به نظر من شما که حزینه میکنین
تاور بردارید بهتره
چرا؟
چون که حرارت از فن های پشت خارج شده و کیس ارایش بهتری برای کولینگ خواهد داشت
قبل از خرید مطمئن شوید
به نظر من شما که حزینه میکنین
تاور بردارید بهتره
چرا؟
چون که حرارت از فن های پشت خارج شده و کیس ارایش بهتری برای کولینگ خواهد داشت
قبل از خرید مطمئن شوید
اگه می خاین c بگیرین باید از مدل های بالاتر استفاده کنین من تو پست قبلم هم گفتمتو این قیمت همچین اش دهن سوزی نیست
این مدل noctua nh-c14 با 6 لوله و وزن 1 کیلو دو فن 14 و قیمت بالا و طراحی c و لوله ی انتقال نیرو برای خم نشدن کولر اینست طراحی c
![]()
موندم چیکارکنم آقا حامد معرفی کرده بودند Ice Blade Pro از Ice Matrix 600 , Gamer Storm نتایج خوبتری داشت balde proشاید قیمتش نصف قیمت strome باشه واقعا نمیشه به اینا اعتماد کرد هرچقدر تحقیق میکنی اونقدر گیج تر میشی
دوست خوبم، اگر متناسب با نیازتون انتخاب کنید اصلا دچار سردرگمی نمیشی.
نهایتا برای شما هون ماتریکس 600کافیه. حتی بعدها میتونید اور سنگین هم باهاش انجام بدین.
اون مدل بالا رو هم که دوستون از برند ناکتوا زحمتش رو کشیدن، یکی از بهترین و در عین حال گرانترین کولرهای بازار
هست.
Noctua NH-C14...140.000
آقا همون 600 میگیرم داداش من میخوام نهایتا دمای پردازنده در حالت معمولی که 52- 56هستش یه 10 درجه بیاد پایین فقط همین
پس فکر کنم اینقدر وسواس لازم نیست ضمنا یه فن اضافی هم میخوام بهش نصب کنم فقط نصبش روی مادربورد فکر مو خراب کرده
باید از یکی کمک بگیرم از زحمات شما و سایر دوستان ممنونم که وقتتونو گرفتم
با تشکر
پست قبلی هم میخواستم بگم اما جا مانده بود
قبل از خرید دقت کنید که کولر ماتریکس 600
داخل کیس شما جا میشود یا خیر
چون بیشتر دوستان
مشکل بسته نشدن در کیس بعد از نصب
کولر را دارند
فک نکنم برا نصب مشکل داشته باشی چون اکثر دفترچه راهنماها آموزش دارن
مرسی حتما از فروشنده میپرسم از سایت لیون میشه خرید کرد یا دیگه فروش ندارند
لطفا یک سیستم خنک کننده مایع برای سی پی یو i5 معرفی کنید که ترکیبی نباشه و فقط مایع باشه و توان
خنک کردن سیستم تو حالت اورکلاک رو داشته باشه...ویک سوال دیگه من کارت گرافیکم سری 430 سایلنت انویدیا
هست و 8 گیگ دی دی ار 3 دارم .ایا سیستم بدون فن مشکلی ایجاد نمیکنه . کیس هم مدیوم هست
قطعات اضافی 3 هارد 2 ترا ...ا عدد دیوبی کارت پی سی ای و یک کارت کپچر .که همگی بدون فن هستند و رم ها
از این سینک خنک کننده دار ها نیست
لطفا در قسمت مربوطه تاپیک جدید باز کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)