ممنون دوست من ...st30 قیمتش چنده .؟مشخصاتش چیه؟.....نظرتون راجع به P42U30 چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست من ...st30 قیمتش چنده .؟مشخصاتش چیه؟.....نظرتون راجع به P42U30 چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مجدد.آقا من رفتم يه منطقه مرزي سمت نوسود پاوه كه طرف بي واسطه وارد ميكنه.همه ي مدل هاي سوني بود.پلاسما وي تي 30 پاناسونيك و ال جي و سامسونگ و... بود.تمامي مدل ها رو وصل كرديم به يه بلوري براي مقايسه.بر خلاف اعداد و ارقام واقعا چيزي كه با چشم خودم ديدم برتري سوني در كيفيت بود.كاش عكس ميگرفتم كه ببينيد.واقعا پلاسما با تمامي مشخصات بالاش جا موند.و نظرم رو nx720 sony جلب كرد.حالا شما نظري داريد راجع به اين تفاوت؟ اينم بگم كه جايي كه ما اين كار رو انجام داديم نور مغازه و اينا نبود.يه چيزي مثل خونه كه انبار بود.پس فريب مشتري با نور هم نبود.تازه نور را زياد و كم كردم (خاموش كامل و روشن با لامپ اضافه كردن و حالت معمولي)در سه حالت و شرايط يكسان سوني در تفكيك و كيفيت رنگ برتر بود.بازم اگه كسي نظري داره ممنون ميشم بگين كه دوستان هم مثل من استفاده كنند.ممنون
توی تصاویر SD هم تست کردید کدوم بهتره؟ مثلا با گیرنده داخلی دیجتال برای شبکه های داخلی. و اینکه از نظر کیفیت به ترتیب بگید وضعیت برندها چطور بودند و کدوم مدل ها رو تو هر برند تست کردید. ممنون
سلام به شما دوست عزیز اتفاقا من یه مدت پیش به دوبی سفر کرده بودم و در اونجا در یک فروشگاه لوازم الکتریکی اتاقی بود با نور قابل تنظیم و چند نمونه تلویزیون در اونجا روشن بود چند مدل led سونی و سامسونگ و ال جی و فیلیپس و پلاسمای پاناسونیک و سامسونگ که مدلاشون یادم نیست یه سینمای خانگی هم بود که به یه مدیا سرور وصل بود تیکه های مختلف چندتا فیلمو هر کدوم چهار پنج دقیقه حداکثر میتونستی باهاش ببینی تصویر پلاسماها واقعا خیلی بهتر بودن مخصوصا پاناسونیک واقعا عالی بود بعد از اون یک مدل پلاسمای سامسونگم تصویره نزدیکه پاناسونیک داشت جالب اینکه بین led یا تصویر چند مدل سونی که من دیدم زیاد جالب نبود من فیلیپس و سامسونگ رو بین ال ای دیا خیلی بیشتر پسندیدم مخصوصا فیلیپس اتفاقا با دوربینم فیلم برداری کردم الان اومدم آپلود کنم ولی حجمش خیلی خیلی زیاده راستش من زیاد حرفه ای نیستم اگه بچه ها راهنمایی کنن بگن چیکار کنم که حجمش کم بشه می تونم براتون آپلود کنم.
چرا پست من نمیاد؟
دوست عزیز چون شما تازه ثبت نام کردید پستهای شما باید تائید بشه لطفا پستهاتون رو در صورتی که نمایش داده نمیشه تکرار نکنید.
با نرم افزار حرفه ای و رایگان Super Converter میشه فرمتش رو بزاری رو mkv یا mp4 و وضوحش رو هم کم کنی. سایزش اینطوری خیلی کم میشه.
به نظرم از فیلم عکس بگیری، آپلود کنی بهتره. آپلودش خیلی راحته. دیدنشم راحت تره.
پست هاتون اگه به 10 تا برسه دیگه تایید نمیخواد. همون لحضه که پست کردید میاد رو سایت.
Last edited by poonel; 13-05-2012 at 14:28.
تست فروشگاهی معیار خوبی نیست و باید ابتدا tv کالیبره بشه و چند نکته رو باید در نظر بگیرید.
بیشتر دموها تصاویر گل و گیاه با رنگهای زیاد در روز نشون داده میشن و اکثرا ثابت بوده و بسیار چشم نواز هستن یا دموی انیمیشن که دارای نویز بسیار کم بوده ورنگهای شاد و بیشتر hdtvها به خوبی از پس اینگونه تصاویر بر میان.
قدرت یک پنل زمانی خودشو نشون میده که شما یک فیلم bd رو با کابل خوب با تصویر کالیبره به طور کامل نگاه کنید اونوقت متوجه تفاوت در hdtv ها خواهید شد نه یک دمو کارتون یا گل و گیاه!
با سلام.يكي از دوستان فرمايش كرد در تصاوير sd مقايسه بايد كرد و اينكه من ديروز عصر در بازار كرمانشاه با تصاوير معمولي تست كردم .برتري با كيفيت رنگ سوني و كواترون بود و اينكه refresh صفحه پلاسما مشخص بود.حالا بازم دوستان بهتر اطلاعات تخصصي دارن.من فقط بر اساس مشاهدات نظر ميدم.
رفرش صفحه پلاسما با چشم معمولی مشخص بود یا توی فیلم؟
بعیده ها؟
شاید سورسش مشکل داشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)