اره به نظر منم یکی مثل احسان و مهدیار و ... باید بیان و به واسطه اعتبارشون بچه ها دیگه رو کنار هم نگه دارن
واسه زبون انگلیسی هم نهایتش اینه که از 2 نفر حرفه ای تو زبان انگلیسی بخواهیم پست هارو بخونن و اگه مشکلی داشت تذکر بدن. البته من خودم یه دوست اینترنتی دارم اهل نیویورکه و بچه خوبیه میشه ازش درخواست کرد که پست هارو بخونه و مشکلات رو بگه ...
واسه طرح فارسی هم بزار وقتی سایت ایجاد شد این طرحو بده و نظر بقیه رو بخواه و اگه اکثریت رای رو آورد اینکارو بکن
نه نه احسان منظورم اینجوری نبود که بازیها تو خود سایت فروش بره. منظور کلیم اینه که یه سایت انگلیسی زبون برای بازیهای مستقل که بتونه کاربرهای خارجی رو جذب کنه و با بازیهای مستقل ایرانی آشنا کنه . مثلا فکر کن یه بازی مستقل خوب ایرانی تو یه سایتی که تعداد کاربرهاش زیاده معرفی بشه و بعد از کاربرهای سایت درخواست بشه که برن برای حمایت این بازی رو از فلان سایت بخرن . کاربرهای سایت هم به واسطه اعتبار سایت اینکارو میکنن و ...
یعنی حتما لازم نیست بازی تو خود سایت فروش بره. واسه شروع همه بازیهارو میشه مجانی گذاشت اما یه بازی که یکم بهتر شد و ارزش فروش داشت رو میشه رو یه سایت مخصوص اینکار واسه فروش گذاشت و از کابرهای سایت خواست تا برن و واسه حمایت بخرن و ...
[QUOTE=lord arthas;6963633]من دامین .ir دارمخوبه؟
یه دامین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که بی استفاده است اما فکر کنم 2 ماه بیشتر وقت ندارهسیلسین(حسنی یا حسین؟
)/QUOTE]
از کجا گرفتی بابا الان خوده HostDL قیمت هاش از 30 تومن شروع میشه با 500 مگ فضا !
سرور که نمیخوایم هاست میخوایم
واسه تست میخواهی همینو استفاده کن ...