تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: پیدا کردن Ip و پورت اشخاص در Chat !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ميل كوچولو: اگه بامن بوديد بايد بگم كه منم همين منظوره شما رو داشتم فقط حوصلم نيومد اينقدر توضيح بدم.
    در ضمن اگه شما راحي بلديد كه از همون دستور ip شخصه مورده نظر تو چت رو (نه سروسه ياهو)رو به ما ميده ممنون ميشم اگه توضيح بدين تا ما هم استفاده كنيم

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان يکی از بچها گفت يه برنامه هست که يه لينک درست ميکنه اگه به طرف بديم و قربانی روی اون کليک کنه آی پی و پرت طرف برای شما فرستاده ميشه....
    نام اين دو برنامه...
    winshell
    Evill Http
    خود اين برنامه ها و روش استفادشون تو همه سايت های هک موجوده ....ولی اگه خواستين براتون توضيح ميدم
    اسم اين روش کلاينت هکينگ ميباشد

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آلکس جان اون من بودم که اینو گفته بودم
    این بحث تکراریه و در یه تاپیک دیگه هم بوده
    فکر کنم من اونجا لینک این برنامه ها رو گذاشته بودم اگرم نگذاشتم الانم حوصله و وقت آپلود اونو ندارم وگرنه همینجا لینک میدادم
    این evilhttp هم که شما گفتی برای آپلود فایل آلوده به سیستم قربانی هستش و آی پی رو در نمیاره_ شما اشتباه گرفتی ـ (تازه در اینترنت اکسپلولر ۵ کار میکرد و در ۶ دیگه کار نمیکنه) در این مورد هم در جای دیگه کامل توضیح دادم
    با این برنامه winshel هم کار نکردم و نمیدونم چیه

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    شايد اشتباه در طرز گفتن من بوده.... من حدقل تو 10 سايت اموزش استفاده از اين دو برنامرو ديدم
    حتی فيلم اموزشی اونا رو هم دارم ...اگه مدير سايت اجازه بدن من اسم برخی از اين سايت ها رو ميبرم
    ضمناً برنامه اي که شما گفتين نميشناسين برنامه ايست برای باز کردن پرت در سيستم قربانی
    ضمناً دوست گرامی..دقت کنيد که دوستمون ميخواست آی پی کسی رو بفهمه که فکر ميکنم آسون ترين روش اين باشه

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

اول برید تو command prompt .
    از دستو ر netstat –n استفاده کنید،پنجره پی ام باز باشه ای پی جلوی 5050ای پی طرفه در قسمت forign.اینم بگم که ممکنه دو تا ای پی با پورت مورد نظر در قسمت forign باشه که یکیش مال خود یاهویه و اونای پی که با 2 رقم شروع می شه مال یاهویه و اون یکی مال طرف.

اگر به دلیلی نشون نداد خاب یا فایروال داره یا.....که من تو ویندوز از برنامه استفاده می کردم که اساس کارش ICMP ECHO است.
    ...............................

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ميل كوچولوي عزيز
    اين طوري بازم جواب نميده.چون حداقله اون اينه كه تمام ويندوز هاي الان فايروال دارن.بدشم اينا رو ديگه هر كسي ياد داره و جلوي اين كارو ميگيره من ميخواستم ببينم راهي هست كه فايروال نتونه جلوشو بگيره و احتياج به برنامه اي نداشته باشه.اين طوري باحاله

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

zeos جان سلام..
    من که برنامرو گفتم...
    يه لينک درست ميکنه...و شما اونو به دوستتون ميدين و مثلاً ميگين :برو تو اين سايت يه ----- شکنه قويه
    وقتی که روش کليک کنه ip برای شما فرستاده ميشه....
    در مورد پرت هم از برنامه winshell استفاده کن
    اگه خواستی بگو من برنامه های لازم رو برات آپلود کنم...
    هرچند شايد تو سايت باشه
    فاير وال هم نميتونه جلوشو بگيره

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ALEXجان سلام
    مرسي كه به فكر بودي.ولي من خودم از اين راها زياد رفتم ولي خوب اينم بگم كه اين راهه شما رو تا حالا نرفتم.ممنون ميشم اگه لينكشو برام بزاري. ولي من ميخواستم بدونم راهي هست بدونه اين كارا IPطرفو رو بفهميم يا يه برنامه ايكه بهمون اي پي طرفو راحت بده.
    در ضمن ممنون ميشم اگه يه كسي يه كم راجبه نحوه كار با IP TOOLS توضيح بده.مرسي

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •