البته این گوشی دیگه وارد بازار شده ...
البته این گوشی دیگه وارد بازار شده ...
سلام دوستان من دو روزی هست که این گوشی رو خریدم و به شما اطمینان میدم که خیلی آشغاله . مولتی تاچ تو بازی درست کار نمیکنه(با همه چیزش میتونستم کنار بیام الا این یکی) . صفحه نمایشش هم مثل K810 میمونه دوربینش هم تو فضای بسته هیچ تعریفی نداره . این تکنولوژی تاچ شناورش هم الکی بزرگش کردن در واقع برای من که هیچ کاربردی نداشت . صدای مخاطب ضعیف . GPS شوته شوته فقط 10 دقیقه میکشه هر سری پیدات کنه اونم اگه سر از خیابون بقلیش در نیاری !!!!!!!! قیافش تعریفی نداره فقط اسم سونی رو یدک میکشه به طور کلی گالکسی اس که قدیمی هم هست رو من بیشتر از این قبولش دارم تنها مزیتش شارژ متوسط و صدای موسیقی خوب و پردازشگر دو هسته ای همینپشیمون از خریدشم
Last edited by Mahdi_137; 03-06-2012 at 16:29.
به نظرم امسال سونی اصلا خوب کار نکرده
با اینکه خودم خیلی از این برند خوشم میاد کمکم دارم ازش نا امید میشم
خیلی ها این گوشی رو خردین 2 روز بعد فروختن
فکر میکنم که گول لمس شناور رو خوردند واقعا از سونی انتظار نداشتم این یه جور کلاه گذاشتن سر مردمه
xperia s که اون همه مشکل داشت. P که با اون باطریش به زور 1 روز دووم میاره اینم از sola حالا بین اینا فکر کنم U خوب در اومده
با 2 روز کار کردن با یه گوشی اصلا نمیشه فهمید خوبه یا بد.
تو این ویدئو با استفاده از لمس شناور نقاشی می کشن ویدئو جالی هست
One of the standout features of the Sony Xperia sola is the use of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] technology. This allows users to navigate certain content just by hovering over the screen rather than actually touching it. We came across a video that does a good job of demonstrating this feature. A woman has an Xperia sola inside a box which is connected to a monitor. She then proceeds to draw on the box using her finger, with her impressions picked up the Xperia sola inside showing the picture that she is drawing on the monitor. It’s an interesting demo although we still struggle to figure out any killer use for this tech in real world use. If any Xperia sola owners believe otherwise, please let us know in the comments below
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سولا دار ها.. یه ندایی بدید.. بگید که از گوشیتون راضی هستید یا نه؟ برجستگی ال سی دی اذیت نمیکنه؟ این لمس شناور چی؟
خوبه دیگه...نیست شرکت های دیگه گوشی هاشون همه بی نقص بوده!!
خواهشا اگر صحبتی می کنید، افراد دیگه رو منحرف نکنید! کجا اس کلی مشکل داشت؟!
فقط یک مورد لکه زرد بود که اون هم به سری اول محدود می شد و دیگه تموم شد!
همین مشکل در گوشی های شرکت های دیگه هم بوده و کلی مشکلات دیگه!
بچه ها تو رو خدا اگه خردید بگید چجوریه.. من میخوام این گوشی رو بخرم اما کمی تردید دارم
این قسمت چرا اینقدر خلوته؟ بچه هایی که خریدن لااقل بیایید شما توضیح دید.. اقا کمی حوصله به خرج بدید ما رو هم از تجربیات خود اگاه کنید!
این قسمت چرا اینقدر خلوته؟ بچه هایی که خریدن لااقل بیایید شما توضیح دید.. اقا کمی حوصله به خرج بدید ما رو هم از تجربیات خود اگاه کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)