به بعد دیگه Easeus رو معرفی میکنم) دیدی گفتم ناامید نشومیدونم از دست دادن اطلاعات شخصی چقدر سخته
برای عوض کردن بی دردسر نام درایو هم اگه بخوای بهت روششو میگم.
موفق باشی
اگه راهی داره اره چون عادت کرده بودم به اسمش
ازینجا بخون برو تا ته ببین کدوم راه برات آسونتره
موفق باشی.
داداش بازم ممنون به خاطر همه وقت و کمکی که کردی الان کامپیوترم شد همونی که بود
تازه کلی هم چیز یاد گرفتیم دم شما گرم
سلام
چجوری می تونم 3تا درایو بسازم؟ من الان یه drive c دارم که primery هست! توی computer managment هرچی دارم نوشته primery. چیکار کنم؟
برنامه MiniTool Partition Wizard ازلینک پایین دانلود کنید بعدش که نصبش کردین اجراش کنید روی پارتیشنهای خودتون به غیر از c که بصورت primery رو مابقی کلیک کنید از طریق همین برنامه بعدشم طبق شماره 2 شما گزینه logical انتخاب کنید برای تغییر سایزم درایو c رو شما عملا نمیتونید دست بزنیدچون بوت سیستم بهم میخوره ویندوز شمابالا نمیاد اما برای مابقی درایوها اگر بخواین اینکاربکنید از طریق همین برنامه روی درایو خودتون کلیک راست گزینه move/resize انتخاب میکنید بعدش اونمقدار فضایی که میخواین به درایو دیگه اختصاص بدین انتخاب میکنید برای اون درایو میسازین در ضمن هم برای مرحله اول که توضیح دادم هم دوم بعد از اتمام کار باید روی دکمه apply کلیک کنید
سلام دوست عزیز
با تشکر ... انجام شد
موفق باشید ...
سلام... من این مشکلی که سال پیش داشتم تا امروز دو سه بار برای من اتفاق افتاد که با همون برنامه ها تونستم درستش کنم... اما امروز دوباره اینطوری شد... فایل ها موجوده اما به خاطر اینکه اون درایو گمشده جلوش خورده system نمی شه برگردوند کسی نمی دونه چطوری می شه درستش کرد؟من امروز سیستمم بالا نمیومد با cd ویندوز repair کردم اما وقتی بالا اومد دیدم درایو D نیست... جلوی درایو D هم خورده system reserved و همون 100 مگ هم حجمشه... الان برنامه هایی که تو اون درایو دارم ایکونشون روی desktop به صورت unknown در اومده و روشون کلیک می کنم می زنم not exist اما عکسایی که تو D بوده و رو desktop تنظیم شده هنوز موجوده باید چی کار کنم کلی چیز تو اون درایو دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)