این آهنگ تیتراژ پایانی سریال پروانه است که از شبکه 3 پخش میشه ساعت21:00پخش میشه
متوسط
این آهنگ تیتراژ پایانی سریال پروانه است که از شبکه 3 پخش میشه ساعت21:00پخش میشه
متوسط
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای مانی رهنما به همراهی مجید صفدری به نام بی سرانجام
ترانه : مریم اسدی – ملودی : مانی رهنما – تنظیم : بهنام و محمد رهنما
دانلود آهنگ با کیفیت 320
دانلود آهنگ با کیفیت 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ــــــــــــــــــــــــ متن آهنگ بی سر انجام از مانی رهنما و مجید صفدری ــــــــــــــــــــــــمن بی سرانجامم آینده با من نیستروزای بعد از تو نه دیگه روشن نیست
من بی سرانجامم احساس من مردهباد فراموشی دلخوشی هامو بردهروزای بعد از تو بی روح و بی حسنچشماتو دوست دارم نگیرشون از من
با رفتنت امشب دنیامون تموم میشهاون همه عشق و خوشبختی بی تو حروم میشههمدرد دیروزم غریبه ی فردامنتظرت میشم تا آخر دنیامنتظرت میشم شاید تو برگردیکاشکی به این دوری عادت نمی کردی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از سالها دوری از صحنه؛
«مانی رهنما» در اصفهان میخواند
موسیقی ما – خواننده پاپ کلاسیک و قدیمی حوزه موسیقی پس از سالها دوری از صحنه در اصفهان کنسرت برگزار می کند.
به گزارش «موسیقی ما»، مانی رهنما که جزو قدیمی های حوزه موسیقی پاپ در کشور است، با اجرا در اصفهان در سه شب متوالی مهمان مردم این خطه از کشورمان خواهد بود. این برنامه در روزهای 31 اردیبهشت و 1 و2 خرداد ماه هر روز یک سانس و راس ساعت 20:30 در تالار رودکی اصفهان برگزار خواهد شد. آخرین آثار این خواننده در سالهای گذشته دو آلبوم پاپ – کلاسیک بوده اند که هر یک در جایگاه خودشان مورد نقد قرار گرفتند.
آلبوم «کجا به خنده میرسیم؟» در سال 1389 به بازار آمد و آلبوم «من و تو» دیگر اثر این خواننده بود که در سال ۱۳۹۱ به انتشار رسید. این آلبوم به نسبت دیگر آلبومهای مانی رهنما از نظر موسیقی از فضایی مدرن تر برخوردار بوده و مانی رهنما در این آلبوم قطغاتی با موسیقی الکترونیک هم اجرا کرده است.
ترانه «فردا که شد» از آلبوم «من و تو» حاشیههایی را برای مانی رهنما و ترانه سرای این قطعه بابک صحرایی در سال انتشار اثر به همراه داشت. مدتی بعد از انتشار این آلبوم چندین سایت خبری از مخالفت برخی گروههای سیاسی با این قطعه خبر دادند و به اعتراض به آن پرداختند. بیتهایی از ترانه «فردا که شد» به قرار زیر است:
فردا که شد زندگی رو شکل خودت تجربه کن / این بار تو به جای ما آزادی رو ترجمه کن
فردا که شد رویاهاتو درگیر با توفان نکن / راهای رفته ما رو دوباره امتحان نکن
مانی رهنما از سال ۱۳۸۲ تا کنون به تدریس و پرورش هنرجویان مستعد و معرفی آنها در قالب آلبومهائی مثل "دهکده" با صدای کسری و "تعطیل عمومی" با صدای محسن وحیدی و شهای مظفری و مهدی فرجام و غیره پرداخته است.
او در سال ۱۳۹۲ ترانه طلای رو سیاه را برای حمایت از حسن روحانی بازخوانی کرد.
