تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 53

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | فینال

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

گری لینیکر: وقتی یک بازی به پنالتی می کشد هردو تیم شانس برنده شدن را دارند مگر اینکه یک طرف آلمان باشد در آن صورت طرف مقابل هیچ شانسی نخواهد داشت !

با این که چند روز گذشته ولی به هر حال تبریک می گم به خودم و تمام هوادارن چلسی
    تک تک بازکنای تیم فراتر از انتظار ظاهر شدن !
    داوید لویز و اشلی کول و سایر مدافعین که از جون مایه گذاشتن هر توپی که میومد میپریدن جلوش که توپ رد نشه (:
    فکر کنم 10 تا کرنر بایرن به همین صورت بود که میخواستن سانتر کنن که میخورد به بازیکنای ما !
    پیتر چک که فوق العاده بود ! 6 تا پنالتی رو هم درست جهتشون رو تشخیص داد ! 2 تا رو گرفت و 1 یکیش رو بد شانسی اورد که نتونست بگیره .
    درسته که تیم اصلی محبوب من رئال هست و کاسیاس رو همیشه بهترین میدونم اما انصافا پیتر چک دیروز بهتر از هر دروازه بان دیگه ای بود

دروگبا هم مثل همیشه زهرشو ریخت از اون ضربه سر های استثنایی زد . تو پنالتی اخر هم نویر هر چه قدر بالا پایین پرید دروگبا با راحتی تمام گل کرد !
    پنالتی های داوید لویز و لمپارد هم فوق العاده بودند
    در مورد بایرن هم به دلایل تاپیک قبلی حرف نمیزنم
    "این هم از جهنم الیانز ارنا"

2. 7 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض چلسی و بایرن مونیخ در لژ اختصاصی سامسونگ

تماشای پخش زنده دو تیم چلسی و بایرن مونیخ، در چارچوب فینال لیگ قهرمانان اروپا، شنبه 30 اردیبهشت ماه، در کنار جمعی از فوتبالیست ها و اصحاب رسانه، و با گزارش زنده، در هتل پارسیان آزادی تهران و در لژ اختصاصی سامسونگ برگزار شد.

این برنامه که شرکت سامسونگ در آن از هواداران تیم چلسی بود با پخش زنده در صفحه‌های نمایش غول‌پیکر سامسونگ (LFD Wall) برپا شد.

نتیجه این بازی، در پایان نود دقیقه به تساوی رسید و سرنوشت بازی به وقت اضافی کشیده شد. در ضربات پنالتی تیم چلسى بهتر عمل کرد و به جام قهرمانی بوسه زد.

برای تماشای ادامه تصاویر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کنید

4. 2 کاربر از 3rdoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستش من هم از این که چلسی و هم بایرن مونیخ رسیدن به فینال خوشحال بودم چون حریفاشون رو دوست نداشتم ولی خوب چلسی هم به نظر من شانیس اورد یعنی دست سرنوشت امده بود تو کار تا چلسی قهرمان بشه ولی خوب فوتبال جذابییتش به همینه و به هوادار های چلسی تبریک میگم مخصوصا به خاطر این که بارسلونا رو حذف کردند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با وجود اینکه بایرن موقعیت های زیادی رو خراب کرد اما به نظر من حق چلسی بود که این جام رو بگیره اونم با فوق ستاره هایی مثل لمپارد دروگبا و پیتر چک که تو این 9 سال برای رسیدن به این جام خیلی تلاش کردن و چندین بار با ناداوری به هدفشون نرسیدن!

این قهرمانی واقعا مبارک طرفداران چلسی باشه که انقدر صبور بودن و بعد از بارها رسیدن به نیمه نهایی و فینال بالاخره تونستن قهرمان بشن تو بازی شنبه چهره کارشناس ها بعد از قهرمانی چلسی خیلی واسه من جالب بود مخصوصا دکتر صدر که یکی از دشمنان تیم چلسی هست و حتی نزدیک بود آخر بازی کنترل خودش رو از دست بده حتی گزارشگر بازی هم طرفدار بایرن بود و به طرز آشکاری داشت از بایرن طرفداری میکرد اما در نهایت این تیم چلسی بود که قهرمان شد!

یه نکته دیگه رهبری لمپارد تو زمین بود که خیلی خوب و خونسرد تیم رو رهبری کرد سال 2008 در حالی تو فینال بازی کرد که مادرش رو از دست داده بود.

