بله تاریخشو دیده بوم
ولی وقتی یک آماری برای یک کاری میگیرن با گذشت زمان ارزش خودشو از دست نمیده و در سابقه اون شرکت برای همیشه درج میشه
یک سوال در مورد گارانتی داشتم
بهتر لپ تاپ با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی
بله تاریخشو دیده بوم
ولی وقتی یک آماری برای یک کاری میگیرن با گذشت زمان ارزش خودشو از دست نمیده و در سابقه اون شرکت برای همیشه درج میشه
یک سوال در مورد گارانتی داشتم
بهتر لپ تاپ با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی
Last edited by shakerfar_yahoo; 26-04-2012 at 08:57.
حرفتون کاملا اشتباهه ، این حرف اصلا برای لپ تاپ و موبایل صادق نیست ، الان رقابت بین برند ها بسیار نزدیک شده و همه دارن خوب کار میکنن .ولی وقتی یک آماری برای یک کاری میگیرن با گذشت زمان ارزش خودشو از دست نمیده و در سابقه اون شرکت برای همیشه درج میشه
من اعتقادم اینه که یا بدون گارانتی بخرم ، ویا اگر با گارانتی میخرم ، با گارانتی معتبر بخرم .بهتر لپ تاپ با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی
یعنی حالت وسط نداریم ، یا بد هست و یا خوب .
موفق باشید.
اگر امکانش هست
برای برندهای HP و LENOVO و ASUSE گارانتی معتبرش رو بفرمایید
لنوو و ایسوس سازگار ارقام و اچپی شک دارم فکر کنم فالنیک باشه!برای برندهای HP و LENOVO و ASUSE گارانتی معتبرش رو بفرمایید
Last edited by merikhi; 27-04-2012 at 23:10.
از لنوو thinkpad T series خوبه کانفیگای مختلفی داره
این مدل هم خوبه corei7 4GB DDR3 Acer Packard Bell F3085
دوستان سلام. اگه شما عزیزان یه اکی بدین دارم میرم یه لپ تاپ بگیرم با مدل hp 4330 5610 . نسبتا لپ تاپ خوبیه . ظریف و سبک و کاری به نظر میرسه . یو اس بی 3 و تکنولوژی گرافیکشم ddr5 هست. به نظرتون چطوره . ؟ از این مدل بهتر تو رنج 1500000 هم داریم ؟ اگه داریم بهم بگین لطفا.![]()
مدل Lenovo Z580 با کانفیگ زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین مدل Acer V3 571 با کانفیگ زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلای خوبی هستن که سی پی یو شونم Ivy Bridge هستن.
واقعا ممنون .به نظر لنوو خیلی بهتره .. قیمت دقیقشون رو دارین ؟ گارانتی هم مهمه ؟
لنوو دارای کیفیت بدنه و قطعات بسیار خوبیه، قیمتش هم حدود 1460000 هست، گارانتی هم مهمه، با گارانتی سازگار تهیه کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)