تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید لپ تاپ

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

این تاپیک داره میشه از اون تاپیکا

میخوام یه لپ تاپ بگیرم، قیمت در حدود 1.300 همه کارم باهاش انجام میدم، اینترنت، موسیقی، گیم و البته نرم افزارهای رشته ی عمران مثل اتوکد.
    همین فردا برو 5755 رو با گارانتی سازگار ارقام بگیر

گرافیک gt630m از 540 خیلی جزئی بهتره درسته؟ از بنچمارکشون اینطور برداشت کردم.
    630 بیشتر جنبه تبلیغات داره. در عمل یه چیزن، اصلا نمیتونه ملاک خرید باشه
    Dell 5110 چطوره؟
    کانفیگ قوی اما کیفیت پایین. توصیه نمیشه

با توجه به مواردی که گفتید به نظرتون در کل گرافیک قدرتمندی هست و از عهده گیمها به خوبی بر میاد؟
    همچین انتظاری نداشته باش اما انتخابی جز این نداری. فرض کن شلوارت پاره شده اما پول خرید شلوار نو رو نداری. بهترین کار رفو کردنه ( البته 540 در این حد نیست اما بهترین و تنها انتخاب همینه)
    در مورد مانیتورم من کارم با لپ تاپ میشه گفت زیاده به نظرتون کیفیت مانیتورش اینقدر خوب هست که در مواقع کار کردن بلند مدت چشم رو اذیت نکنه؟
    الان چند ساله که لبتابها LED شدن. من با LCD هم مشکل ندارم. کیفیتاشون تقریبا یه چیزه.

از لحاظ دوام و همینطور دما به نظرتون چطوره؟ البته اون تاپیک مربوط به 5755 رو مطالعه کردم اونجا هم دیدم بعضی دوستان به این موارد اشاره کرده بودن و بعضیها هم ردش کرده بودن میخواستم بدونم نظر شما چیه؟ میخوام مطمئن بشم لپ تاپ درست و مطمئنی میخرم چون به این زودیا قصد عوض کردنشو ندارم.
    دمای مرضی و مشکل دار نداره. تو بازی گرما میده که ترجیحا از کول پد استفاده کن.
    آخه دست من خیلی عرق میکنه
    بازی آرسنال-نیوکاسل بود. آرسنال 4 گل جلو بود اما تو 20 دقیقه آخر 4 گل خورد. اعصابم تخیلی شد یه لیوان چای ریخت روی لبتابم، عین خیالم نبود
    مگه میشه انقدر عرق کنی؟ احتمالا پرکاری تیروئید نداری؟ وزنت کم شده باشه و انرژی زیادی داشته باشی و ...؟ تو پخ بهم بگو

دیروز رفتم از یه جایی قیمت کنم تا اگه با قبل عید تفاوتی نکرده باشه بخرم، فروشنده یه حرف عجیبی در مورد کارت گرافیک accer 5755 بهم گفت که به نظرم کاملا مسخرست ولی گفتم برای اینکه مطمئن بشم نظر اساتید رو هم بپرسم. وقتی ازش پرسیدم که کارت گرافیکی که زدین 4-2 گیگ، مدلش GT 540M هست یا 630 ؟ ، بهم گفت دوتاشون یکیند و اگه بخواید درایور 630 رو براتون نصب میکنیم! وقتی که من در جوابش گفتم یکی نیستن برگشت گفت، از نظر سخت افزار یکی هستن و مونده به اینکه ما کدوم درایور رو براتون نصب کنیم، اگه 540 بخواید درایور 540 رو براتون نصب میکنیم اگرم 630 بخواید درایور اونو! به شما مشتری ها وقتی ما بگیم یکیند قبول نمیکنید و باید بهتون بگیم فرق دارن و اینطور حرفا، خلاصه محکوممون هم کرد. تا جایی که من مطالعه کردم و دیدم، میدونم که این دو از لحاظ سخت افزاری فرق میکنن حالا باز دوستانی که اطلاع دارن لطفا نظرشونو در این مورد بگن ما هم مطلع بشیم کدوم درسته!
    این دو تا هیچ فرقی باهم ندارن. بیشتر جنبه تبلیغاتی داره
    =======
    بقیه سوالات رو هم مسترمزممفی گفت و تایید میشه

2. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

راست گفته گرافیک 540 با گرافیک 630 قدرتشون یکیه .
    این دو کارت گرافیک خیلی شبیه همه ، و به نوعی میشه گفت 630 آپدیت شده ی 540 هست . ولی اینکه میشه درایور 540 رو رو 630 نصب کرد ، اطلاعی ندارم .
    آره داداش میدونم قدرتشون تقریبا یکیه، ولی این فروشنده هه میگفت سخت افزارشونم یکیه! یعنی فقط درایورشون فرق میکنه، که اگه یه خریدار 540 خواست درایور اونو نصب میکنن و هرکی هم 630 بخواد درایور اونو!‌ والا اصلا با عقل خودم که جور در نمیاد.
    شما الان به چه مدلی رسیدی ؟
    تو شهرتون چند ه ؟ آمارشو تو تهران هم در بیار بعد + هزینه ی رفت آمد کن ، ببین کدوم به صرفه تره .
    دو مدل رو در نظر دارم،
    گزینه ی اولم همون Accer 5755 ئه و گزینه دوم HP 4530 که البته زیاد مطمئن نیستم در موردش چون برتریهاش نسبت به 5755 یکی کیفیت مانیتورش یخورده بهتره و بدنش هم محکم تره که بدنه اصلا برام مهم نیست، در عوض فکر میکنم گرافیکش ضعیفتره و کانفیگش نسبت به 5755 ضعیفتر باید باشه.
    این کانفیگ از 5755 رو قیمت گرفتم:
    cpu: 2.5-3.1 3 Ram: 4-6-8 HDD: 750 LCD: 15.6 Brite VGA: 540gt or 630gt 2 up to 4G + intel 3000 seven USB3-HDMI-BT-card reader-wifi-web-DVDWriter
    با رم 4 قیمتش 1.320 و با رم 8 1.370 تومن گفته.
    البته یه سوالم برام پیش اومده من تا حالا هر لپ تاپی چه 5755 چه از مدلها و برندهای دیگه که دیدم cpu شون 2.4 بوده مثلا 2.9-2.4 ولی این 3.1-2.5 هست، عجیب نیست به نظرتون؟ کلا نمیدونم چرا به این فروشنده هه همینطوری مشکوکم
    فروشنده میگه چهار هسته ای هست خودشم!‌ شما گفتید این سری دو هسته ای هستن، به نظرتون دروغ میگه یا ممکنه بعضیهاشون 4 هسته ای باشن، (البته موقع خرید میخوام یه نرم افزار مثل speccy تو فلش با خودم ببرم که قبل از خرید تستش کنم و هسته ها و سایر مشخصات رو ببینم )
    راستی این 540 ها هم اکثرا همه جا 1 گیگشون هست و اینجا زدن 4-2 ، آیا 1 یا همون 3-1 گیگ تو کارایی با 2 گیگ خیلی فرق داره؟

همین فردا برو 5755 رو با گارانتی سازگار ارقام بگیر
    فکر میکنم گارانتی دیجیتالم خوبه درسته؟
    مگه میشه انقدر عرق کنی؟ احتمالا پرکاری تیروئید نداری؟ وزنت کم شده باشه و انرژی زیادی داشته باشی و ...؟ تو پخ بهم بگو
    تقریبا از بچگی اینطوره، میشه گفت از 12 ساعت روز 10-8 ساعتش تقریبا دستم مدام عرق میکنه اونم خیلی شدید، تو دانشگاهم موقع نوشتن همیشه یه A4 رو چهارقد تا میکنم میذارم زیر دستم وگرنه در عرض دو ثانیه کاغذ زیردستم غیرقابل نوشتن میشه. وزنم کم نمیشه هیچ روز به روز بیشترم میشه، شدیدا تو دور رژیم افتادم لاغر کنم
    والا چند بار دکتر رفتم، یه بار کامل آزمایش دادم، فعالیت غده تیروئید رو عادی نشون داد، دکتر گفت از استرس و هیجان اینطور میشه. البته راستم میگه، هرچند زیاد اهل استرس و اینطور چیزا نیستم و بیش از اندازه هیجان زده
    هم نمیشم ولی به نوعی به اینطور مسائل ربط داره. دکترا چند باری که رفتم گفتن درمانی براش وجود نداره. نمیدونم والا خودم الان تو فکرش هستم یه سایت مشاوره پزشکی آمریکایی یا اروپایی که دکترای معتبر دنیا توش مشاوره کنن رو بتونم پیدا کنم و ازشون بپرسم اونا راه حلی واسه این قضیه پیدا کردن یا نه، اینجا که اگه چیزی هم تو دنیا واسه این مورد کشف شده باشه دیر خبردار میشیم و شایدم اصلا خبردار نشیم!