7. 8 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نکته دیگه رهبری لمپارد تو زمین بود که خیلی خوب و خونسرد تیم رو رهبری کرد سال 2008 در حالی تو فینال بازی کرد که مادرش رو از دست داده بود.
    درسته
    شاید بازی لمپارد به چشم نیومد ولی به عنوان یه کاپیتان خیلی عالی تیم رو رهبری کرد
    توی بازی های قبلی معمولا سه تا هافبک وسط تخصصی داشتیم و لمپارد هم یکمی جلوتر بازی می کرد ولی توی این بازی لمپارد یه خط عقبتر اومده بود و به خاطر همین دیگه زیاد توی حمله نمی تونست شرکت کنه
    در کل عالی بود و تونست جام رو بالای سرش ببره که خیلی بازیکنا حسرت همچین لحظه ای رو دارن
    یه نکته همه اینه که بازیکنای انگلیسی چلسی مثل لمپارد و تری و کول و کیهیل می تونن توی یورو هم تاثیر زیادی برای انگلیس داشته باشن

+

جالبه قبل از بازی صحبت از اعتماد به نفس آلمان ها توی پنالتی بود که فکر کنم توی بازی چلسی بایرن دیگه آلمان ها زیادی اعتماد به نفس داشتن که توی خونه مقابل تماشگرای خودشون باختن و ستاره آلمانی اونا هم پنالتی رو خراب کرد !
    طرفدارای بایرن مثل بردیا هم که اصلا پیداشون نیست
    ظاهرا تقدیر بایرن هم توی چند سال اخیر اینه که توی اکثر بازی های حساس به انگلیسی ها ببازه و کم کم دیگه داره عادت می کنه

یه نکته هم که لازم به ذکره اینه که به اعتقاد من اروپا بیشتر به چلسی بدهکار بود تا بایرن
    چلسی زمان مورینیو بارها در حد قهرمانی ظاهر شد و به خصوص فصل 2005 که با گل لوئیز گارسا که اصلا گل نبود از فینال جا موند
    فینال 2008 هم که خیلی بد تموم شد
    همین طور سال 2009 که اون مسائل بازی با بارسا پیش اومد
    که همه اینا نشون میده که چلسی توی این چند سال اخیر حقش بوده که حداقل یه بار قهرمان بشه که خوشبختانه اولین قهرمانی اون بالاخره بدست اومد
    با این قهرمانی چلسی می تونه سال بعد هم که فینال توی ومبلی لندن برگزار میشه از عنوان قهرمانی خودش دفاع کنه

+

در آخر یه چیزی هم که باید بگم اینه که ما الان به حق قهرمان شدیم و دیگه مهم نیست که مثلا طرفدارای تیم های دیگه چه توی تی وی چه توی نت بخوان قهرمانی ما رو زیر سوال ببرن و در اصل اونا خودشون رو زیر سوال می برن...
    همین طور جا داره یه تشکر ویژه کنم از طرفدارای تیمای دیگه که از ته دل تبریک میگن

9. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    چه عجب انجمن باز شد...!
    برد رو به طرفدارای چلسی تبریک میگم به نظر من حقشون بود در هر صورت...! هم به خاط اینکه چند سال پشت سر هم برای این جام تلاش میکردند و در بهترین حالت و آمادگی تیمشون به این جام نرسیدند و امسال در یکی از بدترین و ضعیف ترین سال ها موفق شدند این جام رو بدست بیارند واقعا جای تبریک داره..!
    در مورد بازی که واقعا بازی فوق العاده رو شاهد بودیم از سوی دوتا تیم مخصوصا خط میانی و مدافعان تیم چلسی که واقعا از جون برای تیم مایه میزاشتند.خط حمله این تیم هم دیگه جای تعریف نداره ، تیم بایرن 18 19 تا کرنر زد به هیچ جا نرسید کلا چلسی با یک کرنر یا یک ضربه به گل تساوی رسید و کارشناس ها واقعا حرف درست و منطقی زدند که تیمی مثل چلسی که نمیتونه درست و حساب شده حمله کنه و اگر حمله کنه با توجه به بازکن هاش گل دریافت میکنه ، نباید برای گل زدن تلاش کنه و باید تمام تمرکز رو برای گل نخوردن و حداکثر استفاده از ضد حمله ها و تک موقعیت ها بزاره و دیدم که نتیجه هم داد...!
    تو تیم بایرن هم روبن واقعا افتضاح بود و دیگه شورش رو در آورده بود ، مطمئنا همچین بازیکنی با این شیوه بازی بخواد امروزه در تیم هایی مثل بارسلونا / رئال / منچستر...بازی کنه با کوچک ترین حرکات اشتباه مربی تعویضش میکنه...! اون همه تک روی و شوت های بی هدف و چهار تا دروازه میزاشتی رو هم تو گل نمیرفت..! من نمیدونم تو تیم بایرن چه اصراری دارند روبن پنالتی بزنه؟! اون از پنالتی مقابل دورتموند که خراب کرد و بونس لیگا از دست رفت / تو بازی با رئال هم کم مونده کاسیاس پنالتی رو بگیره و شانسی از کنار دستش رفت تو گل / تو این بازی هم که خودتون دیدید...!
    این همه بازیکن درست حسابی تو بایرن هست که میتونه پنالتی بزنه اونوقت تیم رو پنالتی زدن یک بازیکن اصرار میکنه و نتیجش رو هم میبینه...!

11. 6 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

منم اینجا تبریک میگم... بالاخره به حقمون رسیدیم... دیدیه و پیتر عالی بودن... یه نکته جالب این بود که توو سالهای اخیر یا بارسا قهرمان میشد یا تیمی که بارسا رو حذف کرده بود واسه همین مطمئن بودم چلسی قهرمان میشه... شبی که بارسا رو حذف کردیم مطمئن بودم قادر هستیم هر تیمی رو شکست بدیم... حتی بایرن توو آلینس آرنا... جا داره به طرفدارای بایرن هم تبریک بگم... واقعا تیم خوبی دارن... تیمی که بتونه رئال بزرگ و مدعی رو حذف کنه شایسته تقدیر هست... تا اون جایی که خبر دارم بایرن توو لیگ قهرمانان هیچ وقت توو پنالتی شکست نخورده بود... کلا آلمانا استاد پنالتی هستن... ولی درخشش پیتر مانع این کار شد... غیر از ماتا تمام بازیمنای چلسی عالی پنالتی زدن مخصوصا لمپارد. همچین زد زیر تاق که نویر سایه توپ رو هم نتونست بزنه...

13. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من هم تبریک می گم به طرفداران چلسی... با اینکه به نظرم بایرن تیم برتر زمین بود ولی چلسی هم خوب بازی کرد و تلاششون بعد از خوردن گل مثال زندی بود. بالاخره در این سال ها چلسی این همه بار به نیمه نهایی رسید، یکبار در فینال در پنالتی باخت و خیلی مواقع حذف شدنش با علامت سوال هایی همراه بود (لیورپول با گل مشکوک، بارسلونا 2009 و حتی لیورپولی که با پنالتی حذف شد) و فکر کنم این محدوده 10 ساله رو نگاه کنیم چلسی و این نسل از بازیکنانش لایق یک قهرمانی CL بودن.

15. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نکته هم که لازم به ذکره اینه که به اعتقاد من اروپا بیشتر به چلسی بدهکار بود تا بایرن
    چلسی زمان مورینیو بارها در حد قهرمانی ظاهر شد و به خصوص فصل 2005 که با گل لوئیز گارسا که اصلا گل نبود از فینال جا موند
    فینال 2008 هم که خیلی بد تموم شد
    همین طور سال 2009 که اون مسائل بازی با بارسا پیش اومد
    این حرف وحید کاملا تایید میشه واقعا وحید حرف خوبی زده.
    چلسی تو چند سال اخیر پنج بار به نیمه نهایی رسید دوبار به لیورپول باخت یه بار به بارسلونا یه بار هم تو فینال با بدشانسی بازی رو واگذار کرد واقعا اگه این دفعه هم قهرمان نمیشد دیگه تبدیل میشد به یه تراژدی برای این تیم !
    خوشحالم از اینکه نسل طلایی باشگاه چلسی بالاخره به حقش رسید و طرفداران خودش رو خوشحال کرد شاید سالیان سال طول بکشه یه همچین بازیکن هایی دوباره در کنار همدیگه جمع بشن واقعا که این تیم یکی از بهترین تیم های تاریخ باشگاه چلسی بود!

17. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

2 تا پست طوماري داديم تاييد نشد !
    تبريك به طرفداران اندك چلسي !
    به هر حال اينم يه جورشه ديگه !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •