تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 48

نام تاپيک: برنامه‌ی مردان آهنین 91

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

پس چون فایده نداره باید بگیم واسه خودنمایی شرکت میکنن؟
    اما طرف به خاطر عشقش به بدنسازی کلی خرج میکنه,نه بخاطر جایزه.
    جواب جمله ی اول:اینا که زیبایی اندام کار نمیکنن،اینا قدرتی کار هستند و اصلا بدنشون هم چنگی به دل نمیزنه و نمیشه گفت به خاطر نشون دادن بدنشون میان،ولی میشه گفت به خاطر نشون دادن قدرتشون میان.

جواب جمله دوم:آره درست میگی،اکثر بدنسازا به خاطر این که بدنسازی رو دوست دارن و به قول شما عشق بدنسازین این همه خرج میکنن

در ضمن شرکت در یک برنامه تلویزیونی و نشون دادن زور و قدرت و همچنین محک زدن زورشون و احتمالا بردن جایزه ،کم چیزی نیست که هی بخواین بگین اینا واسه چی اومدن

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

در اين تاپيك ميتونيد درباره برنامه مردان اهنين كه مثل سالها قبل در ايام نوروز از شبكه 3 پخش ميشه صحبت كنيد.
    برنامه مسخره و درپیتتتتتتتتتتتتتتتتت بدم میاد . خدا رو شکر امسال یا من تی وی کمترمیبینم یا ساعت پخش رو موقعی گذاشتن که ندیدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ولی امسال همشون با دلسردی کامل دارن رقابت میکنن . حتما به خاطر اون اتفاقاتی که افتاده هست

4. این کاربر از Bad Request بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یعنی فایده ای براشون داره اگه به فینال نرسن وجایزه رو نبرن؟
    فایده که داره ! حتی همین شرکت توی مرحله مقدماتیش هم میتونه کلی تبلیغ براشون باشه چه برسه به مراحل بالاتر .
    خیلی ها که میخوان برن باشگاه های بدنسازی ، اگه ببینن سر در باشگاه نوشته شده با مدیریت آقای X از نفرات برتر مردان آهنین ، میرن توی اون باشگاه به جای باشگاه های دیگه.

6. این کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستانی که میگن چرت شده و اینا به خاطر خودنمایی این کارا رو میکنن,میخواستم ببینم شما خودت میتونی همچین هیکلی رو بسازی ؟حالا اینا زیاد بدن های رو فرمی ندارن.
    بعد به نظر شما بدون مکمل و به قول شما دوپینگ میشه همچین کارایی کرد؟
    مثلا شما فکر کردی که وزنه برداری مثل رضازاده که یه زمانی افتخار ایران بود همینطوری قَوی به دنیا اومده؟
    طرف کلی زحمت میکشه حالا کنارش یه سری مکمل هم میخوره و به قول شما دوپینگ میکنه و میاد نتیجه زحمتاش رو ببینه,باید بگیم بخاطر خودنمایی هست و اینکه بگه ما هم آره؟!
    شما یه بار دیگه این جمله تون رو ببینید:
    حالا کنارش یه سری مکمل هم میخوره و به قول شما دوپینگ میکنه و میاد نتیجه زحمتاش رو ببینه
    خب آدمی که مکمل می خوره و دوپینگ میکنه تا بدنش رو فرم بیاد دیگه چه زحمتی کشیده؟ یعنی چه فایده داره؟
    در ضمن دوست عزیز همه ی اینا باشگاه دارن تو سطح شهر حالا اگه بیان مشهور بشن چهار نفر مثل بنده اگه بخواد بره بدن سازی میره باشگاه اشخاص شاخص..... در نتیجه قهرمانی تو مسابقات اون هم تو برنامه ی از تلویزیون پخش میشه خیلی براشون سود داره.....
    در کل به نظرم ترویج چنین ورزش (!) هایی اصلا به صلاح نیس.... تلویزیون که بوکس و ووشو رو به علت خشونت پخش نمیکنه به نظرم به صلاح نیس چنین برنامه هایی رو پخش کنه......

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

شما یه بار دیگه این جمله تون رو ببینید:

خب آدمی که مکمل می خوره و دوپینگ میکنه تا بدنش رو فرم بیاد دیگه چه زحمتی کشیده؟ یعنی چه فایده داره؟
    در ضمن دوست عزیز همه ی اینا باشگاه دارن تو سطح شهر حالا اگه بیان مشهور بشن چهار نفر مثل بنده اگه بخواد بره بدن سازی میره باشگاه اشخاص شاخص..... در نتیجه قهرمانی تو مسابقات اون هم تو برنامه ی از تلویزیون پخش میشه خیلی براشون سود داره.....
    در کل به نظرم ترویج چنین ورزش (!) هایی اصلا به صلاح نیس.... تلویزیون که بوکس و ووشو رو به علت خشونت پخش نمیکنه به نظرم به صلاح نیس چنین برنامه هایی رو پخش کنه......
    اگه اینطوریه که شما میگی پس لازم نیست کسی باشگاه بره.فقط بشینه مکمل بخوره بشه آرنولد!

بعد شما فکر میکنی چند نفر از اینایی که میان توی مردان آهنین شرکت میکنن باشگاه دارن؟
    توی شهر ما تا اونجایی که من خبر دارم فقط جواد مافی هم توی مردان آهنین شرکت کرده و هم باشگاه داره.پس هرکسی توی قزوین میره بدنسازی میره باشگاه جواد مافی؟؟

شهرت رو هم فکر کنم به غیر از قهرمان بقیه بعد از یه مدت فراموش میشن.الان شما یادته نفر سومِ پارسال کی بود؟

9. این کاربر از MILAD MGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیلی ها که میخوان برن باشگاه های بدنسازی ، اگه ببینن سر در باشگاه نوشته شده با مدیریت آقای X از نفرات برتر مردان آهنین ، میرن توی اون باشگاه به جای باشگاه های دیگه.
    آدم یاد کنکور و این موسسات کنکوری میافته !!

ولی امسال همشون با دلسردی کامل دارن رقابت میکنن . حتما به خاطر اون اتفاقاتی که افتاده هست
    چه اتفاقی ؟

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

فکر کنم منظورشون فوت روح الله داداشی و اون اتفاقاتی بود که برای برادرای قرایی افتاد.

12. 2 کاربر از MILAD MGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من یه زمانی به عشق قرایی و فاطمی میدیدم برنامه رو ، جدیدا شرکت کننده هاش یه جوری شدن

14. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

من یه زمانی به عشق قرایی و فاطمی میدیدم برنامه رو ، جدیدا شرکت کننده هاش یه جوری شدن
    آره،منم فقط به خاطر اون دو گروه برادران این برنامه رو میدیم
    خدایی محراب فاطمی و رضا قرایی دو تا غول بی شاخ و دم بودند به طوری که وقتی از تمام زورشون استفاده نمیکردند راحت قهرمان میشدن حالا چه برسه به اینکه از تمام قدرتشون استفاده بکنند،من هیچ وقت این دوتا رو ندیدم که بخوان به خودشون زیاد فشار بیارن،ای کاش یه بار فینال با هم میفتادند
    الان هم که هیچ غولی وجود نداره که از همه سرتر باشه،همه در یک حد سوسولی هستند

16. این کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •