تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: راهنمایی انتخاب ما بین LG-42LW65100و SAMSUNG 40 6960

اگه نباشه جاش خالی می مونه HOPE666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بلاخره یک 6940 خریدم چون وایرلس به کارم نمیومد

از همه دوستانی که توی این تاپیک راهنماییم کردن ممنون هستم

2. این کاربر از HOPE666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز میتونم بپرسم چند خریدید?مرسی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

میشه بگید چند خریدیدو کیفیت رنگ و شفافیتش با 6960 فرقی داره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

خداییش یکی جواب کامل بده.کسی از نزدیک تصویر این دو تلویزیون رو دیده ؟من هفته پیش69020 رو دیدم .وقتی که وضوح تصویرش رو روی 100 تنظیم کردیم واقعا تصویر حیرت انگیزی داشت.حالا بالطبع 69060 بالاتر از 6920 هستش.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

ایا کیفیت تصویر 6940 و 6960 با هم فرقی داره؟ ایا وب بروزر در ایران به درد میخوره؟چون من فکر میکنم که مابه التفاوت این دو مدل رو بدم و یه ----- HDبخرم بهتر نیست؟ ایا اگه 6940 بخرم بعدا پشیمون نمیشم که چرا 6960 نخریدم؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ایا کیفیت تصویر 6940 و 6960 با هم فرقی داره؟ ایا وب بروزر در ایران به درد میخوره؟چون من فکر میکنم که مابه التفاوت این دو مدل رو بدم و یه ----- HDبخرم بهتر نیست؟ ایا اگه 6940 بخرم بعدا پشیمون نمیشم که چرا 6960 نخریدم؟
    این دو مدل دقیقا یکی اند فقط مدل 6960 وب براوزر و وایرلس داخلی داره که 6940 این دو مورد رو نداره. اگر مابه تفاوتش 100-150 باشه ارزش داره وگرنه بیشتر از این ارزش هزینه برای 6960 نداره چون وب براوزر تلویزیون کلا محدودیت های خاص خودشو داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام به همگی ، من به یه مشکل اساسی بر خوردم.. الان چند روز که دارم اینترنت و جمهوری رو زیر و رو میکنم واسه خریدن LED ، تا امروز تصمیمم این بود که LG 42LM67100 بردارم ولی امروز که رفتیم واسه دوستمم بخریم... 3 نفر بودیم و وقتی 3D ال جی رو امتحان کردیم هر 3تامون یه حالت سر گیجه و چشم درد داشتیم و تصویر مخصوصا تو گوشه ها یه جورایی مات و مبهم بود و فقط وسط تصویر به اصطلاح عمق داشت(توضیحش یه کم سخته)...خیلی تو ذوقم خورد. ولی وقتی تصویر 3بعدی Samsung 40ES6960 رو دیدیم خیلی بهتر بود. در نهایت دوستم 6960 برداشت... الان من کاملا موندم چکار کنم. میدونم که رو کاغذ و از لحاظ مشخصات LG بهتره ولی اونی که به چشم بهتر بود سامسونگ بود. لطفا راهنماییم کنید چون همین یکی دو روزه میخوام بخرم.
    Last edited by saloote; 08-07-2012 at 12:16.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

سلام به همگی ، من به یه مشکل اساسی بر خوردم.. الان چند روز که دارم اینترنت و جمهوری رو زیر و رو میکنم واسه خریدن LED ، تا امروز تصمیمم این بود که LG 42LM67100 بردارم ولی امروز که رفتیم واسه دوستمم بخریم... 3 نفر بودیم و وقتی 3D ال جی رو امتحان کردیم هر 3تامون یه حالت سر گیجه و چشم درد داشتیم و تصویر مخصوصا تو گوشه ها یه جورایی مات و مبهم بود و فقط وسط تصویر به اصطلاح عمق داشت(توضیحش یه کم سخته)...خیلی تو ذوقم خورد. ولی وقتی تصویر 3بعدی Samsung 40ES6960 رو دیدیم خیلی بهتر بود. در نهایت دوستم 6960 برداشت... الان من کاملا موندم چکار کنم. میدونم که رو کاغذ و از لحاظ مشخصات LG بهتره ولی اونی که به چشم بهتر بود سامسونگ بود. لطفا راهنماییم کنید چون همین یکی دو روزه میخوام بخرم.
    به طور کل همه 3 بعدی ها اوایل که چشم عادت نداره سرگیجه دارند ولی بعد از مدتی چشم عادت میکنه.سامسونگ تصویرش شفافتره ولی نمیدونم چرا تصاویرش تیک داره.(با زیر نویس شبکه بی بی سی فارسی اینو میشه فهمید-با ----- استار مکس 5000 تست کردم)دکمه اینتر کنترل ال جی هم به نظر من خیلی بهتره.چشم بسته میشه با هاش کار کرد.ولی واسه سامسونگ خوش دست نیست.سامسونگ کندی بیشتری نسبت به ال جی داره.ولی به طور کلی تصویر سامسونگ شفافتره.اینهایی که میگم بین 6960 و 57000 ال جی تست کردم.در ضمن سامی خیلی خوشگلتره.فقط نمیدونم این تیک واسه چیه؟ایا در اینده با نرم افزار حل میشه یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام مجدد به همه ی دوستان عزیزم که با راهنمایی هاشون علم منو نسبت به LED TV ها بالا بردن، من امروز برای بار 4م رفته بودم جمهوری و در نهایت انتخابهام به این 2 مدل محدود شد. از لحاظ کیفیت تصویر 2D و 3D و عدد و رقمهاشون تفاوت خواصی نداشتن فقط میمونه بحث تخصصی و دوام و کاراییشون در دراز مدت که از شما اساتید میخوام راهنماییم کنید واسه تصمیم نهایی. ممنونم از وقتی که گذاشتین
    LG 42LM67100
    Samsung 40D6960
    Last edited by saloote; 10-07-2012 at 19:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من ua40d6960wm براى كار در دفترم خريدم يعنى كه استفاده اصلي وصلش كردم به كامپيوترم كه يك سرور دارم و كارت گرافيكم quadro 5000 است ،آرشيتكت هستم و بيشترين استفاده از 3dsmax and autocad است
    متاسفانه رنگ تلويزيون درست نيست مثل اينه كه يك ----- زرد روي تصوير باشه ورنگها را درست نشون نميده اما وقتي به سينماي خانگي وصله كيفيتش عاليه ،گرافيك كارتم جزو قويترين وگرونترين گرافيك كارتهاست وخودم حدس ميزنم كه مشكل از كابل هستش متاسفانه تلويزيون ورودى dvi نداره بنابراين من با يك كانورتر وصلش كردم ،ونميدونم چرا hdmi كارت گرافيكم با hdmi تلويزيون فرق ميكنه
    در ضمن به وايرلس مودم وصل شدم اما به اينترنت وصل نميشه ودر نهايت براى استفاده من كه فقط كامپيوتر است آياانتخابم درست بوده
    ممنون

12. این کاربر از Alisoheyli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •