تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: خرید کیس برای گیم تا 1000000

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه قرار به افزایش بودجه باشه، VGA رو HD7870 تهیه کنید با پردازنده I5 2400 یا مشابه اون. برای گیم تمرکز رو باید روی VGA گذاشت + یه CPU مناسب که برای اون محدودیت ایجاد نکنه.

پاور هم یه Green 530A-EU کفایت میکنه برای این ترکیب، البته اگه اورکلاک میکنید پاور بالاتر بگیرید.
    پیروز باشید.
    دوست عزیز این سیستم رو فقط برای گیم نمیخوام!
    یه سری کارای شبکه هم انجام میدم که به CPU با راندمان بالا نیاز دارم ( مثل نصب چندتا سیستم عامل رو Vmware و راه اندازه Workstation و ...)
    از طرفی هم فکر کنم GTX 560ti تا حد خوبی نیاز گیم رو بر طرف میکنه...

2. این کاربر از Tom Clancy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تا الان که 225 تومن از بودجه بیشتر شد ولی من این رم رو پیشنهاد میکنم
    corsair 2*4GB 1600 CL9=92.000
    رم بسیار خوبیه و به مین میخوره!
    یه سوال؟!
    میتونم یه رم 4G بگیرم فعلا و در آینده به سیستم رم اضافه کنم؟ ! ( 4 تا 4 گیگ !)
    یا Dual Channel باید باشه حتما!؟

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

Corsair XMS3 1600 2*4GB 9-9-9-24~110t رم خوبیه قابلیت اور هم داره!

5. این کاربر از BMW.M3_E46 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهتره که دوال باشه
    الان همین 4گیگ کروشر رو بگیرید بعد 4گیگ دیگه خواستید اضافه کنید
    4تا اسلات رم داره

7. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه به نظرم بهتره الان دوال بردارید دو تا چهار گیگ الان بهتره
    Corsair XMS3 1600 2*4GB
    با اونی که من گفتم فرقی داره؟

9. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

نه به نظرم بهتره الان دوال بردارید دو تا چهار گیگ الان بهتره

با اونی که من گفتم فرقی داره؟
    شما حالت کلی گفتی مدلای مختلفی داره که من به یکی از Product Family اشاره کردم هر کدوم از نظر تایمینگ و اورکلاک متفاوتند

11. 2 کاربر از BMW.M3_E46 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

فکر نمیکنم تفاوت 75 هزار تومانی با وجود کارایی حتی بعضی مواقع بهتر از GTX 580 و همچنین مصرف خیلی کمتر باعث بشه بگیم P/P خوبی نداره...
    البته درسته اون مدل که شما گفتید اگه در بازار موجود باشه مدل خیلی عالی هست و قابلیت اورکلاک خیلی خوبی هم داره(در کل GTX 570 اگه غیر رفرنس با مدار تغذیه تقویت شده باشه قابلیت اورکلاک خوبی داره، اگه مدار تغذیه مرجع رو استفاده کنن باید دور اورکلاک درست حسابی رو خط کشید)

Corsair XMS3 1600 2*4GB 9-9-9-24~110t رم خوبیه قابلیت اور هم داره!
    دوست عزیز اتفاقا این رم ها اصلا قابلیت اور خوبی ندارن، رم بنده از همین سری هست... البته من رم ها رو تقریبا 2 سال قبل تهیه کردم ولی فکر نمیکنم تغییر آنچنانی تا به حال حاصل شده باشه.

13. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

دوست عزیز اتفاقا این رم ها اصلا قابلیت اور خوبی ندارن، رم بنده از همین سری هست... البته من رم ها رو تقریبا 2 سال قبل تهیه کردم ولی فکر نمیکنم تغییر آنچنانی تا به حال حاصل شده باشه.
    در مورد خوب بودن فرکانس اورکلاکینگ بستگی داره!!
    و ست کردن تایمینگ با فرکانس CPU
    و همچنین MB
    XMP is a feature of most current motherboards using an Intel chipset (X58, P55, etc.) which allows for simple overclocking of your memory. Overclocked memory modules often must be manually configured in your BIOS in order to achieve the overclocked settings. A memory module which supports XMP (eXtreme Memory Profile) allows you to simply enable XMP mode in the BIOS which would then automatically configure your memory settings for the correct voltage, speed and latency values.
    Last edited by BMW.M3_E46; 30-05-2012 at 20:40.

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

فکر نمیکنم تفاوت 75 هزار تومانی با وجود کارایی حتی بعضی مواقع بهتر از GTX 580 و همچنین مصرف خیلی کمتر باعث بشه بگیم P/P خوبی نداره...
    البته درسته اون مدل که شما گفتید اگه در بازار موجود باشه مدل خیلی عالی هست و قابلیت اورکلاک خیلی خوبی هم داره(در کل GTX 570 اگه غیر رفرنس با مدار تغذیه تقویت شده باشه قابلیت اورکلاک خوبی داره، اگه مدار تغذیه مرجع رو استفاده کنن باید دور اورکلاک درست حسابی رو خط کشید)

ولی مهم اینه که همون GTX570 فانتوم گینوارد هم , قیمتش یه مقدار حباب داره و باید حدود 500 تومان باشه همچنین قیمت واقعی 7870 هم حدود 500 تومان باشه نه 650 تومان به همین خاطر میگم از نظر p/p تو ایران به صرف نیست
    اما در این بین Gainward GTX560Ti قیمتش بدونه حبابه ونوسان ارز تاثیر تقریبا ناچیزی روش داشته که کلا محصولات شاب تو نوسان ارز قیمت هاش خیلی تفاوت نداشته ولی برعکسش محصولات سازگار قیمت هاش افزایش شدیدی داشته

+

یه گزینه دیگه هم هست که پیشنهاد میکنم دوستمون این مدل هم مدنظر داشته باشند EVGA GTX560Ti SC با قیمت 420 تومان که سوپر اور کلاک شدست با افزایش پرفورمنس حدود10_8 در صدی نسبت به Gainward GTX560Ti که رفرنس است باعث میشه این گزینه هم از نظر p/p عالی باشه

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

در مورد خوب بودن فرکانس اورکلاکینگ بستگی داره!!
    و ست کردن تایمینگ با فرکانس CPU
    و همچنین MB
    XMP is a feature of most current motherboards using an Intel chipset (X58, P55, etc.) which allows for simple overclocking of your memory. Overclocked memory modules often must be manually configured in your BIOS in order to achieve the overclocked settings. A memory module which supports XMP (eXtreme Memory Profile) allows you to simply enable XMP mode in the BIOS which would then automatically configure your memory settings for the correct voltage, speed and latency values.
    Timing که به CPU ربطی نداره، دستکاری تایمینگ ها کاملا جدا از فرکانس هست.

MB هم بله بستگی داره ولی من اور پذیر نبودن RAM رو گفتم و صحبتم ربطی به مادربرد و XMP و غیره نداشت.

در این جا هم حرف من کاملا معلوم هست، نهایتا تا 1696MHz تونستن اور کنن. الـــبته من Review رو نخوندم و ممکنه نکاتی توی خود Review بیان شده باشن... اگه لینک بدید بهتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •