تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 60

نام تاپيک: حدود 2 میلیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

ببخشین ها...شما اطلاعات ندارین یا من که 555 رو با 610 یکی میگیرین...اگه به بی اطلاعی باشه ماله شما بدتره..منم دوستم 5110 داره خودشم فول کانفیگشو....میگفت mw3 رو تو مدیوم باز میکنه منم چیزی بیشتر از این نگفتم....حقیقتو.....تازه 555 با اون قدرت میتونه mw3 رو تو های اجرا کنه...نچه برسه به 610

نگاه کن اینها از نظر قدرت کاملا یکی هستن وفقط تفاوت اونها چند فریم هست منظور از فول گانفینگ رم 8 و هارد 750 core i7 هست دوست عزیز بفهم من دارم بلک اوپس و اساسین رو روی بالاترین سطح اجرا می کنم البته شیر رو هم نباید دست کم گرفت .. در مورد اطلاعات موقعی که ما داشتیم کلاس it می گذروندیم شما داشتی قارچ خور بازی می کردی اصلا تو هین به شما نیس و لی قبول کنمن برای ثابت کردن این 5110 رو می یارم پیشتون یا فیلم رو از بازی میگذارم یا اصلا فیلم ها این بازی با 5110 تو یوتیوب هست

متاسفم

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نگاه کن اینها از نظر قدرت کاملا یکی هستن وفقط تفاوت اونها چند فریم هست منظور از فول گانفینگ رم 8 و هارد 750 core i7 هست دوست عزیز بفهم من دارم بلک اوپس و اساسین رو روی بالاترین سطح اجرا می کنم البته شیر رو هم نباید دست کم گرفت .. در مورد اطلاعات موقعی که ما داشتیم کلاس it می گذروندیم شما داشتی قارچ خور بازی می کردی اصلا تو هین به شما نیس و لی قبول کنمن برای ثابت کردن این 5110 رو می یارم پیشتون یا فیلم رو از بازی میگذارم یا اصلا فیلم ها این بازی با 5110 تو یوتیوب هست
    دوست عزیز من قبول دارم که بلک آپس رو اجرا میکنه....من حرفم رو اون نیست....من گفتم mw3 رو تو مدیوم باز میکنه یعنی تو های باز نمیکنه....در ضمن شما گفتین 555=610 و525 همه اینا رو سواره.....این کاملا حرف نادرستیه.....610 حتی از 525 هم ضعیفتره.....چه برسه به 555....ببخشین که بحثمون زیادی طولانی شد....می خواستم ثابت کنم....هیچ قصد توهینی ندارم...درسته شما سرور مایین...اینم لینک توانایی هر سه کارت 555 و 610 و 525
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

متاسفم
    دوست عزیز اخه یه چی بگو با عقل جور در بیاد.اونوقت بقیه رو هم به گمراه کردن بقیه و بی اطلاعی متهم می کنی!
    من الان با 6770 دارم Black ops رو دوباره می رم.تنظیمات هم تقریبا تا اخره.به جر anti alaising که اگه از 4x به 8x افزایش بدم اونوقت فریم ریت زیر 20 میاد و بعضی وقتها هم لگ می زنه.تو خود بازی بخوای ultra کنی تنظیمات رو باید aa رو بذاری روی 16x.(البته تعریف Ultra واسه اکثر سایتها فول اچ دی رو هم شامل می شه).بعد شما با 525 مشکلی نداری؟!!بعد می گی تفاوت اینا چند فریمه!لابد تفاوت 560m هم با اینا چند فریمه!می گم یه تست از metro 2033 هم بگیر اگه رو های مشکلی نداره ما هم لپتاپو بفروشیم همین 5110 رو بگیریم!
    پردازش بازی به share و اینا هم ربط نداره.بلک اپس فکر نکنم از 1 gb هم کامل استفاده کنه
    در مورد اینکه گفتین قدرت اینا یکی هست این مطلب رو به nvidia هم بگین جون فکر کنم واسشون جالب باشه چه جوری یه gpu کلاس 3 با 48 هسته cuda و رابط 64bit قدرتش با یه کارت high-end مثلا 144 هسته ای برابره!
    Last edited by amin666; 29-03-2012 at 00:30.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقا چرا دروغ می گی من الا ن اساسین رولوشن رو دارم با 5110 با گرافیک 525 بازی می کنم روی HIGH و اساسین که دیگه کرافیکش از بلک اوپس بالاتر نیس تازه بلک اوپس رو هم با HIGH اجرا کردم من نمی دونم شما چرا اینطوری هستید یا اطلاع ندارید یا دارید از خودتون سر هم می کنید واقعا دردی شده توی این پی سی ورد افراد نااگاه می ان نظر می دن از خودشون می نویسن من تو اکثر تایپیک ها این مسئاله رو دیدم اگه اینطوری باشه وای امید وارم ا مشکلات حل بشه
    ببین دوسته عزیز بنچ مارک گویای همه چیز هست نه بازی اساسین
    دقت داشته باشین که 555 از همه اینها قوی تر هستش ولی چیزی که هست مد نظر من بازی هایی چون COD و BF3 هست البته BF3 کمتر ولی بازی COD از بازی هایی هستش که به GPU و میزان رم بالایی نیاز داره
    ببخشین ها...شما اطلاعات ندارین یا من که 555 رو با 610 یکی میگیرین...اگه به بی اطلاعی باشه ماله شما بدتره..منم دوستم 5110 داره خودشم فول کانفیگشو....میگفت mw3 رو تو مدیوم باز میکنه منم چیزی بیشتر از این نگفتم....حقیقتو.....تازه 555 با اون قدرت میتونه mw3 رو تو های اجرا کنه...نچه برسه به 610
    مگه کیس خونگیه نه اقا جان در بعضی لب تاب ها که رم سازگار فرکانس دارن میشه اما اون هم در حد 2 گیگ نه بیشتر گرافیک رو هم اصلا نمی شه دست زد
    ممنون

اگه بخوام سیستم دومی رو بخرم امکانش هست همون اول بگم رمش رو 8 کنه رم گرافیک هم 2 کنه ؟
    اگه بشه الان قیمتش 1/700 هست اون وقت چقدر اضافه میشه؟
    ببین دوسته عزیز اگه رم ویدئو شما شیر داشته باشه با افزایش رم میتونید میزان رم گرافیک خودتونو افزایش بدید
    رم+هارد و گاها دیده شده پردازنده هم قابل تعویض بوده

---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:00 AM ----------

دوست عزیز من قبول دارم که بلک آپس رو اجرا میکنه....من حرفم رو اون نیست....من گفتم mw3 رو تو مدیوم باز میکنه یعنی تو های باز نمیکنه....در ضمن شما گفتین 555=610 و525 همه اینا رو سواره.....این کاملا حرف نادرستیه.....610 حتی از 525 هم ضعیفتره.....چه برسه به 555....ببخشین که بحثمون زیادی طولانی شد....می خواستم ثابت کنم....هیچ قصد توهینی ندارم...درسته شما سرور مایین...اینم لینک توانایی هر سه کارت 555 و 610 و 525
    لزومی نداره چون یکی 6xx هست از اونی که 5XX هستش قوی تر باشه
    سری های مختلف درسته میتونن CORE CLOCK و رم های متفاوتی داشته باشن ولی در حالت کلی تفاوت 5XX و 6XX میتونه در معماری وقابلیت های نمایش باشه
    قطعا 610 میتونه از 520 یا همون 555 در بعضی موارد بهتر عمل کنه ولی چیزی که مد نظر هست میتنه از نظر یه سری امکانات پیشی بگیره نه از نظر قدرت پردازش

---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------

دوست عزیز اخه یه چی بگو با عقل جور در بیاد.اونوقت بقیه رو هم به گمراه کردن بقیه و بی اطلاعی متهم می کنی!
    من الان با 6770 دارم Black ops رو دوباره می رم.تنظیمات هم تقریبا تا اخره.به جر anti alaising که اگه از 4x به 8x افزایش بدم اونوقت فریم ریت زیر 20 میاد و بعضی وقتها هم لگ می زنه.تو خود بازی بخوای ultra کنی تنظیمات رو باید aa رو بذاری روی 16x.(البته تعریف Ultra واسه اکثر سایتها فول اچ دی رو هم شامل می شه).بعد شما با 525 مشکلی نداری؟!!بعد می گی تفاوت اینا چند فریمه!لابد تفاوت 560m هم با اینا چند فریمه!می گم یه تست از metro 2033 هم بگیر اگه رو های مشکلی نداره ما هم لپتاپو بفروشیم همین 5110 رو بگیریم!
    پردازش بازی به share و اینا هم ربط نداره.بلک اپس فکر نکنم از 1 gb هم کامل استفاده کنه
    در مورد اینکه گفتین قدرت اینا یکی هست این مطلب رو به nvidia هم بگین جون فکر کنم واسشون جالب باشه چه جوری یه gpu کلاس 3 با 48 هسته cuda و رابط 64bit قدرتش با یه کارت high-end مثلا 144 هسته ای برابره!
    همنطور که گفتم ممکنه ایشون منظورشون از نظر قدرت پردازش باشه
    بازم میگم ملاک بازی نیست بلکه ملاک بنچ مارک هست اونم نه روی سیستم های مختلف بلکه در یک شرایط ایده آل چون ممکنه لپ تاپ شما خنک کنندی خوبی برای چیپ گرافیک گذاشته باشه ولی برای لپ تاپ های دیگران که از سایر برد هاست اینطور نباشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

n55-1 كامفيكي نداره كه خودش رم 8 باشه و گرافيكش 2 باشه ؟؟؟؟ چه قيمته ؟؟؟

2-يكي به من بگه n55كارته گرافيكش قوي تر هستش يا اين دو مدل اين HP Pavilion DV6-6190 و اين HP Pavilion DV6-6B