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

دو مدل رو در نظر دارم،
    گزینه ی اولم همون Accer 5755 ئه و گزینه دوم HP 4530 که البته زیاد مطمئن نیستم در موردش چون برتریهاش نسبت به 5755 یکی کیفیت مانیتورش یخورده بهتره و بدنش هم محکم تره که بدنه اصلا برام مهم نیست، در عوض فکر میکنم گرافیکش ضعیفتره و کانفیگش نسبت به 5755 ضعیفتر باید باشه.
    این کانفیگ از 5755 رو قیمت گرفتم:
    cpu: 2.5-3.1 3 Ram: 4-6-8 HDD: 750 LCD: 15.6 Brite VGA: 540gt or 630gt 2 up to 4G + intel 3000 seven USB3-HDMI-BT-card reader-wifi-web-DVDWriter
    با رم 4 قیمتش 1.320 و با رم 8 1.370 تومن گفته.
    البته یه سوالم برام پیش اومده من تا حالا هر لپ تاپی چه 5755 چه از مدلها و برندهای دیگه که دیدم cpu شون 2.4 بوده مثلا 2.9-2.4 ولی این 3.1-2.5 هست، عجیب نیست به نظرتون؟ کلا نمیدونم چرا به این فروشنده هه همینطوری مشکوکم
    فروشنده میگه چهار هسته ای هست خودشم!‌ شما گفتید این سری دو هسته ای هستن، به نظرتون دروغ میگه یا ممکنه بعضیهاشون 4 هسته ای باشن، (البته موقع خرید میخوام یه نرم افزار مثل speccy تو فلش با خودم ببرم که قبل از خرید تستش کنم و هسته ها و سایر مشخصات رو ببینم )
    راستی این 540 ها هم اکثرا همه جا 1 گیگشون هست و اینجا زدن 4-2 ، آیا 1 یا همون 3-1 گیگ تو کارایی با 2 گیگ خیلی فرق داره؟
    به پزشکی میگن فلان دارو چطوری ساخته میشه ؟ میگه به من ربطی نداره ، اینو میدونم که برای فلان مرض خوبه.
    ایسر رو پلمپ شده با گارانتی سازگار ارقام بگیر دیگه کارت نباشه. یا با گارانتی سازگار یا بدون گارانتی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

فکر میکنم گارانتی دیجیتالم خوبه درسته؟
    بله گارانتیه خوبیه .

اگر سازگار پیدا نکردی با این گارانتی بخر .

7. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

میبخشید میتونم نظرتونو در مورد Asus A53SV هم بپرسم؟ از لحاظ کانفیگ و قیمت میشه گفت درست مثل accer 5755 هست (core i5 و gt540m ) میخواستم ببینم نظرتون در موردش چیه و به نظرتون این خوبه یا همون acer 5755 ؟
    در مورد اینکه آیا سخت افزار 540 و 630 یکی هست یا نه هم سرچ کردم ولی متاسفانه چیزی دستگیرم نشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام من ميخام لپ تاپ بخرم بين دو مدل asus u41jf و asus k43sd نميدونم كدوم رو انتخاب كنم. مدل اولين از اين لحاظ كه شارژ بيشتري نگه ميداره خوبه ولي مدل دوم هم يه سري قابليت ها داره كه نميشه ازش گذشت. ممكنه راهنماييم كنين.
    استفاده من استفاده معول از كامپيوتره ولي شايد يهو برنامه نويسي رو شروع كردم
    مرسي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    یکی از فامیلا میخواد لپ تاپ بگیره نظرش رو Acer هست این مدل :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تعریف HP و ... شنیدم از همه جا خودمم HP دارم واقعا راضیم ولی رو ایسر مطمئن نیستم !

شنیدم ایسر فروشش حتی از ایسوز هم پایین تره !

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    یکی از فامیلا میخواد لپ تاپ بگیره نظرش رو Acer هست این مدل :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تعریف HP و ... شنیدم از همه جا خودمم HP دارم واقعا راضیم ولی رو ایسر مطمئن نیستم !

شنیدم ایسر فروشش حتی از ایسوز هم پایین تره !
    فروش بیشتر یا کمتر ربطی به کیفیت نداره.البته الآن دیگه صحبت روی برند اشتباهه و روی مدل باید بحث کرد یقینا ایسر مدل هایی داره که از بعضی مدل های مثل اچ پی با کیفیت ترن اما در کل ایسر هدفش تولید لپتاپ های ارزون قیمت تر هست.در نتیجه شما متناسب با پولی که میپردازید آش میخورید از یه لپتاپ 400 دلاری ایسر نباید انتظار کارکرد یه لپتاپ 1000 دلاری ایسوز رو داشت.

12. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    به نظرتون من الان لپ تاپ بگیرم یا صبر کنم ارزان تر میشود؟؟آخه میگن ارز مبادله ای میخوان به لپ تاپ ها اختصاص بدن1/2/92
    ممنون میشم سریع جواب بدید

داره خودمونی میشه Honor27's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    یه سوالی داشتم . لپ تاپ های مینی به غیر از اندازه فرقی هم با بقیه لپ تاپ ها دارن ؟ مثلا مدلی از لپ تاپ های مینی هست که برای بازی های کامپیوتری خوب باشه ؟
    ممنون

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •