تعداد لغاتي كه واسه من اعلام كرد 10،500 كلمه بود. كه من عمرا اين همه كلمه از بر باشم. به نظر من هم زياد دقيق نيست.
تعداد لغاتي كه واسه من اعلام كرد 10،500 كلمه بود. كه من عمرا اين همه كلمه از بر باشم. به نظر من هم زياد دقيق نيست.
آخه با چهارتا تیک که دقیق نمیشه مبناش اینه که توصفحه اول از خیلی آسون تا سخت کلمه می چینه می بینه شما حدودا از بین این کلمات در کدوم سطح و بلدی فکر کنم اینجا مثلا حدود رقم هزارو برای تعداد لغتات پیش بینی می کنه بعدم تو صفحه دوم برایت یک سری لغت در محدوده ای که از نظز سختی تورو توش گذاشته می ده که حدود صدگانو مشخص کنه برنامه پیچیده ای نیست که خیلی هم دقتش پایینه اگر بخاد همین برنامرو دقیق کنه لا اقل یک 10 صفحه ای باید هی لغت بیاره همین برای سرگرمی یا مقدمه ی یک کار تحقیقاتی خوبه و بس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3410 متاسفانه ۲-۳ سالی هست که زبان رو ول کردم و هیج کاری روش نمیکنم و دایره لغتم به شدت پایینه...با این که خیلی راحت فیلم تماشا میکنم یا کتاب میخونم....
------------------
الان که دوباره تست رو دادم و با دقت بیشتری تیک زدم، صفحه دوم دو سه تا لغت بیشتر تیک زدم و نتیجه شد ۳۹۹۰ ..... مسئله اینه که عمرا من این تعداد لغت بلد باشم!! فک نکنم اینقد قوی باشه دایره لغتم!!
به هر صورت....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by senaps; 31-05-2012 at 00:20.
10,030!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------
1,030 رو میپذیرم![]()
Last edited by Tabasom.Sweet; 19-10-2012 at 21:35.
4240
یه بارم همه چی رو انتخاب کردمک همه ی سوالارم خوب جواب دادم برام نوشت 45000
ذوق زده شدم!![]()
یه تست جدید... این جالبتره... برین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
دو-سه تا شک بیمورد داشتم... مثلا glair رو اشتباه زدم...
واژهی آخری که پرسید و غلط زدم این بود teem...
من بین این دو تا شک کردم:
To tear down; demolish
(To abound or swarm; be prolific or fertile (usually followed by with
از ۴۷ هزار و خردهای (!!!)اومد رسید به ۴۲,۰۱۸ ()... البته من collegeرو زده بود... اگه ادامه میدادم خیلی میاومد پایینتر...
سر جمع سوالهاش به ۱۰ تا نرسید!!!![]()
یه کم پیچیده س!
آخه همه ش کلمات عجیب غریب میاره!
به نظر من اذستاندارد نیست!
سايتش بالا نمياد ، خراب شده ؟
کدوم؟ من همین الان باز کردم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)