صحبت از گرافیک شد گفتم تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سه سال پیش زدم را اینجا معرفی کنم که کسانی که ندیدن ببینن! برای ترجمه مطالب زحمت زیادی کشیدم(اون موقع هم مثل الان زیاد روون نبودم)
صحبت از گرافیک شد گفتم تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سه سال پیش زدم را اینجا معرفی کنم که کسانی که ندیدن ببینن! برای ترجمه مطالب زحمت زیادی کشیدم(اون موقع هم مثل الان زیاد روون نبودم)
[New Shots]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی بسیار خوب و با کیفیت میشه!
چی گفتم الان؟ : دی
آهان! گرافیک بازی حتما سطح بالایی داره کرایتک با انتشار شماره اول بر روی PC نشون داد قدرت گرافیکی و همینطور دقت تیم سازنده رو! این شماره به احتمال زیاد رو PC کیفیت بالاتری خواهد داشت چون کنسول ها دیگه بیش از این قدرت ندارن اگر بخوان در حد کنسول بازی بدن تغییر خاصی نسبت به شماره دوم نداره...
دیگه ته قدرت کنسول رو آنچارتد نشون داد بیشتر از اون نمیشه : دی
با این حال این شماره از نظر من یک بازی عالی و خوبه بخصوص در بخش گرافیک و دیگر موارد...
+
این عرفان رو باید وقتی کرایسیس 3 اومد نزاریم بازی کنه چرا که اصلا به این بازی امید نداره اصلا عرفان اگر این بازی رو بگیره خودش میدونه...
موفق باشید![]()
Last edited by Killzone2; 09-05-2012 at 12:20.
بنظر من یه جورای انگار میخوان روی بازی the last of usرو کم کنن!
(از لحاظ گرافیک محیطیا."محیط شهری که داره جنگل میشه")
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرایتیک با تریلر Crysis 3 نمایش وحشتناکی از گرافیک ، اکشن و جلوه های ویژه در E3 ارائه داد
در تریلر می توانید جزئیات بیشتری از قسمت های مختلف بازی که به زیبایی هر چه تمام تر طراحی شده است مشاهده کنید
این بازی در Feb 28 سال ۲۰۱۳ برای تمامی پلتفرم ها منتشر می شود
سلام
TBA 2012 یعنی دقیقا کی؟![]()
فکر کنم منظور To Be Announced باشه .
معنی-ش میشه: اعلام خواهد شد.
بعدشم تاریخ دقیقش معلوم شده:Feb 28
Last edited by CRIS Joon CR7; 14-06-2012 at 10:48.
تریلر بازی رو دیدم...من کرایسیس رو به مخفی کاریش دوست داشتم اینجا انگار کال شده بود...
بعد فک نکنم ساخت چنین بازی که خیلی از چیزهاش شبیه نسخه 2 هست کار سختی باشه...
من کرایسس 1 رو خیلی بیشتر خوشم اومد تا 2 .گرافیکش خوب بود اما مهمترین چیز که من توی 1 باهاش خیلی حال میکردم رو نداشت اونم تخریب پذیری محیط بود. توی شماره 1 به درخت شلیک میکردی شاخه هاش کنده میشد یا با تیر زیاد زدن به یک درخت بزرگ میتونستی درخت رو قطع کنی اما شماره 2 فقط در حد نهال رو میتونستی این کار رو بکنی. اما از لحاظ گرافیکی خوب بود.
به نظر من فعلا از لحاظ طبیعی بودن حرکات و تخریب پذیری محیط بازی های gta4 و far cry2 حرف اول رو میزنن. البته بتلفیلد هم بد نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)