از لحاظ بودجه مشکل ندارمولی نمی خوام زیاد هزینه کنم ویه چیزیباشه که خراب نشه
پس پیشنهادتون z570 هستش؟تو کارهای مکس برای معماری کم نمیاره؟
از لحاظ بودجه مشکل ندارمولی نمی خوام زیاد هزینه کنم ویه چیزیباشه که خراب نشه
پس پیشنهادتون z570 هستش؟تو کارهای مکس برای معماری کم نمیاره؟
به A53sv Asus هم میتونی به دید یک گزینه نگاه کنی
کانفگ مشابه z570
حوالی 1300
سلام
دوستان بین این سه مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
Dell Inspiron 5110-T
Asus K53SD-C
A53SV-SX643V
دوستان تو یکی از سایت ها فروشنده های لب تاپ دیدم زده y570 cirei7 gt540 2 !!!!!کسی از کیفیتش خبر داره؟از z570 بهتره؟
بله Z570 با کانفیگ core i7 .
خب مسلمه دیگه .
سریه Y از سریه Z کیفیتش بالاتره و کانفیگشون هم قوی تر هست .
در ضمن من Y570 رو با گرافیک 540 اصلا ندیدم ، احتمالا فروشنده منظورش Z570 بوده .
گرافیک Y570 یا 550 هست یا 555 .
موفق باشید.
کسی ما رو راهنمایی نکرد ؟؟
سلام دوست عزیز
برای مشاوره ی بهتر ، پیشنهاد میکنم یه تاپیک جداگانه بزنید و نیاز هاتون + بودجه ی دقیقتون رو بفرمایید تا زودتر به جواب برسید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاوره بهترت رو واسه خودت نگهدار آقا!
منم از دو سه هفته پیش تا الان 3تا تاپیک زدم و نیازامو گفتم .اما گویا دوستان خیلی مشغله دارن. یا فقط به تعدادی افراد خاص(!) اینجا مشاوره داده میشه! چه وضعیه آخه؟؟؟![]()
اوه خشم لوسک(شاید آن خنده که امروز دریغش کردی، آخرین فرصت همراهی ماست.. )
مشتی تو جای من بودی چیکار میکردی ؟ دست تنها نمیشه کل تاپیک هارو چرخوند عزیزم .
شما کجا تاپیک زدی ؟ آدرسشو بده در حد توانم کمکت میکنم . ( اگر یادم رفت پ . خ بده )منم از دو سه هفته پیش تا الان 3تا تاپیک زدم و نیازامو گفتم .اما گویا دوستان خیلی مشغله دارن. یا فقط به تعدادی افراد خاص(!) اینجا مشاوره داده میشه! چه وضعیه آخه؟؟؟![]()
نکته » بعضی اوقات ما توقع بیشتری از کاربران داریم ، نباید صبرشون کم باشه ، من خودم به شخصه بعضی از روز ها اصلا تهران نیستم ، و به اینترنت دسترسی ندارم ( تو امضام هم گفتم مراحل خرید لپ تاپ چیه ، ولی یه کاربر میاد میگه اقا من تا شب باید بخرم ، مشاوره فوری ، و ..... ای بابا دلمون پره ، بیخیال )
جواب قرمز شده : اصلا این طور نیست ، تو اینجا نه پولی به من میدن ، نه به تمام کاربران فعالی که مشاوره میدن ، هدف ، راه انداختن کار هموطنانمون هست ، پس لطفا از این جور حرف ها نزنید .
موفق باشید.
Last edited by Mr.Mazmamfi; 30-06-2012 at 20:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)