تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: سانحه رانندگی برای علی دایی!

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تشکر سرمربی راه‌آهن از مردم کاشان
    دایی با مراقبت‌های ویژه به تهران منتقل شد
    خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال راه‌آهن عصر امروز با یک دستگاه آمبولانس و تحت مراقبت‌های ویژه به تهران منتقل شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    -------------------------------
    به گزارش خبرگزاری فارس، علی دایی شب گذشته بر اثر واژگونی خودروی شخصی‌اش دچار سانحه شده و در بیمارستان شهید بهشتی سمنان بستری شد و سپس تحت عمل جراحی قرار گرفت.
    وی عصر امروز با یک دستگاه آمبولانس و تحت مراقبت‌های ویژه به تهران منتقل شد تا 48 ساعت دیگر تحت نظر پزشکان باشد.
    علی دایی در هنگام ترک بیمارستان شهید بهشتی از مردم کاشان به خاطر همدردی هایشان تشکر ویژه‌ای کرد و گفت: هر چه دارم از مردم است و خدا را شکر می‌کنم که همیشه این مردم هستند که من را مورد لطف خود قرار می‌دهند.

محتوای مخفی: عکس 

2. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطعا علی دایی خان با پانامرا نبوده چون پورشه پانامرا با وجود سیستم ترمز ESP و ... هرگز چپ نمیکونه.
    احتمال زیاد همون پرادوش زیر پاش بوده.
    حالا خدارو شکر که سالمه

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با ابراز خوشحالی از سلامت اقای دایی ...
    اما یه سوال چرا باید وضعیتی پیش بیاد که یکی حاضر باشه خطر رانندگی در راه های پر خطر ایران رو قبول کنه ولی حاضر به سوار شدن به هواپیما نشه؟!!!

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یکی با پراید تصادف میکنه چیزیش نمیشه اونوقت علی دایی بیچاره با پانامرا تصادف کرده اتاق عمل هم رفته!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یکی با پراید تصادف کنه که هیچیش نمیمونه که تا چیزیش بشه !!

حالا واقعا ماشینش چی بوده ؟! چطوری چپ شده ؟!

6. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تازه 5 میلیون تومان پول + ساعت مچی رو دزدیدند

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

اما یه سوال چرا باید وضعیتی پیش بیاد که یکی حاضر باشه خطر رانندگی در راه های پر خطر ایران رو قبول کنه ولی حاضر به سوار شدن به هواپیما نشه؟!!!
    خب منم باشم با ماشین میام
    وضعیت جاده های خطرناک ایران از توپولف های 30 ساله بهتره ( پرادو + جاده های خطرناک ایران امن تر از توپولف)
    ----------------------------
    اخبار گفت با پرادوش تصادف کرده
    پورشه پانامراش سالمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

گفت دیگه. میخواست زود به پرواز دبی برسه. اگه میخواست با هواپیما برگرده تهران مطمئنا الافیش بیشتر از 4 ساعت رانندگی می بود! چون اینجا ایرانه و تاخیر افتادن پروازها امری عادی و آن تایم بودن پروازها امری شگفت آوره!! (راستی اصفهان به دبی هیچ پروازی نداره؟ حتما باید میومد تهران؟ )

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینا دیگه شایعس

اگه هم راست باشه که 5 ملیون پول خوردهای علی دایی هم نمیشه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بیمارستان شهید بهشتی سمنان
    1- کاشان بوده که
    2- سمنان اصن بیمارستان شهید بهشتی نداره که
    اصولا ملت شریف ایرانی جایی بوی پول بیان هستن : )) دمشون گرم ، دیدن علی دایی چپ کرده نفله شده رفتن قبل هر کاری ساعت و پولاشو دزدیدن : ))
    اخبار گفت با پرادوش تصادف کرده
    پورشه پانامراش سالمه
    خدا رو شکر : ))

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اعتراض محمد دایی به شلوغی بیمارستان لاله
    دایی در بیمارستان لاله تهران بستری شد/ بزرگان فوتبال بر بالین آقای گل جهان
    خبرگزاری فارس: علی دایی پس از ترک بیمارستان شهید بهشتی کاشان، به تهران منتقل و در بیمارستان لاله بستری شد.

به گزارش خبرنگار فارس، پس از اقدامات اولیه بر روی علی دایی و یک عمل جراحی بر روی صورت وی، دایی با تصمیم بستگانش به تهران منتقل و در ساعت 19 امروز در بیمارستان لاله بستری شد.
    پس از حضور دایی در بیمارستان لاله، ازدحام هواداران، خبرنگاران و عکاسان خبری باعث اعتراض شدید محمد دایی برادر علی دایی شد.
    این در شرایطی است که علی دایی نمی توانست به دلیل ازدحام جمعیت، از آمبولانس خارج شود.
    پس از حضور دایی در بیمارستان لاله، محمد حسن انصاری فرد مدیر عامل باشگاه راه آهن، کریم باقری، حسن اشجاری، حسین کاظمی و برخی بازیکنان راه آهن و پرسپولیس به بیمارستان آمده و از سرمربی راه آهن عیادت کردند.
    بنا بر این گزارش، علی دایی سرمربی تیم فوتبال راه آهن شهر ری، شب گذشته بر اثر سانحه رانندگی خودوری شخصی وی واژگون شد و سپس به بیمارسنان بهشتی کاشان انتقال یافت.
    حال او در حال حاضر مطلوب بوده و در بخش عادی بیمارستان لاله تهران بستری است.

علی دایی: شرمنده همه مردم هستم / باز هم دعایم کنید
    خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال راه آهن پس از حضور در بیمارستان لاله تهران گفت: از تمام مردم ایران مخصوصا مردم کاشان که من را دعا کردند صمیمانه سپاسگزارم.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی دایی پس از حضور در بیمارستان لاله در گفت و گویی کوتاه اظهار داشت: باور کنید دوست ندارم درباره اتقاق پیش آمده صحبت کنم. اما خدا به من رحم کرد و دعای خیر تک تک مردم ایران پشت سر من بود.
    وی افزود: از تمام مردم ایران مخصوصا مردم خونگرم کاشان سپاسگزارم و من خودم را همیشه مدیون این عزیزان می‌دانم همیشه گفته‌ام و باز هم اعلام می‌کنم هر چه دارم از این مردم است و همیشه افتخار می‌کنم که برای آنها افتخار کسب کردم.
    دایی در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه خدا به من رحم کرد و من از مردم باز هم درخواست می‌کنم که مرا به عنوان فرزند خود باز هم دعا کنند.

محمد دایی: علی را خدا دوباره به ما داد/ درباره بازی با سپاهان صحبت می‌کردیم
    خبرگزاری فارس: برادر علی دایی گفت: با توجه به حادثه‌ای که برای علی پیش آمد، خدا دوباره او را به ما داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد دایی پس از حضور در بیمارستان لاله در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه اتفاق بسیار تلخی برای ما افتاد پس از بازگشت از اصفهان به یکباره دیدم به سمت کنار خیابان که خاکی بود ماشین در حال منحرف شدن است و ناگهان حدود 30 متر ماشین بر روی زمین لیز خورد.
    وی افزود: هر فردی که ماشین را نگاه می‌کرد فکر می‌کرد که اتفاق خاصی برای علی افتاده. من خدا را شکر می‌کنم و سپاسگزارم که خدا علی را دوباره به ما داد.
    محمد دایی خاطرنشان کرد: خوشبختانه من هم دچار مشکل خاصی نشدم و تنها یک کوفتگی دارم .از تمام مردم سپاسگزارم که علی را دعا کردند او همیشه خود را متعلق به مردم می‌داند.
    وی در پایان در پاسخ به سؤالی که آیا دایی خواب بود یا خیر گفت: اصلا چنین چیزی صحت ندارد ما درباره بازی راه آهن و سپاهان در حال صحبت کردن بودیم که ناگهان این اتفاق افتاد اما خدا را شکر که به خیر گذشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •