ممنون میشم نگاهی به این لینک بدازید ببینید خودش است یا نه و کدوم باید دانلود کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم نگاهی به این لینک بدازید ببینید خودش است یا نه و کدوم باید دانلود کنم
بله مشکلی نیست.
این سایت آمریکا هست که به کار ما نمیاد باید از سایت ایران یا مالزی دنبال فریم ویر بگردید:
كارشناس تعميرات سام سرويس اومد گفت برد بايد عوض بشه چون نياز به فلش شدن داره! خدارو شكر كه گارانتيه! امروز برد رو مياره عوض كنه. از بنده به همه نصيحت به هيچ وجه پيغام آپديت از طريق اينترنت رو اوكي نكنيد كه كار به پيچ گوشتي و اينا ميكشه!![]()
سلام این تلویزیون خیلی گرونه آیا ارزش این همه پول دادن و خریدن رو داره در حالی که 42 ال جی 2012 از 40 اینچ 2011 سامسونگ ارزونتره؟؟؟؟
واقعاً 42 اینچ الجی 2012 قیمتش از 40D6960 ارزونتره؟ کدوم مدل؟ الان قیمت های روزشونو بدون هدیه میشه بگی؟
42 اینچ lm58000 ال جی مدل 2012 نزدیک 1988000
40 اینچ سامسونگ مدل 6960 2060000(بدون سینما) مدل 2011
البته درنظر داشته باشید 58000 اسمارت نیست.
سلام ببخشید من یک 40D6960 دارم میخوام ببینم از کجا باید اپدیت اونو پیدا کنم لطفا ادرس بدید چون نمیدنم تو سایت سامسونگ کدوم مدل رو انتخاب کنم
6960 همون 6600 هست. از لینک زیر قسمت سفت افزار آخرین آپدیت رو می تونید بگیرید:
من به تازگی 6960خریدم.چند تا نکته و سوال بگم.اولا شارپنس بسیار خوبی داره .تصاویر با وضوح و شادابی رنگها کاملا محسوسه.هر کی میاد میگه چه قدر شفاف نشون میده.مخصوصا من که که ----- HD با ساپورت سیسیکم هم بهش وصل کردم و هیچ گونه کم و کسری از نظر ورودی تصویر نداره.اینترنتش هم کلی حال میده.من که از سر کار میام دیگه کامپیوترمو روشن نمیکنم و روزنامه ها رو با تلویزیون ورق میزنم. البته هیچ وقت جای اینترنت PC رو نمیده ولی خوب بدک هم نیست.هیچ گونه سر درد و سر گیجه ای رو هم بابت عینکش هم احساس نمیکنم.فایل 3 بعدی رو هم به راحتی از روی فلش پخش میکنه و سه بعدی نشون میده و همون فایل رو تو تلویزیون سونی 720 ای ایکس نتونستیم تبدیل به 3 بعدی کنیم .یعنی تصاویر به همون حالت 2 قلو کنار هم باقی موندن.(نمیدونم قلق خاصی داره یا اصلا نمیشه).منظورم اینه که کار با منوهاش راحت و ساده اس. اداو اصول در نمیاره.فقط یه مقدار به طور کلی کنده.علی الخصوص با وب برازرش.و یه سوال خیلی مهم :موقع پخش تصاویر فوتبالی هر چند وقت یک بار حالت محو شدگی و فریز شبیه سکته نیم ثانیگی واسش پیش میاد.نرم افزار خودش 1.17 هستش و الان میخوام اپدیت 1.18 رو بهش تزریق کنم.اگه مشکلش حل شد در همین تاپیک به دوستان اعلام میکنم.فقط اگه میشه دوستان اعلام کنند که این دو مشکل رو دوستا ن دارای این تلویزیون هم مشاهده کردن یا فقط واسه من اینجوریه؟ در اخر از دوست بسیار خوبم اقای ولیخانی بابت خرید 1960تومانی و محل خرید این تلویزیون تشکر میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)