دانلود آهنگ جدید و فوق العاده زیبای مانی رهنما به نام دولت عشق
شعر : مولانا ، آهنگساز و تنظیم : علی موثقی
متن آهنگ جدید مانی رهنما به نام دولت عشق :مرده بدم زنده شدم گریه بدم خنده شدمدولت عشق آمد و من دولت پاینده شدمگفت که دیوانه نهای لایق این خانه نهایرفتم و دیوانه شدم سلسله بندنده شدم
گفت که سرمست نهای رو که از این دست نهایرفتم و سرمست شدم وز طرب آکنده شدممرده بدم زنده شدم گریه بدم خنده شدمدولت عشق آمد و من دولت پاینده شدمگفت که تو شمع شدی قبله این جمع شدیجمع نیم شمع نیم دود پراکنده شدمگفت که با بال و پری من پر و بالت ندهمدر هوس بال و پرش بی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر و پرکنده شدم♫♫♫♫♫♫شکر کند چرخ فلک از ملک و ملک و ملککز کرم و بخشش او روشن بخشنده شدم
از توام ای شهره قمر در من و در خود بنگرکز اثر خنده تو گلشن خندنده شدممرده بدم زنده شدم گریه بدم خنده شدمدولت عشق آمد و من دولت پاینده شدمدولت عشق آمد و من دولت پاینده شدمدولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم
MP3 – 320MP3 – 128
آهنگ : احسان بیرق دار ، ترانه : حمید حیدرپناهدانلود آهنگ جدید مانی رهنما به نام لالایی بارون
متن آهنگ جدید مانی رهنما به نام لایی بارون :چشات موسیقی دریاست نگاهت نبض بارونهنمی خوام گم بشم بی تو، تو این دنیای وارونهصدات لالایی بارون نگات از ابر و از بادهبا تو عاشق میشم آسون به تو دل می سپرم سادهتو این روزای تنهایی نگات دنیام و می سازهمنو همرات ببر هر روز به فصلی روشن و تازهتو این روزای تنهایی نگات دنیام و می سازهمنو همرات ببر هر روز به فصلی روشن و تازه♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫تو این تاریکی تردید نگاهت معنیه نورهنگاهت پشت یه شادی اگه نزدیک اگه دورهتو باغ آبیه چشمه صدایی پای بارونیتو رنگ زندگی داری همیشه تازه می مونیصدات لالایی بارون نگات از ابر و از بادهبا تو عاشق میشم آسون به تو دل می س [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رم سادهتو این روزای تنهایی نگات دنیام و می سازهمنو همرات ببر هر روز به فصلی روشن و تازهتو این روزای تنهایی نگات دنیام و می سازهمنو همرات ببر هر روز به فصلی روشن و تازهMP3 – 320MP3 – 128
دانلود آهنگ جدید مانی رهنما به نام درکم کن
ترانه : بابک صحرایی ، آهنگ : امین قباد ، تنظیم کننده: میلاد اکبری
متن آهنگ جدید مانی رهنما به نام درکم کن :یک لحظه درکم کن تا فرصتی موندهتردید تو ما رو از ریشه سوزوندهیک لحظه درکم کن یک جای این تقویمکی گفته عشق من ما سهم من نیستیمیک لحظه درکم کن ای آخرین همدمگناه من این بود که عاشقت بودمیک لحظه درکم کن حالا که دلگیرمحالا که می سوزم حالا که می میرمیک عمره که می خوام راهی فردا شیاما نمی ذارم هم پای هم باشیمحالا که این راه و با گریه طی کردیباید که از مرز خوشبختی برگردییک عمره که می خوام راهی فردا شیاما نمی ذارم هم پای هم باشیمحالا که این راه و با گریه طی کردیباید که از مرز خوشبختی برگردی♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫تو شرجیه چشمات اندوهی پنهانهکه راز طوفان این مرد دل خونهبی تو گمم توی رگبار تنهاییاشکام و باور کن کجای دنیاییکجای دنیایی ، کجای دنیاییپشت کدام ظلمت چشمات و وا کردمکه از حراس تو نمیشه برگردمپر می کشم هر شب تو اوج و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رونیهنوز دوست دارم چرا پریشونیچرا پریشونی ، چرا پریشونییک عمره که می خوام راهی فردا شیاما نمی ذارم هم پای هم باشیمحالا که این راه و با گریه طی کردیباید که از مرز خوشبختی برگردییک عمره که می خوام راهی فردا شیاما نمی ذارم هم پای هم باشیمحالا که این راه و با گریه طی کردیباید که از مرز خوشبختی برگردیMP3 – 320MP3 – 128
برای اولین بار در تالار وحدت؛
«مانی رهنما» اجرای ویژه «آواز و پیانو» را روی صحنه میبرد
مانی رهنما که جزو خواننده قدیمی حوزه موسیقی پاپ – کلاسیک در کشور به شمار میرود، پس از مدتها دوری از صحنه اجرا، این بار با یک اجرای ویژه روی صحنه میرود.
این خواننده در تاریخ دوشنبه ۲۱ مهرماه ۹۳ در تالار وحدت با همراهی «اوستا» (داریوش تقیپور) به اجرای برنامه خواهد پرداخت.
این قبیل اجراها تاکنون میان خوانندههای پاپ داخلی کمتر تجربه شده است.
گفتنی ست «مانی رهنما» تاکنون چندین آلبوم از قبیل «کجا به خنده میرسیم»، «مرسدس»، «تموم شد ترانه» و... را در بازار موسیقی کشور منتشر کرده است.
کنسرت پاپ - کلاسیک مانی رهنما و اوستا در تالار وحدت برگزار شد؛
خاطرهبازی مانی رهنما در تالار وحدت
تالار وحدت تهران شب گذشته میزبان علاقهمندان موسیقی پاپ - کلاسیک بود. در این شب؛ مانی رهنما هنرمند سرشناس موسیقی کشورمان همراه با داریوش تقیپور (اوستا) قطعات خاطرهانگیز خود را اجرا کرد. در کنسرت پیانو و آواز رهنما و اوستا قطعاتی از آلبومهای مرسدس و کجا به خنده میرسیم همراه با چند قطعه جدید اجرا شد.
مانی رهنما پیشتر در گفتوگویی یکی از دلایل برگزاری این اجرا را دریافت گواهینامه درجه یک هنری از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرده بود.
محتوای مخفی: عکس ها
بیا بالا تاپیک
حیفه خواننده ارزشمندی مثل مانی رهنما تاپیکش خاک بخوره؟
بچه ها البوم جدیدش کی میاد ؟ کسی اطلاعاتی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)