تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: درخواست راهنمايي براي خريد تلويزيون LED ياPlasma (فوري)

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

ممنون دوست من ...st30 قیمتش چنده .؟مشخصاتش چیه؟.....نظرتون راجع به P42U30 چیه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

سلام مجدد.آقا من رفتم يه منطقه مرزي سمت نوسود پاوه كه طرف بي واسطه وارد ميكنه.همه ي مدل هاي سوني بود.پلاسما وي تي 30 پاناسونيك و ال جي و سامسونگ و... بود.تمامي مدل ها رو وصل كرديم به يه بلوري براي مقايسه.بر خلاف اعداد و ارقام واقعا چيزي كه با چشم خودم ديدم برتري سوني در كيفيت بود.كاش عكس ميگرفتم كه ببينيد.واقعا پلاسما با تمامي مشخصات بالاش جا موند.و نظرم رو nx720 sony جلب كرد.حالا شما نظري داريد راجع به اين تفاوت؟ اينم بگم كه جايي كه ما اين كار رو انجام داديم نور مغازه و اينا نبود.يه چيزي مثل خونه كه انبار بود.پس فريب مشتري با نور هم نبود.تازه نور را زياد و كم كردم (خاموش كامل و روشن با لامپ اضافه كردن و حالت معمولي)در سه حالت و شرايط يكسان سوني در تفكيك و كيفيت رنگ برتر بود.بازم اگه كسي نظري داره ممنون ميشم بگين كه دوستان هم مثل من استفاده كنند.ممنون

4. این کاربر از aminamz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام مجدد.آقا من رفتم يه منطقه مرزي سمت نوسود پاوه كه طرف بي واسطه وارد ميكنه.همه ي مدل هاي سوني بود.پلاسما وي تي 30 پاناسونيك و ال جي و سامسونگ و... بود.تمامي مدل ها رو وصل كرديم به يه بلوري براي مقايسه.بر خلاف اعداد و ارقام واقعا چيزي كه با چشم خودم ديدم برتري سوني در كيفيت بود.كاش عكس ميگرفتم كه ببينيد.واقعا پلاسما با تمامي مشخصات بالاش جا موند.و نظرم رو nx720 sony جلب كرد.حالا شما نظري داريد راجع به اين تفاوت؟ اينم بگم كه جايي كه ما اين كار رو انجام داديم نور مغازه و اينا نبود.يه چيزي مثل خونه كه انبار بود.پس فريب مشتري با نور هم نبود.تازه نور را زياد و كم كردم (خاموش كامل و روشن با لامپ اضافه كردن و حالت معمولي)در سه حالت و شرايط يكسان سوني در تفكيك و كيفيت رنگ برتر بود.بازم اگه كسي نظري داره ممنون ميشم بگين كه دوستان هم مثل من استفاده كنند.ممنون
    توی تصاویر SD هم تست کردید کدوم بهتره؟ مثلا با گیرنده داخلی دیجتال برای شبکه های داخلی. و اینکه از نظر کیفیت به ترتیب بگید وضعیت برندها چطور بودند و کدوم مدل ها رو تو هر برند تست کردید. ممنون

6. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام به شما دوست عزیز اتفاقا من یه مدت پیش به دوبی سفر کرده بودم و در اونجا در یک فروشگاه لوازم الکتریکی اتاقی بود با نور قابل تنظیم و چند نمونه تلویزیون در اونجا روشن بود چند مدل led سونی و سامسونگ و ال جی و فیلیپس و پلاسمای پاناسونیک و سامسونگ که مدلاشون یادم نیست یه سینمای خانگی هم بود که به یه مدیا سرور وصل بود تیکه های مختلف چندتا فیلمو هر کدوم چهار پنج دقیقه حداکثر میتونستی باهاش ببینی تصویر پلاسماها واقعا خیلی بهتر بودن مخصوصا پاناسونیک واقعا عالی بود بعد از اون یک مدل پلاسمای سامسونگم تصویره نزدیکه پاناسونیک داشت جالب اینکه بین led یا تصویر چند مدل سونی که من دیدم زیاد جالب نبود من فیلیپس و سامسونگ رو بین ال ای دیا خیلی بیشتر پسندیدم مخصوصا فیلیپس اتفاقا با دوربینم فیلم برداری کردم الان اومدم آپلود کنم ولی حجمش خیلی خیلی زیاده راستش من زیاد حرفه ای نیستم اگه بچه ها راهنمایی کنن بگن چیکار کنم که حجمش کم بشه می تونم براتون آپلود کنم.

