تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 70

نام تاپيک: سایت بین المللی بازیهای مستقل ؟

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

میگم بچه ها میخوایید من با داداشم حرف بزنم بهمون ببینم مجانی میده ؟ آخه سرور داره هیمین الان 50 گیگ خالی داره رو سرورش ! فکر کنم یه 2 ترابایتم پهنای باند اضافه میاره هر ماه .

بعدش الان مشخص کنید که کیا هستن ؟ الان احسان سر پرسته یا ؟ یه نفر با تجربه رو سر پرست کنیم دیگه .
    بعدش من پیشنهادم اینه که سایت دو زبانه باشه یعنی با ای پی ایرن اومدن فارسی بیاد با ای پیه خارجی انگلیسی و اونایی هم که زبانشون خوبه مقاله انگلیسی بدن و اونایی هم که با انگلیسی مشکل دارن بخش فارسی رو به روز کنن . ( به نظر من اون روشی که میگی برای حل مشکل زبان برای سایت نشدنیه )
    همین جوری به مرور کاربرای بخش فارسی زیاد میشن و میتونن به کاربرای بخش انگلیسی اضافه و یا به بخش فارسی اضافه بشن و سرعت گسترش سایت بیشتر میشه .
    اره به نظر منم یکی مثل احسان و مهدیار و ... باید بیان و به واسطه اعتبارشون بچه ها دیگه رو کنار هم نگه دارن

واسه زبون انگلیسی هم نهایتش اینه که از 2 نفر حرفه ای تو زبان انگلیسی بخواهیم پست هارو بخونن و اگه مشکلی داشت تذکر بدن. البته من خودم یه دوست اینترنتی دارم اهل نیویورکه و بچه خوبیه میشه ازش درخواست کرد که پست هارو بخونه و مشکلات رو بگه ...

واسه طرح فارسی هم بزار وقتی سایت ایجاد شد این طرحو بده و نظر بقیه رو بخواه و اگه اکثریت رای رو آورد اینکارو بکن

این کارش چیز دیگه است
    خود تو باید بری درخاست درگاه بدی برای سایتت تو یه کشور خارجی کلی دردسر بکشی
    بعد از یه مدت طولانی درگاهو با لینکشو بهت میدن
    تازه باید سایتت خیلی ایمنیش بالا باشه تا بدن
    سایت ایمنی بالا طراحی قوی میخاد طراحی قوی پول زیاد میخاد
    و....

اما اگه تو درگاهو گرفتی طراحیش با من
    نه نه احسان منظورم اینجوری نبود که بازیها تو خود سایت فروش بره. منظور کلیم اینه که یه سایت انگلیسی زبون برای بازیهای مستقل که بتونه کاربرهای خارجی رو جذب کنه و با بازیهای مستقل ایرانی آشنا کنه . مثلا فکر کن یه بازی مستقل خوب ایرانی تو یه سایتی که تعداد کاربرهاش زیاده معرفی بشه و بعد از کاربرهای سایت درخواست بشه که برن برای حمایت این بازی رو از فلان سایت بخرن . کاربرهای سایت هم به واسطه اعتبار سایت اینکارو میکنن و ...

یعنی حتما لازم نیست بازی تو خود سایت فروش بره. واسه شروع همه بازیهارو میشه مجانی گذاشت اما یه بازی که یکم بهتر شد و ارزش فروش داشت رو میشه رو یه سایت مخصوص اینکار واسه فروش گذاشت و از کابرهای سایت خواست تا برن و واسه حمایت بخرن و ...

[QUOTE=lord arthas;6963633]من دامین .ir دارم خوبه؟

سیلسین (حسنی یا حسین؟ )/QUOTE]
    از کجا گرفتی بابا الان خوده HostDL قیمت هاش از 30 تومن شروع میشه با 500 مگ فضا !

سرور که نمیخوایم هاست میخوایم
    یه دامین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که بی استفاده است اما فکر کنم 2 ماه بیشتر وقت نداره
    واسه تست میخواهی همینو استفاده کن ...

2. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

شما هم دارید سر چی بحث می کنید عزیزان باید بینید این طرح می گیره یا نه...
    هاست و دامین که زیاد پولش نمیشه...

4. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه بحث معروف کردن بازیهای مستقل ایرانی هست که گفتم می شه تو انجمن بازیسازان مستقل بازیها رو بزارید هیچ محدودیتی هم از لحاظ فضای هاست و غیره نداریم. ولی با زدن سایت فروش مخالفم چون که الان سایت تا بیاد پا بگیره و بخواد اونقدر بازدیدش بالا بره و بعد هم تازه بشه وارد عرصه فروش آنلاینش کرد خیلی زمان و یکی دو سالی طول می کشه تا راه بیفته.
    به نظرم باید بازیهای خوب کار کرد و به سایتهای خارجی که قبلا بازدید کنندگان خودشون رو پیدا کردن و می تونند بازیها رو به راحتی به فروش برسونند داد .

ولی با اینکه یک مکانی باشه که همه بازیهای مستقل یکجا برای دانلود و معرفی و معروف شدن گذاشته بشوند موافقم .

اگه نظرتون با اینکاره که می تونیم صفحه انگلیسی هم برای انجمن بازیسازان مستقل بزاریم . در ضمن اونجا هم من مدیرم هم داش اجسان گل
    Last edited by Prince_ of _Persia; 22-04-2012 at 14:43.

6. 4 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

8. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره اول طرح تصویب بشه بعد بریم سر هاست و ... - الان این بحثا رو بیخیال - دیدید احسان چی گفت دیگه ؟ گفت آشنا داره ( پس حله - خودشم که اینکارس )

الان مشکل اساسی اینه که شما اول بیا چنتا بازی مستقل خوب بساز بعد به فکر سایتش باش - به نظر من این که اول سایت بزنیم که حالا شاید یه روزی بازی ساختیم درست نیست . منم مثل احسان فکر کردم وگرنه تو همین سایتهایی که هست میریم بازی خوب باشه معروف میشه خوب چه نیازی به سایت هست ؟

---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------

اگه بحث معروف کردن بازیهای مستقل ایرانی هست که گفتم می شه تو انجمن بازیسازان مستقل بازیها رو بزارید هیچ محدودیتی هم از لحاظ فضای هاست و غیره نداریم. ولی با زدن سایت فروش مخالفم چون که الان سایت تا بیاد پا بگیره و بخواد اونقدر بازدیدش بالا بره و بعد هم تازه بشه وارد عرصه فروش آنلاینش کرد خیلی زمان و یکی دو سالی طول می کشه تا راه بیفته.
    به نظرم باید بازیهای خوب کار کرد و به سایتهای خارجی که قبلا بازدید کنندگان خودشون رو پیدا کردن و می تونند بازیها رو به راحتی به فروش برسونند داد .

ولی با اینکه یک مکانی باشه که همه بازیهای مستقل یکجا برای دانلود و معرفی و معروف شدن گذاشته بشوند موافقم .
    منم قبلا گفتم که همین سایتی که موجوده رو بچسبیم بهتره .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام ,
    ایده خوبیه ...ولی خب چرا همون انجمن بازیسازان رو گسترش نمیدین؟! ماهی یه بار یه نفرم توش پست نمیده!

12. 3 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها با یک جلسه حضوری چطورید ؟
    خیلی وقتی همایش یا سمیناری نداشتیم . سمینار ورامین رو هم که خیلی ها نیومدن
    وقتشه که یک بار دیگه دور هم جمع بشیم و راجع به این مسائل صحبت کنیم . اونایی که هستند و می تونند بیان اعلام کنند.

انجمن هم قابلیت کامل پشتیبانی زبان انگلیسی رو داره و برای هر متن می شه راحت متن انگلیسیش رو هم وارد کرد
    طی فاز اول یکسری بازیهای مجموعه اول رو تو سایت قرار می دیم.

14. 3 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

:(( بابا من *ونم میسوزه نمیتونم بیام همایش باز اگه تهرانی جایی باشه :(( مشهد بزارین

16. این کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تهرانه دیگه ... تو شهر ما کی میاد از این کارا بکنه که ما فیض ببریم(اصلا اینجا بازیساز پیدا میشه؟ بجز خودمو خودت؟ ).

18. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تهران باشه من میام .

20. این کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •