وقتی یک دفعه تق صدا میکنه اون صدا به خاطر اینه که هد یکدفعه میره تو پارکینگ
نه از اون مورد نیست شما هارد رو با نرم افزار hdd regenerator اسکن کامل بکنید و نتیجرو به من بگین . که خیالمون راحت شه که سکتورها سالمه بعد بریم سراغ بقیه موارد
وقتی یک دفعه تق صدا میکنه اون صدا به خاطر اینه که هد یکدفعه میره تو پارکینگ
نه از اون مورد نیست شما هارد رو با نرم افزار hdd regenerator اسکن کامل بکنید و نتیجرو به من بگین . که خیالمون راحت شه که سکتورها سالمه بعد بریم سراغ بقیه موارد
انجام شد.
اینم نتیجه اش:
ظاهرا که مشکل بدسکتور نداره....
ولی وقتی تق میکنه دست که میذارم روش کلا هیچ لرزشی نداره ها...فقط هدش بره پارکینگ اینجوریاست؟
یعنی کلا موتور هارد خاموش میشه ؟
اگه اینطور باشه اول از همه هارد رو با یک پاور دیگه تست کنید درست نشد
باید هارد بردارین و مولتی متر داشته باشین روی برد الکتذونبک هارد ببینید به موتور ولتاز 12 میرسه یا نه همچنین با هیتر باید آی سی درایور موتور رو حرارت بدین و در صورت لزوم عوضش کنید
درست نشد موتور هارد باید عوض بشه
که اینکارارو شما باید بدید بیرون براتون انجام بدین باتوجه به حرف های شما من به نظرم مشکلتون این باشه
Last edited by mehrdad mm; 31-05-2012 at 21:47.
اشکال از پاور تغیر ولتاژ که نیست..
چون همونطور که گفتم این اتفاق زمانیکه به اون کابل usb که خودش یه منبع تغذیه جدا هم داره وصل بود هم افتاد...
اما اون کارای دیگه رو باشه...اگه چیز دیگه ای به نظرتون نمیرسه چاره ای نیست میبرم پیش تعمیرکار ...
چرا اتفاقا پاور ضعیف باشه یا مشکل داشته باشه روی یو اس بی ها هم تاثیر میزاره
من فکر کنم مشکلتون از این باشه ببرید پیش تعمیرکار
نه منظورم رو نگرفتی...
میگم من هم وقتی به پاور کیس وصل بود این مشکل داشتم هم الان که با برق جدا یعنی یه آداپتور که برق هارد رو تامین میکنه الین مشکل پیش اومد...پس اگه از برق بود تو یکی از این موارد نباید اتفاقی میوفتاد.
آها از آداپتور میزنی پس پاور رد میشه موردهای دیگه میمونه من فکر کردم برقشو از پاور میگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)