ATI سازنده کارت گرافیک

Radeon HD 6770M DDR5 مدل کارت گرافیک

2048 MB حافظه اختصاصی کارت گرافیک

3-كلا لب تاپ هاي hp چطوري هستن از لحاظ كيفيت قطعات؟

4-كارت گرافيك atiبهتره يا Nvidia ؟؟؟؟؟
    Last edited by 981368; 29-03-2012 at 12:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

دوست عزیز منم قصصد توهینی ندارم ولی بعضی موقعه ها می بینم حق یکی رو دارن می خورن می پوکم ببخش

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

تو بره من ثابت کن به شیر ربط نداره من یه 5110 با گارانتی زیگورات می فرستم در خونت اصولا بحث شما فایده نداره فردا می ری در یه مغازه همچین چیزی می گی همه بهت می خندن خود دانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_gasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خواهش میکنم...شما باید منو ببخشین.....من از آدمایی که حقشونو تا آخرین ذره میگیرن خوشم میاد(روحیه مبارزه طلبی)...موفق باشین...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کلا به نظرتون N55 بخرم بازی هایی مثل کال آف و فوتبالها رو رو های ساپورت میکنه یا چیز دیگه بگیرم ؟

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کلا به نظرتون N55 بخرم بازی هایی مثل کال آف و فوتبالها رو رو های ساپورت میکنه یا چیز دیگه بگیرم ؟
    این لپ تاپ لپ تاپ خوبی هستش ولی یادت باشه لپ تاپ برای بازی نیستش حتی هرازگاهی بازی هم باشه خوبه ولی نه همیشه

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوست عزیز منم قصصد توهینی ندارم ولی بعضی موقعه ها می بینم حق یکی رو دارن می خورن می پوکم ببخش

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

تو بره من ثابت کن به شیر ربط نداره من یه 5110 با گارانتی زیگورات می فرستم در خونت اصولا بحث شما فایده نداره فردا می ری در یه مغازه همچین چیزی می گی همه بهت می خندن خود دانی
    می گم بحث من و شما قضیه ملا نصر تلدین شده ها!
    اخه شما ادعای it خوندتون می شه.ولی از نوع استدلالهاتون من فکر می کنم شما از اون دسته هستید(فکر می کنم فروشنده هم باشید)که طرف می گه یه لپتاپ با گرافیک خوب برای بازی می خوام بعد شما می گید گرافیک 5110 یه گیگه و برای بازی خوبه.فارغ از نوع gpu که چقدر قدرت پردازش داره و طرف هم اگه بی اطلاع باشه که دیگه خدا به دادش برسه!البته ان شاءا... که اینجوری نیستین و من اشتباه می کنم
    در جواب این سوالتون که گفتید ثابت کنم شیر ربطی نداره فکر کنم اصلا کلا چیزی در مورد پردازش گرافیکی و چگونگی تولید تصویر و ... نمی دونید.البته منم متخصص gpu نیستم.ولی بیس رو می دونم تا حدودی حد اقل و اینکه شما هر چی بالا بری پایین بیاین یه Gpu 48 هسته ای با یه دونه 144 هسته ای(هر دو cuda)قابل مقایسه نیست.تو هیچ زمینه ای.ممکنه واسه کارای ضعیف فرقی مشاهده نشه.ولی واسه بازی حتما تفاوت محسوسی دارن
    farshid 73 عزیز.شما خودت از کاربرای با اطلاعی.می دونم اینایی که می گم رو می دونی خودت.من خودم تفاوت خیلی جشمگیری تو معماری سری 5xx و6xx انویدیا ندیدم.بعضی مدلهای جدیدش چرا.مثل680 که معماریش کپلره و خب مسلما جدیدتر و با ابعاد ترانزیستوزهای کوچکتر و die size کمتر و مصرف کمتر و ....ولی 610 رو فکر نمی کنم خیلی تفاوتی تو معماری با 555 داشته باشه که بگیم تو بعضی موارد بهتر عمل کنه.باز به نظر من هر کاری کنید 555 یه کارت تقریبا high-end هست یا حد اقل مید رنج خیلی خوب.ولی 610 به هیچ وجه و یه gpu کاملا معمولیه
    در ضمن این کارتها(gt,gtx ,...و amd radeon)کلا بیس=شتر تمرکزشون روی directx هست و تقریبا می شه گفت کارتهای بهینه شده واسه بازی اند.کارهای حرفه ای و سنگین گرافیکی که کلا بحثش جداست.مثل سری quadro انویدیا یا fire pro amd

11. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •