جدی !؟؟ چه خوب! همون شک کرده بودم که اون پست رو زدم!
لطفا جهت اطمینان از عوامل شرکت فوق نبودن و احراز هویت، اصل و کپی شناسنامه-کارت ملی و.....
شوخی گذشته.. خداروشکر ایشاا.. واسه همه خوب باشه..![]()
جدی !؟؟ چه خوب! همون شک کرده بودم که اون پست رو زدم!
لطفا جهت اطمینان از عوامل شرکت فوق نبودن و احراز هویت، اصل و کپی شناسنامه-کارت ملی و.....
شوخی گذشته.. خداروشکر ایشاا.. واسه همه خوب باشه..![]()
شما انگار عادت داری بدون اطلاعات و بر پایه حدسیات حرفی رو بزنی. ترجیح میدم این بحث رو با شما ادامه ندم. دستگاهی خریدی ، خوشت نیومد حالا هم فروختیش. بحثی نداریم که! منم نظرم رو راجع به دستگاه گفتم به اضافه یه سری اطلاعات که لازم بود شما بدونی.
Last edited by Inception2012; 29-05-2012 at 23:18.
دوستان من میخوام از نرم افزار جدید سما استفاده کنم لطفا من راهنمای کنید
آقا دمتون گرم از این همه همکاری ، خودم نرم افزار جدید سما رو دانلود کردم خوبیش این بود که راهنمای نصب داشت فعلا که راضییم
دوستانی که قبلا الکومکس خریدن هم آیا باهاش مشکل ضعیف بودن گیرندگی رو دارن ؟ چون بعید میدونم سخت افزار سما و الکومکس فرقی داشته باشه . امروز صبح والیبال رو کوفتمون کرد اینقدر نویز و فریز داشت تصویرش ! جناب سما ساپورت که قبل از عرضه تعریف می کردن از دستگاه الان نظری ندارن ؟!!!![]()
عوامل موثر در عدم دریافت سیگنال کافی و در نتیجه آن بروز نویز و فریز در تصویر:
1- مناسب نبودن محل نصب آنتن
2- کانکت نبودن کامل کابل به مچینگ یا مچینگ به قسمت های آلومینیومی آنتن
3- طول بیشتر از 15 متر کابل و عدم اتصال صحیح
4- چند تکه بودن کابل و عدم اتصال صحیح
5- عدم اتصال صحیح کابل به فیش آنتن
(به نقل از سازمان صدا و سیما)
توجه داشته باشید که در حال حاضر سیگنال شبکه ورزش با قدرت کمتری نسبت به سایر شبکه ها ارسال میگردد. که در آینده این مشکل توسط سازمان صدا و سیما برطرف خواهد شد و هیچ ارتباطی به گیرنده های دیجیتال ندارد.
ربطی به آنتن نداره اصلا، اولا آنتن مرکزی هست و خود دستگاه قدرت سیگنال رو 91 درصد میزنه، ثانیا با گیرنده قدیمی که دارم بدون مشکل تصویر نشون داده میشه ! نکته عجیب دیگه اینکه که وقتی بهش هارد اکسترنال می زنم فریزهای تصویر بیشتر میشه! یعنی با این دستگاه باید کلا بی خیال ضبط برنامه ای بشی چون رو کیفیت تصویرش تاثیر منفی داره![]()
من از این گیرنده یکی دیگه خریدم برای پدرم که در شهر ری زندگی میکنه خدارو شکر هیچ مشکلی نداره و هر 17 کانال را داریم
این مشکل تا به حال روی هیچ یک از دستگاه های سما دیده نشده و امکان دارد به صورت موردی تنها در دستگاه شما وجود داشته باشد. لذا میتوانید دستگاه را برای بررسی به شرکت بیاورید و در صورت ایراد دستگاه برای شما تعویض می شود.
سلام دوستان
من اين دستگاه رو حدود دو هفته پيش خريدم. نظرم رو بر اساس تجربه خودم ميگويم
آنتن دهي دستگاه براي من كه مشكلي نداره و فريز و غيره هم ندارم. تا به حال هارد اكسترنال بهش وصل نكردم ولي در مورد usb بسيار خوب جواب ميده (هم ضبط و هم پخش)
كيفيت پخش هم كه خيلي عالي است و من با تلوزيون LED بسيار راضي هستم.
مهم ترين دليلي كه من اين دستگاه رو خريدم ساپورت زيرنويس فارسي srt بود كه با فونت زيبا به اندازه مناسب و رنگ زرد پخش ميكنه. قبل از خريد با شركت هماهنگ كردم رفتم اونجا و خودم دستگاه را تست كردم.
به نظر من بزرگ ترين ضعف دستگاه كنترلش هست كه بد جواب ميده. بايد درست روبروي دستگاه و هم سطح آن باشي.
به طور كلي من از اين دستگاه خيلي راضي هستم.
اينو هم بگم كه من قبل از خريد اين دستگاه براي پدرم ايكس ويژن ماد ايران خريدم كه كيفيت دستگاه خوبه ولي ساپورت زير نويسش افتضاحه (اندازه فونت خيلي كوچيكه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)