مطمئنی FHD هست ؟ قیمتت خیلی پایینه بعید میدونما
بی زحمت آدرسشو به منم بده
مطمئنی FHD هست ؟ قیمتت خیلی پایینه بعید میدونما
سلاممطمئنی FHD هست ؟ قیمتت خیلی پایینه بعید میدونما
کانفیگش همونیه که عرض کزدم ص ن هم FHD یعنی ررزولوشون 1920*1080
دیروز دلار 1600 بود توسایت دیجی کالا هم اگه برید قیمت 1700000 خورده که البته اون یه کانفیگ دیگه است، احتیاجی به آدرس نیست شما هر بازاری که برید(تهران) قیمت همینه حالا ده یا بیست تومان بالا پایین داره ، من از بازار رضا گرفتم.
سلام
تو سایت دیجی کالا صفحه نمایش HD هست !!!
قیمت خیلی خوبی گرفتید ، شایدم ما از بازار خبر نداریم که انقدر ارزون شده ( البته شنیده بودم ایسوس افت زیادی داشته ولی نه تا این حد دیگه !!! )
خداروشکر قیمت ها یه مقداری بهتر شده .
موفق باشید.
ممنون رفیق، شما خیلی به من لطف کردی ، واقعا ازت ممنونم. آواتارت عوض شده بود نشناختم وگرنه زودتر تشکر میکردم.سلام
مبارکت باشه رفیق ، انشاالله فنش برات بچرخه
فکر میکنم قیمت خوبی هم خریدی .
آره دیدم، ولی فکر کنم اشتباه زدن تو سایت. چون من همون کانفیگ رو ده جا تو بازار دیدم همشون FHD بودن.سلام
تو سایت دیجی کالا صفحه نمایش HD هست !!!
Asus K53SD
ارزون شدن سری n ایسوس به دو دلیله
یکیش پایین اومدن قیمت دلار و دوم اینکه مدل های جدید با سی پی یو ی Ivy Bridge دارن میان
اگه عجله نداشتی می تونستی صبر کنی n56 بیاد که خیلی شیکه و کیبوردشو درست کردن.
البته اینیم که گرفتی خیلی عالیه و قیمتش خیلی مناسبه. همین تا یکی دو ماه پیش 2300-2500 بود.
البته همه برندها قیمتشون یه مقدار اومده پایین، مثلا روزی که من N55SF رو خریدم، 4530s با کانفیگارزون شدن سری n ایسوس به دو دلیله
یکیش پایین اومدن قیمت دلار و دوم اینکه مدل های جدید با سی پی یو ی Ivy Bridge دارن میان![]()
i7 2670QM, 4GB RAM,640GB HDD,HD& Matt Display, 1GB VGA قیمت با گارانتی (متفرقه) 1405000تومن بود.
آخه نمیتونستم بیشتر از این صبرکنمو الان خدارو شکر از خریدم راضیم، باور کن من از خدامه همین مدل بشه 500,000 تومنو مردم بخرن حالشو ببرن، در ضمن 123 به کیبوردش عادت میکنید تنها ایرادی که من تا حالا دیدم اینه که جای دست رو بدنه ش میمونه.اگه عجله نداشتی می تونستی صبر کنی n56 بیاد که خیلی شیکه و کیبوردشو درست کردن.
البته اینیم که گرفتی خیلی عالیه و قیمتش خیلی مناسبه. همین تا یکی دو ماه پیش 2300-2500 بود.
Last edited by RND; 17-05-2012 at 23:15.
تو خیلی از لپتاپ ها اینطوریه...مشکل رایجی هستش...نگران نباشآخه نمیتونستم بیشتر از این صبرکنمو الان خدارو شکر از خریدم راضیم، باور کن من از خدامه همین مدل بشه 500,000 تومنو مردم بخرن حالشو ببرن، در ضمن 123 به کیبوردش عادت میکنید تنها ایرادی که من تا حالا دیدم اینه که جای دست رو بدنه ش میمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)