فرصت کوتاه؟ از پارسال می شناسمش دوست من ^^!!!درود
شما با دوستت صمیمی شدی اونم تو این فرصت کوتاه؟!، بعدش صمیمی شدی هدفش رو از دیگران میپرسی؟!
ببین دوست عزیز من قصد ناراحت کردن شما رو ندارم ولی فکر میکنم شما به پست های دوستان توجهی نکردین چون تا اونجایی که میبینم تقریبا" همه با هم یه نظر بودن که دوست صمیمی همینطوری به وجود نمیاد!
شما اگه هدفتون رو واضح تر بگین دوستان بهتر راهنماییتون میکنن.
مگه جنسیت این دوستتون با خودتون فرق میکنه؟!
دو دوست وقتی با هم به معنای واقعی صمیمی میشن که هر دو در کنار هم دیگه به آرامش برسن و مشکلاتشون رو حل کنن یا تو اون فرصتی که با هم هستن به مشکلاتشون فکر نکن، در واقع هر دو واسه هم نفع داشته باشن.(بیشتر از لحاظ روحی)
ببین اگه اون بهت هر نفعی میده تو هم واسش ارزش داری؟(بیشتر از لحاظ روحی) اینطوریه که دوستیتون باقی میمونه!!
پایدار باشید
نمیدونم باید بپرسم؟
میدونم من باهاش زیاد رفت و آمد دارم! و خیلی هم دوسش دارم اونم منو دوست داره! خودم دیدم ^^ دوسال تمام پیشش بودم روم نمی شد بگم باهام صمیمی میشی! آخرش گفتم با کمال میل قبول کرد! 80 درصد می شناسمش!(نقد)
نه بابا پسره! عین خودم!
آرهاز لحاظ روحی ... مرسی.
گفتم ازم نقد کنه در حین نقد در نقاط مثبت بهم اشاره کرد که داداشمی!تبریک میگم بابت این موفقیت ولی یه سوال برا پیش اومده؟ چطوری فهمیدی صمیمی شدی؟
فعلا که دروغی ازش ندیدم مرسی.سلام به نظر من ادم احتیاج داره یک دوست صمیمی داشته باشه ولی تو این زمونه دوست صمیمی که پایه باشه خیلی کم گیر میاد
اگه دوستی نداشته باشی حرفات تو گلوت گیر میکنه می خوای خفه شی من که اینجوریم
کل حرفامو به دوستام میزنم البته بارها شده ضربه خوردم اما چه کنیم رفیق بازیم
یکی از دلایلی که باعث میشه دوستی بسیار عمیق بشه صداقته اگه از دوستت دروغ بشنوی عمق دوستی کم میشه و یه کم بد بین میشی البته این نظر من بود
موفق باشید![]()