1. محسن چاووشی ... پرچم سفید
2. شهرام شکوهی .... مدارا
3. محمد اصفهانی ...... بی واژه
4. مازیار فلاحی ... قلب یخی
5. رضا صادقی ... مشکی نمی پوشم
1. محسن چاووشی ... پرچم سفید
2. شهرام شکوهی .... مدارا
3. محمد اصفهانی ...... بی واژه
4. مازیار فلاحی ... قلب یخی
5. رضا صادقی ... مشکی نمی پوشم
به ترتیب نمیگم ولی اینا خوب بود
زضا یزدانی
شهرام شکوهی(سبک جدید و جالبی بود و صدای خیلی زیبایی داره)
محسن چاوشی
مهدی یراحی
اگه سیروان امسال میداد بی شک بهترین و قوی ترین آلبوم میشد
نه من اصلا منظورم این نبود که ضعیف بوده ..... منظورم این بود که فکر نمیکردم سبک راک اینقدر طرفدار داشته باشه ..... اصلا منظورم این نبود که چرا تو نظرسنجی هست یا اینکه آهنگاش بد بوده![]()
نه دوستان خودمونیم ،میدونم هر کسی نظری داره و نظر هر شخص با کس دیگه فرق میکنه. ولی به خداصدای محسن چاووشی قشنگ نیست و هرکسی هم که دور و ور منه اینو تایید میکنه ولی نمیدونمچجوری این همه فن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخ قربون این حرف برم مننه دوستان خودمونیم ،میدونم هر کسی نظری داره و نظر هر شخص با کس دیگه فرق میکنه. ولی به خداصدای محسن چاووشی قشنگ نیست و هرکسی هم که دور و ور منه اینو تایید میکنه ولی نمیدونمچجوری این همه فن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همین نظرو دارم . . . . اصلا قشنگ نیست و اصلا حس نمیده آهنگاش به آدم . . . منم موندم چطور این همه طرفدار داره
دوستان این تاپیک برای انتخاب بهترین آلبوم سال 90 است، نه توهین و تخریب سایر خوانندهها و آلبومها
ممنون میشم به آرا و سلایق دیگران احترام بگذارید !
خدا رو شکر نظرسنجی عمومی هم هست و کاملاً مشخصه چه کسانی به کدام گزینهها رأی دادن![]()
البته این بیشتر انتخاب پرطرفدارترین خواننده س ، تا بهترین آلبوم !
رضا یزدانی واقعا آهنگاش قشنگه.البته من فكر ميكنم شما سليقت به اين آلبوم نزديك نبوده ... درسته؟
از نظر من كه اين سبك رو دوست دارم ( راك ) آلبوم قوي و خوبي بودش ... اشعارش هم خيلي جالب و نو بودن.
من واسه حمایت آلبومشو خریدم ولی باورت میشه بگم تا الان یه دور کامل گوش ندادم
آلبوم رضا صادقیم همینطور![]()
ولی به خداصدای محسن چاووشی قشنگه و هرکسی هم که دور و ور منه اینو تایید میکنهنه دوستان خودمونیم ،میدونم هر کسی نظری داره و نظر هر شخص با کس دیگه فرق میکنه. ولی به خداصدای محسن چاووشی قشنگ نیست و هرکسی هم که دور و ور منه اینو تایید میکنه ولی نمیدونمچجوری این همه فن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
این حرکت یعنی چی الان ؟
اول از همه فریدون که واقعا از نظر من صدای عالی داره
بعد البوم محسن چاوشی ومهدی یراحی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)