این تاپیک داره میشه از اون تاپیکا
همین فردا برو 5755 رو با گارانتی سازگار ارقام بگیرمیخوام یه لپ تاپ بگیرم، قیمت در حدود 1.300 همه کارم باهاش انجام میدم، اینترنت، موسیقی، گیم و البته نرم افزارهای رشته ی عمران مثل اتوکد.
630 بیشتر جنبه تبلیغات داره. در عمل یه چیزن، اصلا نمیتونه ملاک خرید باشهگرافیک gt630m از 540 خیلی جزئی بهتره درسته؟ از بنچمارکشون اینطور برداشت کردم.
کانفیگ قوی اما کیفیت پایین. توصیه نمیشهDell 5110 چطوره؟
همچین انتظاری نداشته باش اما انتخابی جز این نداری. فرض کن شلوارت پاره شده اما پول خرید شلوار نو رو نداری. بهترین کار رفو کردنهبا توجه به مواردی که گفتید به نظرتون در کل گرافیک قدرتمندی هست و از عهده گیمها به خوبی بر میاد؟( البته 540 در این حد نیست اما بهترین و تنها انتخاب همینه)
الان چند ساله که لبتابها LED شدن. من با LCD هم مشکل ندارم. کیفیتاشون تقریبا یه چیزه.در مورد مانیتورم من کارم با لپ تاپ میشه گفت زیاده به نظرتون کیفیت مانیتورش اینقدر خوب هست که در مواقع کار کردن بلند مدت چشم رو اذیت نکنه؟
دمای مرضی و مشکل دار نداره. تو بازی گرما میده که ترجیحا از کول پد استفاده کن.از لحاظ دوام و همینطور دما به نظرتون چطوره؟ البته اون تاپیک مربوط به 5755 رو مطالعه کردم اونجا هم دیدم بعضی دوستان به این موارد اشاره کرده بودن و بعضیها هم ردش کرده بودن میخواستم بدونم نظر شما چیه؟ میخوام مطمئن بشم لپ تاپ درست و مطمئنی میخرم چون به این زودیا قصد عوض کردنشو ندارم.
بازی آرسنال-نیوکاسل بود. آرسنال 4 گل جلو بود اما تو 20 دقیقه آخر 4 گل خورد. اعصابم تخیلی شد یه لیوان چای ریخت روی لبتابم، عین خیالم نبودآخه دست من خیلی عرق میکنه
مگه میشه انقدر عرق کنی؟ احتمالا پرکاری تیروئید نداری؟ وزنت کم شده باشه و انرژی زیادی داشته باشی و ...؟ تو پخ بهم بگو
این دو تا هیچ فرقی باهم ندارن. بیشتر جنبه تبلیغاتی دارهدیروز رفتم از یه جایی قیمت کنم تا اگه با قبل عید تفاوتی نکرده باشه بخرم، فروشنده یه حرف عجیبی در مورد کارت گرافیک accer 5755 بهم گفت که به نظرم کاملا مسخرست ولی گفتم برای اینکه مطمئن بشم نظر اساتید رو هم بپرسم. وقتی ازش پرسیدم که کارت گرافیکی که زدین 4-2 گیگ، مدلش GT 540M هست یا 630 ؟ ، بهم گفت دوتاشون یکیند و اگه بخواید درایور 630 رو براتون نصب میکنیم! وقتی که من در جوابش گفتم یکی نیستن برگشت گفت، از نظر سخت افزار یکی هستن و مونده به اینکه ما کدوم درایور رو براتون نصب کنیم، اگه 540 بخواید درایور 540 رو براتون نصب میکنیم اگرم 630 بخواید درایور اونو! به شما مشتری ها وقتی ما بگیم یکیند قبول نمیکنید و باید بهتون بگیم فرق دارن و اینطور حرفا، خلاصه محکوممون هم کرد. تا جایی که من مطالعه کردم و دیدم، میدونم که این دو از لحاظ سخت افزاری فرق میکنن حالا باز دوستانی که اطلاع دارن لطفا نظرشونو در این مورد بگن ما هم مطلع بشیم کدوم درسته!
=======
بقیه سوالات رو هم مسترمزممفی گفت و تایید میشه![]()