تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 77

نام تاپيک: برآورد قیمت این سیستم

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگه محدودیت انتخاب نداری پردازنده رو حداقل i5 2400 انتخاب کن. تو سیستم‌های پیشنهادی که تو سایت tomshardwareدیدم ترکیب یه i5 2400 با 6870 از ترکیب i3 2100 با 6950 تو بیشتر بازیها بهتر عمل کرده.

2. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خب درسته 6970 اونجا بهتر عمل کرده اما خب 560 هم در حالت مرجع هستش در صورتی که کارت گین واردی که پیشنهاد دادین فرکانس هسته ش 900 هستش
    البته باید گفت 6950 هم براحتی تا 940 اور میشه!
    حقیقتشو بگم خودم از برند ATI که الان شده AMD بیشتر خوشم میاد منتها این خصوصیت فیزیک بدجوری منو وسوسه میکنه!
    شما چه توصیه ای میکنی؟

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------

اگه محدودیت انتخاب نداری پردازنده رو حداقل i5 2400 انتخاب کن. تو سیستم‌های پیشنهادی که تو سایت tomshardwareدیدم ترکیب یه i5 2400 با 6870 از ترکیب i3 2100 با 6950 تو بیشتر بازیها بهتر عمل کرده.
    والا سی پی یو رو که i5 2500k شد چون نسبت به قیمتی که داره فعلا بهترین انتخابه!
    راستی دوستان در مورد کارت صدای حرفه ای چه پیشنهادی دارین؟

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خب درسته 6970 اونجا بهتر عمل کرده اما خب 560 هم در حالت مرجع هستش در صورتی که کارت گین واردی که پیشنهاد دادین فرکانس هسته ش 900 هستش
    البته باید گفت 6950 هم براحتی تا 940 اور میشه!
    حقیقتشو بگم خودم از برند ATI که الان شده AMD بیشتر خوشم میاد منتها این خصوصیت فیزیک بدجوری منو وسوسه میکنه!
    شما چه توصیه ای میکنی؟
    ببینید فرکانس هسته و اینا به اون صورت تاثیری نداره (در واقع اورکلاک کارت گرافیک حدود5-7 فریم اضفه میکننه)مهم تعداد ترانزیستور ها،تکنولوژی،تعداد ROP ها،و بقیه ی چیز ها است.
    در ضمن بازی های که فیزیک ساپورت میکنن معدود هستن و ارزش نداره به خاطر اونا 6950 رو ول کنید و برید 560 بگیرید.
    نظر من اینه که اگر واقعا 6850 رو 340 میتوندی گیر بیارید عالیه چون میشه به 6970 آنلاکش کرد
    راستی دوستان در مورد کارت صدای حرفه ای چه پیشنهادی دارین؟
    در مورد کارت صدا تخصصی ندارم.
    Last edited by K!ng of th3 K!ngs; 05-05-2012 at 18:07.

5. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنونم که نظرتون رو فرمودین
    والا چون قراره قطعات رو کارکرده بگیرم میخوام یه چیزی بگیرم که دیگه نیاز به تعویض نداشته باشم بعدها...
    بابت گرافیک هم من واقعا اون چنان درگیر بازی نیستم چون ایکس باکس دارم و معدود بازیهاییش رو تموم کردم!
    کلا علاقه زیادی به سیستم بستن پیدا کردم این چند وقته!! چون رفتم لپ تاپ خریدم اما همش خونه افتاده و تو خونه باهاش کار میکنم،گفتم چه کاریه میرم یه سیستم میبندم 10 ها بار قوی ترم هست تازه هر ویندوزی هم خواستم میریزم روش دردسر درایور هم نداره.
    خواهش میکنم.

با این اوصاف کاربرد اصلی شما از سیستم چی هست...

به هر حال،اگه در 1080P بازی های روز رو انجام بدید به نظرم خرید گرافیک قوی تر مثل GTX 570 خریدن ارزشش خیلی بالاتره تا CPU قوی تر.

در ضمن حواستون باشه GTX 560 با GTX 560 ti کاملا فرق داره.

ولی ازون طرف شما میگی انویدیا فیزیکس داره که مورد علاقه خودمم هست منتها نمیدونم تو بازی ها کاربرد داره یا نه؟ چون تا حالا قوی ترین کارتی که داشتم Geforce 5500 بود!!
    تعداد بازی هایی که از امکانات PhysX به طور گسترده استفاده میکنن آن چنان زیاد نیست، ولی قابلیت های گرافیکی که در اون گیم ها فعال میشه واقعا ارزشمنده، یعنی به طور کلی PhysX نمیتونه معیار اصلی برای انتحاب کارت باشه در صورتی که بودنش، بسیار بهتر از نبودنش هست و میتونید از قابلیت هاش در معدود گیم هایی، نهایت لذت رو ببرید.

دوست عزیز طبق تحقیقاتی که کردم مشاهده کردم i3 2100 یه مقداری GTX 560 ti رو Bottleneck میکنه
    در چه شرایطی، در چه گیمی...

2100 میتونه در حد کفایت، به راحتی GTX 560 Ti و حتی کارت های قوی تر رو تغذیه کنه بدون این که مشکلی به وجود بیاد.

مسلما اگه گیمی به شدت CPU Bound باشه، جایگزینی پردازنده قوی تر به جای 2100 میتونه به شدت فریم ریت رو بالا ببره، ولی برای عموم گیم ها 2100 هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.

7. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

این دوستمان BF3 هم بازی میکنن . بله 2100 در اکثر بازی ها Bottleneck نمیکنه ولی در بازی های سنگین مثل BF3,Metro2033 چرا.
    در ضمن تاثیر سی پی یو هم در گیم کم نیست و قرار شده که 6950 بگیرن و به 6970 آنلاک کنن.(تقریبا در حد 570)

9. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خواهش میکنم.

با این اوصاف کاربرد اصلی شما از سیستم چی هست...

به هر حال،اگه در 1080P بازی های روز رو انجام بدید به نظرم خرید گرافیک قوی تر مثل GTX 570 خریدن ارزشش خیلی بالاتره تا CPU قوی تر.

در ضمن حواستون باشه GTX 560 با GTX 560 ti کاملا فرق داره.

تعداد بازی هایی که از امکانات PhysX به طور گسترده استفاده میکنن آن چنان زیاد نیست، ولی قابلیت های گرافیکی که در اون گیم ها فعال میشه واقعا ارزشمنده، یعنی به طور کلی PhysX نمیتونه معیار اصلی برای انتحاب کارت باشه در صورتی که بودنش، بسیار بهتر از نبودنش هست و میتونید از قابلیت هاش در معدود گیم هایی، نهایت لذت رو ببرید.

در چه شرایطی، در چه گیمی...

2100 میتونه در حد کفایت، به راحتی GTX 560 Ti و حتی کارت های قوی تر رو تغذیه کنه بدون این که مشکلی به وجود بیاد.

مسلما اگه گیمی به شدت CPU Bound باشه، جایگزینی پردازنده قوی تر به جای 2100 میتونه به شدت فریم ریت رو بالا ببره، ولی برای عموم گیم ها 2100 هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.

راستش بنده زیاد اهل گیم نیستم ولی همون 3-4 تا بازی هم که میخوام انجام بدم حتی شده رو 800 در 600 بازی کنم ولی هیچ رقمه حاضر نیستم گرافیک رو بزارم رو مدیوم،دلم میخواد ببینم اون بازی با نهایت گرافیکش چجوریه
    مثلا الان من لپ تاپ دارم فیفا 12 رو بزور دارم رو متوسط با رزولوشن720 پیکسل بازی میکنم! در واقع هیچ لذتی توش نیست.
    درسته شاید 2100 بتونه جوابگو باشه ولی باید عرض کنم بنده همین سیستم رو دارم با فروش لپ تاپم تهیه میکنم و به احتمال 99.9 درصد اصلا نمیتونم به فکر ارتقا باشم بعدا چون حدودا 10 ماه دیگه باید برم خدمت...

موضوع بعدی اینکه بتلفیلد اون چنان مهم نیستش چون رو ایکس باکس میتونم بازی کنم نمیخوام سیستم رو بر اساس این بازی ببندم چون فردا یه شماره جدید ازش بیاد خدا میدونه رو چه تنظیماتی بتونم اجراش کنم!
    بیشتر بازیهای ریس و ورزشی و نهایتا بازیهای نقش آفرینی که طولانی هستن و بقول معروف Open World هستن مد نظرم هست
    بازی هایی که از فیزیکس استفاده کردن فکر نکنم اونقدری باشه که بشه روش سرمایه گذاری کرد
    چون بازی های کرایسیس،الن اویک رو بازی کردم رو ایکس باکس...
    بقول دوستمون با خرید یه کارت 6950 میشه براحتی اونو آنلاک کرد به 6970 که خب این مزیت بیشتری هست نسبت به فناوری فیزیکس...
    ممنونم از شما

راستی دوستان میدونید با این سیستم تا چه حد میشه بازیهای ps2 رو شبیه سازی کرد؟ منظورم اینه که بازیهاش قابل بازی هستن؟ آخه یه چنتا بازی هستن که تو PS2 خیلی دلم میخواد بازی کنم
    shadow of clossos,god of war,....
    بازم سپاس
    Last edited by mostafa_maca; 05-05-2012 at 18:46.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بیشتر بازیهای ریس و ورزشی و نهایتا بازیهای نقش آفرینی که طولانی هستن و بقول معروف Open World هستن مد نظرم هست
    به نظرم یه بررسی روی این Review ها داشته باشید و خودتون تصمیم گیری کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون بازی های کرایسیس،الن اویک رو بازی کردم رو ایکس باکس...
    Crysis 2 رو حتما 2 باره روی PC بازی کنید چون از نظر گرافیکی به هیچ عنوان با نسخه کنسولی قابل مقایسه نیست (مخصوصا با آپدیت DX11 که به کل شمای Next Generation میده به بازی )

12. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

Crysis 2 رو حتما 2 باره روی PC بازی کنید چون از نظر گرافیکی به هیچ عنوان با نسخه کنسولی قابل مقایسه نیست (مخصوصا با آپدیت DX11 که به کل شمای Next Generation میده به بازی )
    بله منم پیشنهاد میکنم ...

14. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

راستش خودم رفتم تو سایت Tomshardware دیدم منم به همه توصیه میکنم کرایسیس رو حتما با DX11 بازی کنن
    راستی تو بنچمارکهاش دوتا 460 SLI خیلی عملکردشون بهتر بوده! حتی از 6970،دلیلش چیه؟ خوب من اگه دوتا 460 ببندم به نفعمه یعنی؟ یا فقط تو این بازی شرایط اینطوری بوده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

راستش خودم رفتم تو سایت Tomshardware دیدم منم به همه توصیه میکنم کرایسیس رو حتما با DX11 بازی کنن
    راستی تو بنچمارکهاش دوتا 460 SLI خیلی عملکردشون بهتر بوده! حتی از 6970،دلیلش چیه؟ خوب من اگه دوتا 460 ببندم به نفعمه یعنی؟ یا فقط تو این بازی شرایط اینطوری بوده؟
    2 تا 460 به هر حال قدرت کمی ندارن...

بررسی های بازی های دیگه رو ببینید که در گیم های دیگه عملکردشون چه طور بوده. ولی در کل زیاد توصیه نمیکنم، فکر میکنم برای شما یک عدد کارت قوی کفایت کنه + مشکلات ترکیبات Multi-GPU رو هم ندارید.

17. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •