خب چرا میخوای بدزدیش؟ 3500 تومان ارزش دزدی نداره زحمت بکش برو بخر!
خب چرا میخوای بدزدیش؟ 3500 تومان ارزش دزدی نداره زحمت بکش برو بخر!
تو یه کام فقط مینصبه!
من حالا فردا شب سعدی میرم اگه پیداش کردم میخرمش به تو هم میگم بری بری بخریش نشدم دیگه وای میستیم بیاد.![]()
اینا رو تو یاهو میگفتی هااینا که نمیدونن سعدی کجاست
) باشه ولی فک کنم وحید بیاره
![]()
امید صادق وند یکی افرادی که واقعا من قبولش دارم و واقعا آدم با استعدادی هست.هرچند دیگه مثل قدیم تو این فروم نیست. دوستان تا نخریدنش اینطوری به این بازی نظر ندین.
یه جور میگی دزد آدم بهش بر میخوره.شما مگه ویندوز و نرم افزارها و بازی های دیگتون اورجیناله؟
بعدشم بازی های ایرانی ارزش خرید ندارن به خاطر کیفیت پایینشون.
این چه مدله بر خورده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو مگه دزدی که کرک می خوای ؟
همیشه میگم آدم میخاد دزدی کنه بره یه چیزی بدزده که آبرو خودشو نبره برا 3500 تومت پول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امید وارم که دفه دیگه از این حرکتا نبینم اینجا
خون خودتو کثیف نکن شما
ایشالا فرهنگ سازی میشه دیگه ملت بجای دزدی کالای فرهنگی میرن میخرنش
رو چه حسابی این حرفو زدی؟ فکر کردی پول اینترنت دادی یعنی اینکه پول ریختی تو جیب تولید کننده بازی ؟
شاید جاش نباشه اینجا بگم اما گروهی که بازی رو ساختن با خون دل ساختن بیشتر از یک ساله که با کلی فشار مالی بدون هیچ در آمد و ... با ریسک خیلی زیاد که مشخص نبود وقتی بازی تموم شد اصلا مجوز بگیره یا .... با این حال سرد نشدن تموم کردن پروژه رو تا نتیچه ریسک گداشتن این همه وقت زمان و .... رو ببینن
حالا شما اگه کرک کنیین یه زرر زدین به پخش کننده و پخش کننده دیگه میترسه رو بازی های ما رو بخره وقتی بازی ها خریده نشن یعنی کلی زمان گذاشتی زمانی که اگه میرفتی یه کار آسون مثل ساختمون سازی رو انجام میدادی حد اقلش تو 1 سالو خورده ای 2 3 ملیون دستتو میگرفت اما تو این یه سال که منتظر آخرش بودی که ناشر بخره ناشر نمی خره چون میترسه که کرک شه
امید وارم متوجه شده باشی ( یا درک کنی یه آدم که زحمت می کشن تو باعث بد بختیش نشی )
Last edited by ehsan_wwe; 09-06-2012 at 09:20.
قبول دارم تا حد امکان خود من و بقیه کسایی که میشناسم داریم از اورجینال ها استفاده میکنیمیه جور میگی دزد آدم بهش بر میخوره.شما مگه ویندوز و نرم افزارها و بازی های دیگتون اورجیناله؟
اما اینکه بازی های ایرانی دارن تو کشور پخش میشن اورجینالشون موجوده بری کرک کنی خیلی زور داره ( اونم با قیمت پایین ) خارجیا تو ایران نمایندگی ندارن تو ایران ساپورت نمیشن و ... اینم در نظر بگیر راستی
مثلا فلان نرم افزاریو که 80 ملیون تومن پول اورجینالشه رو کرک کن یه دزدیه گنده کردی کلی کار با کلاس انجام دادی اما بحث اینجاس که 3500 تومن))))
ببین رفیق بیا منطقی به قضیه نیگاه کنیمیه جور میگی دزد آدم بهش بر میخوره.شما مگه ویندوز و نرم افزارها و بازی های دیگتون اورجیناله؟
شما میگی ارزش خرید نداره اما اتفاقا داره ... شما اگه توی ایران صد تا بازی خارجی هم بخری پولش تو جیب سازنده ش نمیره که واسه حمایت بخری، اما اگه بازی ایرانی بخری این حمایتی میشه از اعضای گروه و پولش میچرخه تو کشور خودت و هزینه میشه واسه بازی های بعدی، بنابراین یکی از مهم ترین عامل بالارفتن کیفیت بازی های ایرانی که شما ازش گله داری اینه که ما حمایت کنیم، آخه نمیشه که هر بازی میاد بریم دانلود کنیم بعد بگیم چرا کیفیت بازیا پایینهما هم باید حمایت کنیم، مخصوصا الان که صنعت بازی سازی تو کشورمون کم کم داره رشد میکنه و بهش توجه میشه.
در ضمن وضع مالی ما اجازه نمیده بریم ویندوز بخریم، ارزش پولمون کمه نمیتونیم واسه هر بازی 80 تومن بدیم وگرنه من شخصا حتما این کارو میکردم، اما 3500ت کجا و 80هزارتومن (یا بیشتر) کجا. از همه مهمتر، ما باید به بازی های داخلی کشور خودمون توجه خاص تری داشته باشیم نسبت به بازی های خارجی، چرا که باید کمک کنیم این صنعت تو کشورمون پیشرفت کنه.
اما در مورد این بازی باید بگم واقعا ارزش خریدن و حمایت کردن داره !
من خودم گیمرم زیاد بازی میکنم، از بازی های ایرانی هم دل خوشی نداشتم مثل میرمهنا که اصلا نمیشد بازی کنی از بس باگ داشت و حتی گرشاسب با اون همه قشنگیش ولی بهم نچسبید.
اما این بازی واقعا از اولش به دلم نشست و نشستم تا آخرش رو بازی کردم و وقتی دیدم زود بازیش تموم شد خیلی حالم گرفته شد الانم واسه دفعه دوم رو هارد دارم بازی میکنم از بتل فیلدم سخت تره![]()
![]()
Last edited by 3Dmajid; 09-06-2012 at 09:29.
اشک منو در آوردین
فردا میرم میخرم.البته اگه تو رشت فعلا اومده باشه.
حالا شدی یه پسرخوب![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)