8. 4 کاربر از reza-ahadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

چرا پست من نمیاد؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز چون شما تازه ثبت نام کردید پستهای شما باید تائید بشه لطفا پستهاتون رو در صورتی که نمایش داده نمیشه تکرار نکنید.

11. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام به شما دوست عزیز اتفاقا من یه مدت پیش به دوبی سفر کرده بودم و در اونجا در یک فروشگاه لوازم الکتریکی اتاقی بود با نور قابل تنظیم و چند نمونه تلویزیون در اونجا روشن بود چند مدل led سونی و سامسونگ و ال جی و فیلیپس و پلاسمای پاناسونیک و سامسونگ که مدلاشون یادم نیست یه سینمای خانگی هم بود که به یه مدیا سرور وصل بود تیکه های مختلف چندتا فیلمو هر کدوم چهار پنج دقیقه حداکثر میتونستی باهاش ببینی تصویر پلاسماها واقعا خیلی بهتر بودن مخصوصا پاناسونیک واقعا عالی بود بعد از اون یک مدل پلاسمای سامسونگم تصویره نزدیکه پاناسونیک داشت جالب اینکه بین led یا تصویر چند مدل سونی که من دیدم زیاد جالب نبود من فیلیپس و سامسونگ رو بین ال ای دیا خیلی بیشتر پسندیدم مخصوصا فیلیپس اتفاقا با دوربینم فیلم برداری کردم الان اومدم آپلود کنم ولی حجمش خیلی خیلی زیاده راستش من زیاد حرفه ای نیستم اگه بچه ها راهنمایی کنن بگن چیکار کنم که حجمش کم بشه می تونم براتون آپلود کنم.
    با نرم افزار حرفه ای و رایگان Super Converter میشه فرمتش رو بزاری رو mkv یا mp4 و وضوحش رو هم کم کنی. سایزش اینطوری خیلی کم میشه.

به نظرم از فیلم عکس بگیری، آپلود کنی بهتره. آپلودش خیلی راحته. دیدنشم راحت تره.

پست هاتون اگه به 10 تا برسه دیگه تایید نمیخواد. همون لحضه که پست کردید میاد رو سایت.
    Last edited by poonel; 13-05-2012 at 14:28.

13. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تست فروشگاهی معیار خوبی نیست و باید ابتدا tv کالیبره بشه و چند نکته رو باید در نظر بگیرید.
    بیشتر دموها تصاویر گل و گیاه با رنگهای زیاد در روز نشون داده میشن و اکثرا ثابت بوده و بسیار چشم نواز هستن یا دموی انیمیشن که دارای نویز بسیار کم بوده ورنگهای شاد و بیشتر hdtvها به خوبی از پس اینگونه تصاویر بر میان.
    قدرت یک پنل زمانی خودشو نشون میده که شما یک فیلم bd رو با کابل خوب با تصویر کالیبره به طور کامل نگاه کنید اونوقت متوجه تفاوت در hdtv ها خواهید شد نه یک دمو کارتون یا گل و گیاه!

15. 3 کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

با سلام.يكي از دوستان فرمايش كرد در تصاوير sd مقايسه بايد كرد و اينكه من ديروز عصر در بازار كرمانشاه با تصاوير معمولي تست كردم .برتري با كيفيت رنگ سوني و كواترون بود و اينكه refresh صفحه پلاسما مشخص بود.حالا بازم دوستان بهتر اطلاعات تخصصي دارن.من فقط بر اساس مشاهدات نظر ميدم.

17. این کاربر از aminamz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

رفرش صفحه پلاسما با چشم معمولی مشخص بود یا توی فیلم؟
    بعیده ها؟
    شاید سورسش مشکل داشته.

19. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •